Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، طبق گزارشی جدید پلیس نیویورک در آمریکا بدون نظارت عمومی از سال ۲۰۰۷ میلادی بیش از ۱۵۹ میلیون دلار هزینه سیستم‌های نظارتی و نگهداری کرده است.

دو سازمان به اسنادی از پلیس نیویورک دست یافته‌اند که شامل قرارداد با فروشندگان چنین تجهیزاتی است. این موارد نشان می‌دهد پلیس این شهر میلیون‌ها دلار صرف فناوری شناسایی صورت، فناوری‌هایی برای پیش بینی جرایم احتمالی و سیستم‌های نظارتی دیگر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پلیس نیویورک با استفاده از بودجه صندوق هزینه‌های خاص این فناوری‌ها را خریده است و همچنین قبل از امضای قراردادهای خرید نیازی به تأیید شورای شهر یا دیگر مقامات شهری نداشته است.

این درحالی است که سال گذشته گروه‌های حمایت از حریم خصوصی برای تصویب قانون «بررسی فناوری‌های نظارتی» (POST) لابی کردند که طبق آن پلیس نیویورک باید جزئیات زیرساخت نظارت عمومی را منتشر کند.

صندوق هزینه‌های خاص نیز پس از تصویب این قانون تعطیل شد و گروه‌های حمایت از حریم خصوصی تهدید کردند اگر پلیس نیویورک عملیات‌های نظارتی خود را فاش نکند، اقدام قانونی انجام می‌دهند.

میان اسناد مذکور قراردادی با شرکت پالانتیر (Palantir ) وآیدمیا سولوشنز ( Idemia Solutions) وجود دارد. پالانتیر خودروهای ون مجهز به اشعه ایکس با قابلیت شناسایی اسلحه در خودروهای دیگر از فاصله ۱۵۰۰ فوتی فراهم می‌کند. شرکت آیدمیا سولوشنز نیز سرویس‌های بیومتریک مانند فناوری شناسایی صورت ارائه می‌دهد.

در کنار این موارد پلیس نیویورک از دستگاه‌هایی برای جمع آوری اطلاعات موبایل مانند موقعیت مکانی استفاده کرده است. این سازمان قبلاً اعتراف کرده بود بین ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۵ میلادی در هزاران مورد از ابزارهایی استفاده کرده است.

در بیانیه یکی از شرکت‌های حمایت از حریم خصوصی به نام STOP آمده است: پلیس نیویورک سال‌ها بودجه تجهیزات نظارتی خود را از عموم مردم مخفی کرده بود تا نه از مردم، بلکه از هدف خود حمایت کند. این فناوری‌ها گرانبها و تهاجمی هستند و علاوه برآن کارآمد به حساب نمی آیند. اما پلیس نیویورک نه تنها میلیون‌ها دلار صرف فناوری‌های تأیید نشده می‌کند، بلکه شهروندان سیاهپوست و رنگین پوست را در معرض خطر قرار می‌دهد.

کد خبر 5278706

منبع: مهر

کلیدواژه: پلیس نیویورک قانون حاکمیت سایبری حاکمیت سایبری طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری نانو نوآوری فناوری فضایی شرکت دانش بنیان حکمرانی فضای مجازی واکسن کرونا تحقیقات علمی روز خبرنگار اینترنت حمل و نقل پارک علم و فناوری پلیس نیویورک فناوری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۷۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، قدمگاهی، سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری در مصاحبه اختصاصی به خبرنگار تحریریه تجارت خارجی گفت: در سال ۱۴۰۱ صادرات شرکت‌های دانش بنیان بین ۸۵۰ میلیون دلار تا یک میلیارد دلار بوده است. آمار صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال گذشته با افزایش بیش از ۲ تا ۳ برابری به بیش از ۲ میلیارد دلار اعلام شده است.

قدمگاهی در ادامه افزود: بر اساس هدف گذاری صادرات محصولات دانش بنیان در دو سال آینده میتواند به ۱۰ میلیارددلار برسد. برای رسیدن به این هدف برنامه ریزی شده که شرکت‌هایی پیشران دانش بنیان که ۸۰ درصد صادرات شرکت‌های دانش بنیان را انجام میدهند به شرکت‌های متوسط و کوچک کمک کنند تا آنها نیز در مسیر تجارت وارد شوند.

وی در ادامه درباره کمک سازمان فناوری، اطلاعات و ارتباطات به شرکت‌های پیشران بیان کرد: شرکت‌های پیشران دانش بنیان نیاز به سرمایه گذار و رفع مشکلات همچون گمرکی دارند که سعی شده در این موارد نیز به آنها کمک کرده تا این شرکت‌ها به راحتی کار تجاری خود را انجام دهند.

سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری با اشاره به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اظهار کرد: ۸۰۰ شرکت دانش بنیان امسال در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو) حضور دارند و محصولات خود را معرفی می‌کنند. بجز این شرکت‌ها پایگاه بین المللی معاونت فناوری، اطلاعات و ارتباطات ریاست جمهوری، خانه‌های فناوری در کشور‌های مختلف، صندوق‌های پژوهش فناوری، کریدور صادرات و باشگاه سرامدان صادرات شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه حضور دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خیزش دانشجویی در آمریکا از ویتنام تا غزه
  • طبقه کارگر به تظاهرات حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا پیوست
  • دانشجویان آلمانی: فقط به جرم مخالفت با نسل‌کُشی در غزه سرکوب می‌شویم+ فیلم
  • پایان زندگی مخفیانه بوکسور قاتل در پاسداران
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • اخراج استاد دانشگاه نیویورک به دلیل حمایت از فلسطین+ فیلم
  • ملحق شدن اساتید دانشگاه نیویورک به جمع حامیان فلسطین + ویدئو |‌ برخورد خشن پلیس آمریکا را ببینید
  • لحظات دردناک تگزاس و نیویورک
  • کدام دانشگاه‌های آمریکا صحنه اعتراضات دانشجویی حمایت از غزه است؟
  • دانشگاه پادگان نیست