Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران گفت: اصلاح قانون منع استقرار صنایع جدید در شعاع ۱۲۰ کیلومتر باعث می‌شود تا صنایع استان تهران را از حالت عقب‌ماندگی تکنولوژی به حالت روز تغییر دهیم و این باعث افزایش دو برابری تولید و اشتغال می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش  گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در جلسه شورای بخش خصوصی و دولت، گفت: یکی از موانعی که پیش روی توسعه، نوسازی و به‌کارگیری تجهیزات روز در صنایع استان تهران شاهد بودیم، منع استقرار صنایع جدید در شعاع 120 کیلومتری استان تهران بود که باعث می‌شد تا صنایع استان با تکنولوژی 30 یا 40 سال قبل به فعالیت ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این موضوع باعث می‌شود تا حالت فرسودگی و پیری را ما در صنایع استان تهران شاهد باشیم. دو سال کار کارشناسی انجام شده و براساس نظرات کارشناسی که محیط زیست ارائه شد منجر به انعقاد تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان محیط زیست کشور و وزارت صنعت، معدن و تجارت شد و براساس آن به هیئت دولت پیشنهاد شد که تدابیری را اتخاذ کنیم تا برای توسعه و نوسازی صنایعی که در شهرک‌های صنعتی و واحدهای صنفی استقرار دارند این محدودیت را برداریم.

استاندار تهران گفت: نهایتاً یک سیکل طولانی را هیئت دولت در دستور کار قرار داد که ما از یک ظرفیت قانونی دیگر استفاده کردیم و مصوبه و قانون شده که تمامی صنایعی که دارای پروانه بهره‌برداری هستند برای توسعه، نوسازی در زنجیره تولید می‌توانند تکنولوژی به کار گیرند و تا دو برابر ظرفیت خود را افزایش دهند.

وی افزود: این کار باعث می‌شود تا صنایع استان تهران از حالت عقب‌ماندگی تکنولوژی را به حالت روز تغییر دهیم و سبب افزایش دو برابری تولید و اشتغال می‌شود.

هر"گردشگر سلامت" معادل 40 الی 50 بشکه نفت ارزآوری دارد/ بهترین حمایت دولت این است که کاری به کار ما نداشته باشد!دستور وزیر بهداشت برای آغاز واکسیناسیون کارکنان پمپ بنزین‌ها

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت کشور وزارت کشور صنایع استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۸۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • پیشنهاد اصلاح موادی از قانون کار برای حمایت از کارگران
  • مرتضوی: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • مجلس با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم موافقت کرد
  • به مناسبت روز جهانی کار و کارگر