Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها – ازدحام و تجمع متقاضیان دریافت واکسن در مراکز تجمیعی واکسیناسیون شهرقدس با جمعیت ۴۲۰ هزار نفر نیازمند توجه و رسیدگی مسئولین است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرقدس، ازدحام و تراکم بالای جمعیت در مراکز تجمیعی واکسیناسیون ویروس کرونا در شهرقدس معضلی است که موجب نارضایتی و گلایه‌های زیاد مردم شده اما تاکنون مسئولان شهرستان اقدامی برای رفاه حال مردم و بهبود شرایط انجام نداده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که ویروس کرونای دلتا سرعت سرایت پذیری بیشتری نسبت به گونه‌های دیگر داشته و در پی آن خطرات بسیاری نیز سلامت مردم را تهدید می‌کند و به گفته کارشناسان ازدحام مراکز واکسیناسیون نیز نقش مهمی در شیوع این بیماری منحوس خواهد داشت.

افزایش تعداد موارد ابتلا به این ویروس، عدم تعطیلی اماکن و مراکز عمومی، ترددهای غیرضروری، اجرای نادرست شیوه‌نامه‌های بهداشتی، کمبود مراکز واکسیناسیون و تجمع مردم در مراکز ازجمله مسائل و مشکلاتی است که موجب افزایش انتشار و شیوع این ویروس شده است.

در حال حاضر در شهرستان قدس با جمعیت بیش از 420 هزار نفر تنها 2 مرکز تجمیعی واکسیناسیون در سالن شهید حیدری و آیت‌الله رفسنجانی وجود دارد که با توجه به افزایش میزان مراجعه‌کنندگان نه‌تنها تعداد مراکز افزایش نیافته بلکه مشکلاتی که تاکنون در دو مرکز فعال وجود داشته نیز برطرف نشده است.

اصلاح وضعیت مراکز واکسیناسیون شهرقدس ضرورت دارد

حجت‌الاسلام‌والمسلمین جوکار امام‌جمعه شهرستان قدس در بازدیدی سرزده از مرکز واکسیناسیون آیت‌الله رفسنجانی به میان مردم آمد و ضمن گفت‌وگوی مستقیم با مردم از نزدیک بر روند اجرای واکسیناسیون نظارت کرد.

وی ضمن قدردانی از مجاهدت و ایثار کادر درمان و تلاش‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس اظهار داشت: مراکز تجمیعی واکسیناسیون با مشکلات و کمبودهایی مواجه است که می‌بایست مسئولین هرچه سریع‌تر نسبت به رفع آن‌ها پیگیری کنند.

امام‌جمعه شهرستان قدس بیان داشت: مراکز تزریق واکسیناسیون در سطح شهر کم است و با توجه به ظرفیت شهرستان امکان استفاده از سوله‌ها و سالن‌های مناسب جهت توسعه این مراکز وجود دارد.

وی با تأکید بر کمک نیروهای جهادی و بسیج در اجرای این امر، افزود: لازم است مسئولان به‌ویژه اعضای ستاد مقابله با کرونای شهرستان به مجموعه بهداشت و درمان کمک کنند.

شهروندان ری واکسن ایرانی ‌ضد کرونا را ترجیح می‌دهندانجام تست انسانی واکسن برکت روی افراد 12 تا 18 ساله در صورت تأیید وزارت بهداشت

حجت‌الاسلام‌والمسلمین جوکار تصریح کرد: برای اصلاح وضعیت واکسیناسیون کرونا در شهرستان باید بسیج امکانات ادارات شکل گیرد که این موضوع نیازمند مدیریت صحیح در شهرستان است که باید مسئولان به صحنه آمده و همه امکانات را به شبکه بهداشت و درمان ارائه کرده تا خدمات مناسب در این امر به مردم داده شود.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تجمیعی واکسیناسیون مراکز واکسیناسیون شهرستان قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۸۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدها هزار تن گندم خوزستان به سیلوها منتقل شد

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: در پی عملیات جهادی وزارت جهاد کشاورزی و مسوولان استانی به دلیل بارندگی‌های اخیر استان خوزستان، صدها هزار تن گندم خریداری شده در این استان به انبارهای مسقف و سیلوهای سربسته سطح استان و سایر استان‌های منتقل شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، «سید سعید راد» اظهار داشت: خرید تضمینی گندم در استان خوزستان از بیستم فروردین آغاز شده و تا صبح جمعه (15 اردیبهشت) بیش از 855 هزار تُن گندم از کشاورزان خوزستانی خریداری شده است.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران بیان‌داشت: با توجه به هشدارهای سازمان هواشناسی، نسبت به اتخاذ و اجرای تدابیر و تمهیدات لازم از جمله به‌کارگیری کامل ناوگان حمل و نقل جاده‌ای برای انتقال گندم‌های خریداری شده استان خوزستان به انبارها و سیلوها اقدام شد.

وی گفت: 50 هزار تُن گندم در مراکز روباز باقی مانده بود که با پوشش‌دهی دقیق و چادرکشی سریع بر رویِ گندم‌ها اقدام شد.

راد با تاکید بر این که صیانت از گندم‌هایی که حاصل دسترنج کشاورزان است را وظیفه خود می‌دانیم و با استفاده از همه امکانات موجود، پایِ کار جمع‌آوری گندم‌های خریداری شده در استان خوزستان آمدیم، افزود: تلاش می‌کنیم تا یکی دو روز آینده، نسبت به انتقال گندم‌های باقی ‌مانده به انبارها و سیلوها اقدام کن

از سوی دیگر رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در طول سه روز بارندگی در استان، با استفاده از پوشش های پلاستیکی و برزنتی گندم موجود در مراکز خرید روباز پوشانده شد و از این جهت مردم نگران وارد شدن خسارت به محصول گندم موجود در مراکز خرید نباشند.

 وی گفت: در سال زراعی 1402-1403 ، 754 هزار هکتار از مزارع استان زیر کشت گندم رفت .

وی با اشاره به ورود سامانه بارشی در مرحله برداشت گندم به استان افزود: 864 هزار تن گندم از مزارع استان پیش از آغاز بارش ها برداشت شده بود که از این میزان 560 هزار تن گندم در مراکز خرید روباز انبار و بیش از یکصد هزار تن گندم نیز به سیلوها منتقل شده بود.
نبی پور اضافه کرد: با توجه به هشدارهایی که صادر شده بود جلسات متعددی با ارگان های مربوطه از جمله استانداری، سازمان جهاد کشاورزی ، اداره کل غله و بازرگانی، تعاون روستایی برگزار شد و با همکاری گمرک نیز کامیون های حمل کالا به سمت حمل محصول گندم جهت انتقال از مراکز روباز به مراکز مسقف سوق داده شد.
وی با بیان اینکه در کمتر از یک هفته 510 هزار تن گندم به مراکز مسقف انتقال داده شد تصریح کرد: مرکز خرید حمیدیه یکی از مراکز مهمی است که حدود 16 هزار تن گندم در آن انبار شده است .
نبی پور اظهار داشت: کمتر از 5 درصد از گندم های خریداری شده در مراکز خرید روباز باقی مانده که طی مدت امروز تا فردا به مراکز مسقف انتقال داده خواهد شد.
وی ادامه داد: در طول سه روز بارندگی با استفاده از پوشش های پلاستیکی و برزنتی گندم موجود در مراکز خرید روباز پوشانده شد و از این جهت مردم نگران وارد شدن خسارت به محصول گندم موجود در مراکز خرید نباشند.
نبی پور افزود: به حدود یکصد هزار هکتار از مزارعی که برداشت گندم در آنها صورت نگرفته بود خسارت بین 20 تا 70 درصدی با میانگین 40 درصد ناشی از ناشی از ورس، تگرگ ، آبگرفتگی و ... وارد شده است.
وی تصریح کرد: در روزهای آینده برآورد خسارات مزارع برداشت نشده که 50 درصد از کل مزارع گندم را تشکیل می دهد انجام خواهد شد.
نبی پور در پایان اظهار داشت: حدود 2800 کمباین در سال جاری برای برداشت محصول گندم در استان به کار گرفته شد که این میزان در سال گذشته 2200 دستگاه بود سرعت برداشت نیز نسبت به سال گذشته 20 درصد بیشتر بود که در نتیجه نسبت به مدت مشابه سال گذشته 250 هزار تن محصول بیشتر برداشت شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • ضرورت افزایش مراکز معاینه فنی خودرو در شهرستان‌ها
  • صدها هزار تن گندم خوزستان به سیلوها منتقل شد
  • خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در استان خوزستان وارد نشده است
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب