Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از لامرد، علی عبداله‌نژاد در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران، ضمن عرض تسلیت فرارسیدن ایام سوگواری شهادت سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) و قدردانی از کوشش مسئولان ملی، استانی و محلی و مدیران و بهره‌برداران سالکو در تحقق جهش تولید در کارخانه آلومینیوم جنوب گفت: مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب با ۴۰ سلول احیا (دیگ) فعالیتش را از اردیبهشت سال گذشته (۹۹) آغاز کرد و اکنون ۱۵۱ سلول از ۲۵۸ سلول احیا (دیگ) این کارخانه در مدار تولید قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر نیز ۱۸۰ هزار تن از  ظرفیت اسمی فاز نخست (تولید سالیانه ۳۰۰ هزار تن) مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب تکمیل شده است.این کارخانه از ابتدای دوران راه‌اندازی تاکنون توانست ۱۳۰ هزار تن فلز پرکاربرد آلومینیوم در قالب شمش‌های هزار و ۵۰۰ پوندی و ۴۲ هزار تن بلوک اختصاصی آند را تولید کند.

عبداله نژاد ضمن گرامیداشت یاد مرحوم اکبر ترکان (بنیانگذار مجتمع سالکو) افزود: با قاطعیت می‌توان گفت که مجتمع سالکو از مدرنترین و پیشرفته‌ترین مجتمع‌های تولید آلومینیوم در خاورمیانه است که محصولات خود را با درجه خلوص بالای ۹۹ درصد روانه بازار داخلی و خارجی کرد و در مقایسه با کارخانه‌های قدیمی تولید آلومینیوم در کشور، تنها کارخانه‌ای است که بلوک‌های اختصاصی آند در آن تولید می‌شود.

مدیرعامل شرکت سالکو بیان کرد: در یک سال اخیر موفق شدیم در اوج تحریم‌های ظالمانه آمریکا و علی‌رغم شرایط و محدودیتها در تامین برق، همه‌گیری کرونا و مهم‌تر از آن بدون سرمایه در گردش،   ۳۰ درصد از تامین آلومینیوم کشور را اکنون در دست بگیریم.

وی اضافه کرد: کارخانه آلومینیوم جنوب بدون دریافت یک ریال تسهیلات سرمایه در گردش، با فاینانس خارجی راه اندازی شد و در سال گذشته، یکهزار و ۸۰ میلیارد تومان از اقساط خود را پرداخت کرد.

مدیرعامل سالکو با اشاره به پایش و نظارت مستمر در حفظ درجه خلوص و کیفیت محصولات آلومینیومی این مجتمع اظهار کرد: علاوه‌ بر فناوری ۴۳۰ کیلوآمپر، این کارخانه صاحب تجهیزات به روز در تراز جهانی است  همچنین توانمند در تامین مواد اولیه باکیفیت، Operation یا به عبارت دیگر نوع بهره‌برداری باتوان و تجربه مهندسان و بهره‌برداران در کنار پایش و نظارت مستمر از عوامل موثر در تامین محصولات باکیفیت و با درجه خلوص بالای ۹۹ درصد است که به باور متخصصان، مجتمع سالکو توانایی حضور پرقدرت در بازار بین المللی و رقابت با شرکت‌های بزرگ تولید آلومینیوم را دارد.

علی عبداله‌نژاد از راه‌اندازی اولیه و آزمایشی سالن ریخته‌گری تولید اسلب و بیلت مجتمع سالکو خبر داد که این محصولات قابلیت صادرات به بازارهای بین المللی دارد.

اشتغالزایی ۱۵۰۰ نفر در مجتمع سالکو

مدیرعامل سالکو در ادامه اشتغالزایی مستقیم این کارخانه در منطقه ویژه اقتصادی لامرد را ۱۵۰۰ نفر اعلام کرد.

وی بیان کرد: دوران رشد شرکت صنایع آلومینیوم جنوب در حال سپری شدن است و امیدواریم با فعالیت دولت سیزدهم که دغدغه افزایش تولید و صادرات را با تکیه بر توان داخلی در اولویت سیاست‌ها و برنامه‌ها دارد،  بیش از پیش از تولید ملی حمایت شود و با رفع سایر موانع مجتمع مدرن سالکو و تحقق افزایش ظرفیت تولید،  به دوران تکمیلی و طلایی در دولت سیزدهم برسیم.

اعطای مشوق های اختصاصی در تامین خوراک واحدهای آلوم شهر منطقه ویژه اقتصادی لامرد

او با اعلام  برنامه سالکو در استقرار واحدهای صنعتی پایین دست در آلوم شهر، منطقه ویژه اقتصادی لامرد گفت: منطقه ویژه اقتصادی لامرد واجد بیشترین امتیاز برای تکمیل زنجیره تولید آلومینیوم کشورمان محسوب می شود، از این لحاظ که سرمایه‌گذاران واحدهای صنعتی پایین دست آلومینیوم با وجود فعالیت چشمگیر و پررونق مجتمع سالکو نیز دغدغه تامین خوراک اعم از مذاب و جامد(شمش) را نخواهند داشت و سالکو آمادگی دارد که خوراک واحدهای پایین دست را با شرایط سه تا شش ماه، بدون اخذ وجه و به صورت اعتباری تامین کند و با اعطای این مشوق، از تقویت سرمایه در گردش شرکت‌های فعال پایین‌دست و تداوم جهش تولید سایر محصولات آلومینیومی در کشور حمایت کند.

در ابتدای این نشست مطبوعاتی نیز خبرنگاران از واحدهای مختلف سالن احیا، ریخته گری و آندسازی بازدید کردند و در جریان روند فعالیت این کارخانه قرار گرفتند.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: آلومینیوم سرمایه تولید شرکت آلومینیوم جنوب منطقه ویژه اقتصادی لامرد تولید آلومینیوم آلومینیوم جنوب سرمایه در گردش مجتمع سالکو راه اندازی پایین دست هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۷۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد

مدیر مجتمع شرکت دماوند انرژی گفت: این شرکت با تأمین یوتیلیتی موردنیاز طرح‌های پتروشیمی‌ هنگام، آرین متانول و پلیمرپاد، نقشی اساسی و راهبردی در راه‌اندازی و تولید این سه مجتمع پتروشیمی منطقه عسلویه داشته است.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت دماوند انرژی، غلامرضا یعقوب‌زاده از ارائه خدمات یوتیلیتی به سه پتروشیمی تازه‌احداث در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس خبر داد و بیان کرد: شرکت دماوند انرژی که وظیفه تأمین یوتیلیتی مجتمع‌های صنعتی فاز دوم پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس را به‌ عهده دارد، هم‌اکنون به ۱۷ شرکت خدمات می‌دهد.

وی افزود: با توجه به اینکه به‌تازگی پتروشیمی‌های هنگام، آرین متانول و پلیمرپاد وارد فاز بهره‌برداری شده‌اند، دماوند انرژی توانسته است با تأمین یوتیلیتی موردنیاز آن‌ها براساس دستورعمل‌های ابلاغی شرکت ملی صنایع پتروشیمی، نقشی اساسی و راهبردی در راه‌اندازی آن‌ها ایفا کند.

مدیر مجتمع شرکت دماوند انرژی با اشاره به تنوع تولید و تأمین یوتیلیتی در شرکت دماوند یادآور شد: هم‌اکنون فاز یک شرکت با تولید برق، بخار، آب، اکسیژن و دیگر گازهای صنعتی، خوراک را با شبکه گسترده خطوط آفسایت به مجتمع‌های پتروشیمی منتقل می‌کند و فاز دوم این شرکت نیز برای تأمین نیاز مجتمع‌های در دست احداث، در مرحله اجراست.

یعقوب‌زاده با اشاره به نقش مهم دماوند در توسعه و تولید پایدار فاز دوم پتروشیمی‌های منطقه پارس افزود: توانسته‌ایم با همه محدودیت‌های پروژه‌ای، کمبودها و تأخیر در تحویل پروژه‌ها، با توان کامل نیاز همه شرکت‌های متقاضی سرویس‌های جانبی را برآورده کنیم که این مسئله بی‌سابقه بوده است.

وی یادآور شد: تولید پایدار در دماوند با همت و تلاش خستگی‌ناپذیر همه همکارانم انجام شده است تا با تأمین به‌موقع خوراک مجتمع‌ها، به تولید پایدار و سودآوری دیگر پتروشیمی‌ها کمک شایانی کرده باشیم.

دیگر خبرها

  • طرح‌های اقتصادی در استان بوشهر حمایت می‌شوند
  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه