Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه فرهنگ وهنردرفضای مجازی، مراسم رونمایی از سامانه صدف (بستری برای نشان‌گذاری آثار و محتوا‌های فرهنگی دیجیتال) و سامانه زی‌نو (بستری برای ارتقای سواد رسانه‌ای و به اشتراک‌گذاری دانایی نوین) عصر امروز، ۱۹ مردادماه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی، معاون امور هنری، معاون امور مجلس وحقوقی مرکز ملی فضای مجازی ومدیران وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی ومدیران مشاوره‌های سوادرسانه ایی وزیست مجازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این مراسم همچنین از مجموعه کتاب‌هایی شامل گفتار‌هایی در نسبت حکمرانی فرهنگی و تحولات فضای مجازی، مبانی حکمرانی و تحول سازمان‌های فرهنگی در فضای مجازی، فن‌آوری‌های فضای مجازی و مدیریت فرهنگی، فرصت‌ها و چالش‌های فضای مجازی در حکمرانی فرهنگی، فضای مجازی و نقش مردم در حکمرانی فرهنگی و فضای مجازی و تحولات فرهنگی هویتی و نیز کتاب‌های «مجموعه دوم» شامل تحول سازمان‌های فرهنگی در عصر فضای مجازی (تجربه‌نگاری برنامه تحول وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در فضای مجازی) همراه با ۱۰ عنوان گزارش تجربه‌نگاری است، رونمایی شد.
محمدرضا بهمنی، رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی در این آیین طی سخنان کوتاهی گفت: اگر تحولات فضای مجازی در لایه حکمرانی تحلیل نشود نتیجه اش انفعال است.
وی افزود: مولفه‌های کلیدی در این زمینه عبارتند از مطرح کردن نظام حکمرانی و الگوریتم‌های حکمرانی که در بستر پلتفرم‌ها می‌تواند محقق شود، هوشمند کردن حکمرانی به واسطه حکمرانی داده‌های کلان و توانمند کردن کاربران برای زیست مجازی، دانش افزایی و مهارت افزایی کارگزاران حاکمیتی در سطوح مدیریتی و کارشناسی.
بهمنی تصریح کرد: آن چه که امروز مطرح می‌شود ناظر به این سه مولفه کلیدی است.
وی ادامه داد: اتفاقاتی که در سال ۹۹ در مرکز ملی فضای مجازی و شورای عالی فضای مجازی به عنوان قرارگاه تحولات فضای مجازی کشور رخ داد، بسیار مبارک بود. در سال ۹۹، پیرو مطالبه‌ای که رهبر معظم انقلاب اسلامی در ارتباط با شبکه ملی اطلاعات داشتند، مسئله بازنگری در سند شبکه ملی اطلاعات رخ داد و سبب شد که این سند به نوعی غنی‌سازی شود؛ به این معنی که مؤلفه محتوا در آن برجسته شده و مسیر حرکت آن به سمتی باشد که به تمامی زوایای برنامه توجه شود.
رییس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی خاطرنشان کرد: اقدامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سامانه صدف ناظر به مسئله گمنامی در فضای مجازی دستگاه نشانه گذاری محتوای فرهنگی و حمایت از آنان است و سامانه زینو سواد مجازی که پایه‌گذاری نظام آموزش حکمرانی فرهنگ و فضای مجازی است.

همچنین امیر خوراکیان، معاون حقوقی و امور مجلس مرکز ملی فضای مجازی در این مراسم با بیان اینکه بیشترین تحولات ساختاری و رویکردی در حوزه فضای مجازی در ارتباط با نهاد‌های فرهنگی در وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی رخ داده است گفت: البته از مقطعی به بعد نیز به اجبار کرونا، تحولاتی در آموزش و پرورش رخ داد، اما خیلی اجباری و منفعلانه انجام شد. این تحولات در وزارت ارشاد با برنامه و تدابیر از پیش تعیین شده صورت گرفت.
وی افزود: ما در نظام موضوعات محتوایی در فضای مجازی، تقریباً موضوعی را نداریم که مرکز هنر و فرهنگ در فضای مجازی درباره آن پروژه یا اقدام مشخصی انجام نداده باشد، یعنی امروز فهرست ارزشمندی از پروژه‌هایی در دست است که ذیل هر یک از عناوین اصلی در ارتباط با محتوا در فضای مجازی در این مجموع شکل گرفته و به نتیجه رسیده است.
خوراکیان در ادامه به دو فعالیت مهم در حوزه تولید محتوا در فضای مجازی اشاره و اظهار کرد: اولین فعالیت مهم در این زمینه، نشان‌گذاری و هویت‌دار شدن محتوا است که چنانچه اقدامی در حوزه اقتصاد محتوا، مالکیت معنوی، مدیریت انتشار، اعمال سیاست‌های محتوایی و ... تا نشان‌گذاری و هویت محتوا در فضای مجازی شکل نگیرد، کار‌های بعدی نیز ابتر است. دومین فعالیت مهم در این زمینه نیز سهم تولید کننده در اقتصاد محتوا است، یعنی چیدمان و گردش کار محتوا در فضای مجازی باید به گونه‌ای باشد که سهم تولیدکنندگان محتوا مشخص باشد.

وی تصریح کرد: یکی از سامانه‌هایی که امروز رونمایی می‌شوند، سامانه نشان‌گذاری محتوا است که از این به بعد برای هر تصمیمی که بخواهیم در حوزه توسعه محتوا در فضای مجازی بگیریم، باید از این سامانه استفاده کنیم. همچنین، برای آینده نیز نیازمند دو فعالیت مهم هستیم که یکی از این فعالیت‌ها مسئله همکاری سامانه‌های نشر، سایت‌ها و پلت‌فرم‌ها و ... است. باید این مسئله را دنبال کنیم که تمامی سامانه‌های مختلف یا با جدیت و یا از طریق فشار‌های قانونی به سامانه صدف وفادار باشند.
خوراکیان بیان کرد: نکته دوم اضافه کردن بخش‌های جدید به این سامانه است که اقدام بسیار مهمی است. البته طبق اطلاعاتی که به دست آمده، این بخش نیز بالای ۸۰ درصد پیشرفت داشته و ظرف یکی دو هفته آینده به بهره‌برداری خواهد رسید. امروز یکی از بزرگترین چالش‌ها در عرصه مدیریت فرهنگی، عدم تجربه‌نگاری است. این اقدام وزارت ارشاد برای تجربه‌نگاری آن هم به این صورت، کاملا منطقی و قابل بهره‌برداری بوده و یکی از افتخارات بزرگ و نمونه بسیار ارزشمندی است که هرفردی که می‌تواند، باید آن را در کشور را توسعه دهد. همچنین، دستگاه‌های نظارتی می‎توانند برای این اقدام و اقدامات مشابه، موضوع تشویقی را در نظر بگیرند و پس از اعطای تشویقی، مسئولانی که محموله تجربه‌نگاری را دریافت کرده و برخلاف آن عمل کرده‌اند را به عنوان مجرم بشناسند.
وی گفت: یکی از مسائل فرهنگی امروز، تسلیم شدن در برابر معضلات و چالش‌های فرهنگی است که نتوانستیم تا برای این معضلات راه‌حل‌های مناسبی را ناظر به دوره‌های زمانی مختلف تهیه کنیم. امروز با سامانه و محصول تجمیع شده مهمی در حوزه فرهنگ و هنر مواجه هستیم که این محصول فقط گزارش کار نیست، بلکه تحلیل صورت مسئله‌های فرهنگی در کشور و تعیین‌کننده سرنوشت آن‌ها است.

قدرت فراوری داده‌ها در عصر پساسایبر؛ منشأ قدرت ملی و ثروت ملی
سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین رونمایی از سامانه‌های صدف و زی‌نو با اشاره به اینکه "اگر قدرت ملی در جهان پیشاسایبر مقولاتی از قبیل تجهیزات نظامی، جغرافیای نظامی و ... و یا در حوزه ثروت ملی، منابعی همچون طلا، نقره و تولید کالا بود، در جهان پساسایبر، عنصر اصلی قدرت ملی، «داده» است، یعنی کانون ثروت و قدرت ملی تغییر ماهوی پیدا کرده است" گفت: در این جهان پساسایبر، داشته‌های بیشتر و مدیریت و قدرت فراوری داده‌ها، منشأ قدرت ملی و ثروت ملی می‌شود. اگر چنین نگاهی به جهان پساسایبر داشته باشیم که با داده‌ها سروکار داریم و بدانیم که مفاهیمی همچون قدرت و ثروت و فرهنگ که در جهان پیشین مفاهیم متغیری داشت، امروز تغییر کرده است، درک ماهیت «داده» اهمیت پیدا می‌کند که چه ماهیتی دارد که ما را به این طرف سوق می‌دهد. اگر با این نگاه به مسئله بنگریم و ماهیت‌شناسی خوبی از داده داشته باشیم، می‌توانیم با دنیای جدید ارتباط برقرار کنیم.
صالحی با اشاره به اینکه یکی از ویژگی‌های داده، سیال بودن آن است، گفت: امروز منابع قدرت و ثروت بر خلاف دنیای گذشته، منابعی سیال شبیه به هوا هستند. وقتی داده را به عنوان منبعی سیال تلقی می‌کنیم، این مسئله ویژگی غیر قابل تصور و غیر قابل پیش‌بینی به آن می‌دهد که یکی از پیامد‌های آن سیال بودن و مرزگریزی است. از همین جا است که بحث هویت‌های ملی در فضای سیال بودن داده‌ها مطرح می‌شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: پیامد دوم این سیال بودن، گریز از قفس مالکیت است. منابع سیال در ذات خود نوعی مالکیت‌گریزی دارند که این مسئله تفاوت قابل توجهی با منابع کهن قدرت و ثروت دارد، لذا وقتی با جهان پساسایبر روبه‌رو هستیم، بحث مالکیت مسئله بسیار مهمی در این فضا خواهد بود.
وی با بیان اینکه در سامانه «صدف» در حال تجربه‌نگاری عملیاتی هستیم، تصریح کرد: یکی دیگر از ویژگی‌های داده در عصر پساسایبر، خاصیت بی‌انت‌هایی آن است، یعنی منابع دیگر قدرت و ثروت ممکن است زمانی به پایان برسد، اما ویژگی فضای داده در عصر پساسایبر، انتهاناپذیری آن است که این ویژگی نیز دارای پیامد‌هایی است که یکی از این پیامدها، مسئله مدیریت داده در جهان پساسایبر است.
صالحی بیان کرد: موضوع مهم دیگری که در رابطه با انتهاناپذیری داده مطرح می‌شود، بحث اعتبارسنجی داده‌ها است. اعتبارسنجی داده‌ها اقدام زاحتی نیست، اما می‌توانیم در این جهان پساسایبر، مسئله‌ها را کاهش دهیم. ممکن است که نتوانیم به حل تمامی مسائل برسیم، اما می‌توانیم تاحدودی مسئله‌ها را کاهش داده و سطح توقع مان را پایین آوریم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان اظهار کرد: یکی از مسائلی که در بحث پیامد‌های نامحدودی داده‌ها تأثیرگذار خواهد بود، سواد رسانه‌ای است که می‌توان از طریق مشاوره‌های به روز و پیوسته به آن دست پیدا کرد و سامانه زی نو نیز امروز با این نگاه آغاز به کار خواهد کرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی محتوا در فضای مجازی مرکز توسعه فرهنگ تحولات فضای مجازی حکمرانی فرهنگ فضای مجازی فضای مجازی تجربه نگاری فرهنگ و هنر قدرت و ثروت فعالیت مهم نشان گذاری قدرت ملی داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۷۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم اعدام توماج صالحی اجرا می‌شود؟ / علی هیبتی و حاشیه زشتی که برایش ایجاد شد/ بیماری ترانه علیدوستی چیست؟

به گزارش «تابناک»؛ آنچنان که مورد اشاره قرار گرفت، در میان اخبار و حوادثی که در هفته گذشته در فضای مجازی مطرح شد، تعدادی از اخبار برای مدت چشمگیری در کانون توجهات قرار داشتند که در این بسته خبری به اهم آن‌ها اشاره می‌شود. با این توضیح، علاوه بر اشاره به اصل موضوع و یا خبر، تلاش می‌کنیم تا مقداری نیز در مورد چرایی ترند شدن و جزئیات آن توضیح دهیم.

حکم اعدام توماج صالحی

چند روزی است که انتشار خبر اعدام حکم اعدام توماج صالحی در فضای مجازی با حواشی فراوانی رو به رو شده است و بسیاری در این خصوص پرسش‌هایی را ناظر بر چرایی صدور این حکم و نیز دلیل بازداشت توماج صالحی مطرح می‌کنند.

برخی نیز به این حکم اعتراض دارند و آن را سختگیرانه توصیف می‌کنند.

توماج صالحی خواننده رپ و اعتراضی در ایران است. ترانه‌های رپ او بیشتر ابعاد سیاسی و اعتراضی دارد و بعضاً در متن ترانه هایش توهین‌هایی را علیه مسئولان ارشد نظام مطرح می‌کند.

صالحی در ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ به دلیل ترانه هایش بازداشت شد. او همچنین در ۸ آبان ۱۴۰۱ به دلیل انتشار فیلم‌های اعتراضی و تحریک جوانان به حضور در اعتراضات باردیگر بازداشت شد. در همین رابطه خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضاییه، به‌نقل از سید محمد موسویان دادستان اصفهان، خبر بازداشت توماج صالحی را تأیید کرد و مدعی شد که او «در ایجاد اغتشاشات و دعوت و تشویق به اغتشاش و آشوب‌های اخیر در استان اصفهان و در شهرستان شاهین‌شهر نقش کلیدی داشته است».

۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ خبر رسید که حکم بدوی محکومیت توماج صالحی از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی اصفهان صادر شده است. همین موضوع سبب شد تا نام او در فضای مجازی مورد توجه کاربران قرار بگیرد و بسیاری تلاش کنند تا زمینه لغو صدور حکم اعدام برای او را فراهم کنند.

توضیح بیشتر اینکه دادگاه توماج صالحی را به اتهام افساد فی الارض به اعدام و مجازات‌های تکمیلی محکوم کرده است هرچند که این حکم بدوی و قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است.

جنگ ایران و اسرائیل

تنش میان ایران و اسرائیل که پس از حمله جنایتکارانه این رژیم به کنسولگری ایران در شهر دمشق به اوج رسید و به دنبال آن پاسخ قاطع ایران به این گستاخی در قالب عملیات وعده صادق همچنان یکی از تیتر‌های اول رسانه‌های ایران و جهان است.

بسیاری پس از حمله ایران به اسرائیل منتظر پاسخ اسرائیل بودند، اما تنها یک خرابکاری نافرجام در حواشی شهر اصفهان که آن اسرائیل جسارت پذیرفتن مسئولیت آن را نیافت، پایان بخش ماجرا بود.

علی هیبتی

علی هیبتی یکی از ورزشکاران ایرانی ساکن در کشور روسیه است که هفته گذشته به دلیل اقدام غیر اخلاقی در قبال یک زن که زمان مسابقه را اعلام می‌کرد، با حمله تماشاگران رو به رو شد و به شدت مجروح شد.

این اتفاق با واکنش‌های متفاوتی در فضای مجازی رو به رو شد و نام او را در ایران به یکی از ترند‌ها تبدیل کرد.

ورزشکار ۲۸ ساله ایرانی است که در شهر گوجان استان چهارمحال بختیاری متولد شده است. هیبتی ورزش حرفه‌ای را از ۱۰ سالگی با رشته ووشو شروع کرد و در سبک ساندا چند عنوان قهرمانی را در کشور به دست آورد. هیبتی در لیگ برای تیم‌های دانشگاه آزاد و پاس هم مبارزه کرده بود و در چند نوبت هم به مسابقات بین المللی اعزام شده بود. بعد از مدتی این ورزشکار در مصاحبه‌ای اعلام کرد بخاطر شرایط مالی و امرار معاش تصمیم گرفته از رشته ورزشی ووشو کنار برود و در رشته MMA مبارزه کند.

هیبتی که برای انجام مبارزه‌ای در روسیه حاضر شده بود، برای بیرون رفتن زنی که زمان شروع مسابقه را اعلام می‌کرد حرکت غیورزشی انجامم داد که همین اتفاق برای او حاشیه ساز شد. هیبتی با پایان مسابقه و خروج از رنگ مورد حمله گروهی روس‌ها قرار گرفت و توسط تماشاگران روس به قصد کشت ضرب و شتم شد. هیبتی در ادامه عذرخواهی هم کرد، ولی کمیته بررسی تخلفات، او را برای همیشه از مسابقات محروم کرد.

برنامه امتحانات نهایی

با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی مدارس، یکی از پرسش‌های پر تکرار در فضای فضای مجازی جست و جو پیرامون برنامه و جزئیات امتحانات نهایی به ویژه زمان این مسابقه است.

بنابر جدول منتشره از سوی وزارت آموزش و پرورش امتحانات از ۳۰ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا ۲۹ خرداد ادامه خواهد داشت.

قیمت طلا و قیمت دلار

قیمت طلا و قیمت دلار نیز در هفته گذشته به سان دیگر هفته‌ها یکی از دغدغه‌های مهم کاربران فضای مجازی بود که از سوی آن‌ها در مورد آن‌ها جست و جو می‌شود.

در واقع بسیاری از شهروندان نگران افزایش قیمت دلار و طلا و اثر سوء آن بر زندگی خود هستند.

در بازار روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه قیمت طلا، سکه و دلار نوسان صعودی را ثبت کردند. فعالان بازار در خصوص رشد طلا و سکه دلایل مختلفی را مطرح می‌کردند.

قیمت هر قطعه سکه امامی صبح دیروز برای مدت زمان کوتاهی کانال ۴۰ میلیون تومان را از دست داد و با ۳۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش رسید. اما در ادامه معاملات و در نیمه ظهر تقاضا برای خرید سکه بالا رفت و این فلز گران بهای داخلی در حول و حوش ۴۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان معامله شد. به عبارت دیگر سکه بازان امروز شاهد رشد یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی سکه امامی بودند. معامله گران درباره این بازگشت قیمت، دو نظر داشتند؛ گروه اول معتقدند که این افزایش قیمت در بازار سکه پولبک بوده و برای اصلاح روند کاهشی نیاز بازار است. اما در مقابل، گروه دیگری بر این باورند که این برگشت قیمت، تغییر روند در بازارهاست؛ به این صورت که بعد از مشاهده قیمت در کف، خریداران وارد بازار شدند.

بیماری ترانه علیدوستی چیست؟

چند روزی است که خبر ابتلای ترانه علیدوستی به یک بیماری عجیب مورد توجه کاربران در فضای مجازی قرار گرفته است.

بعد از اعلام خبر بستری شدن ترانه علیدوستی گمانه زنی‌هایی درباره بیماری او کردند تا اینکه مشخص شد این بازیگر ایرانی دچار بیماری به نام سندرم (Drug Rash with Eosinophilia and Systemic Symptoms) با نام اختصاری (DRESS) شده است که یک نوع واکنش شدید ناشی از حساسیت به مصرف برخی دارو‌ها است. اما سندرم درس (DRESS) چیست و آیا کلا بیماری خطرناکی است؟

بثورات دارویی همراه با ائوزینوفیلی و علائم سیستمیک یا سندرم DRESS یک واکنش حساسیت شدید به برخی از انواع دارو‌ها به شمار می‌رود. علائم این بیماری شامل تورم پوستی، تب، ناهنجاری‌های خونی و درگیری اندام‌های مختلف است. متخصصین این آلرژی نادر دارویی را به طور بالقوه تهدید کننده زندگی می‌دانند که به دنبال واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن به برخی دارو‌ها رخ می‌دهد. علائم ممکن است هفته‌ها پس از شروع داروی مشکل زا توسط فرد تظاهر یابند. درمان اغلب شامل قطع دارو‌های مشکوک و استفاده از دارو‌های تعدیل کننده سیستم ایمنی به منظور کاهش علائم است.

موعود شمخانی کیست؟

موعود شمخانی، برادرزاده علی شمخانی است که ۲ روز پیش خبر بازداشت او به دلیل فساد مالی تایید شد.

موعود شمخانی معاون سابق فنی و امور زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند بود که یکی از خبرگزاری‌های رسمی مدعی شد بازداشت شده است.

در سال ۱۳۹۴، موعود شمخانی، به سمت معاون فنی و امور زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند منصوب شد. پس از وقوع حادثه ریزش ساختمان متروپل در آبادان در سال ۱۴۰۱، شایعاتی درباره همکاری وی با حسین عبدالباقی، مالک این ساختمان مطرح شده بود.

روز دوشنبه دوم خرداد ماه ۱۴۰۱، ساعت ۳۰:۱۲، حدود چهل درصد از ساختمان شماره (۲)، که جزء ساختمان‌های دوگانه به نام "متروپل" در خیابان امیری (امیر کبیر) آبادان قرار داشت، فرو ریخت. طبق آمار رسمی، متأسفانه در این حادثه ۴۳ نفر جان خود را از دست داده و تعدادی دیگر زخمی شده‌اند.

خبرگزاری برنا خبر بازداشت موعود شمخانی معاون فنی سابق سازمان منطقه آزاد اروند و برادرزاده علی شمخانی دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی را تایید کرد و در این باره نوشت: وی به اتهام دریافت رشوه و فساد مالی در آبادان بازداشت شده است. موعود شمخانی در سال ۱۳۹۴ به سمت معاون فنی و امور زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند منصوب شده بود.

دیگر خبرها

  • در حمله به اسرائیل، از لایه پدافندی ناتو عبور کردیم 
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود
  • حکم اعدام توماج صالحی اجرا می‌شود؟ / علی هیبتی و حاشیه زشتی که برایش ایجاد شد/ بیماری ترانه علیدوستی چیست؟
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • شاهد تحول فن‌آورانه در حوزه حکمرانی فرهنگی خواهیم بود
  • امین مدنی:‌ «وعده صادق»؛ عبور از قوی ترین نقطه پدافندی جهان
  • جریمه تاوان ثبت نکردن موادبهداشتی فروشگاه مواد غذایی در کرمانشاه