Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، سید محمد آقا میری، عضو شورای شهر ششم تهران گفت: احساس می کنیم مدیریت شهری پنجم در زمینه فرهنگی و اجتماعی کار کمی انجام داده است و طی 4 سال گذشته فرهنگسراها و سرای محلات از ماموریت خود فاصله گرفته اند. 

وی افزود: سرای محلات و فرهنگسراها  از شرح وظایف و مأموریت اصلی خود عدول کرده و با سیاست ها و تدابیری خاص به مسیر قهقرایی سوق پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

آقامیری تاکید کرد: یکی از وظایف ما احیای فرهنگسراها و سرای محلات است. اصل کار فرهنگی و تربیتی را باید در مساجد انجام دهیم البته با ایجاد فرهنگسراها و سرای محلات، تصور بر این شده است که تنها باید در این فضاها کار فرهنگی صورت گیرد و از مساجد فاصله گرفته ایم. 

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: درب مساجد تنها برای نماز واجب باز می شود اما ماموریت مساجد در مسائل تربیتی و اخلاقی بسیار مهم است. مسجد را باید در فضای زندگی مردم، زنده و فعال‌تر کرد. باید درب مساجد 8 صبح تا 10شب باز باشد.

تهران آماده زلزله بالای 6 ریشتر نیست

وی با بیان اینکه بنده در حوزه فنی و مهندسی و زلزله نیز تخصص دارم،‌گفت: شهر تهران چندین گسل دارد، هر لحظه ممکن است اتفاقی رخ دهد که منجر به شوک جهانی و فاجعه  بزرگ انسانی شود. متاسفانه آمادگی تهران برای زلزله بیش از 6 ریشتر فقط 20 درصد است یعنی هیچ برنامه مدونی نداریم.

آقامیری تاکید کرد: در مقاطعی برنامه‌هایی تدوین و حساسیت‌هایی ایجاد می‌شود و البته اقداماتی هم صورت گرفته است از جمله سوله‌های مدیریت بحران آماده شده و سرویس‌های بهداشتی با سیستم برق خورشیدی در نظر گرفتند اما زلزله‌ای که از آن صحبت می‌شود اتفاق بزرگی است.

وی با بیان اینکه 15 درصد ساکنین تهران در بافت فرسوده زندگی می کنند، گفت: اگر این اتفاق رخ دهد با جمعیت میلیونی آسیب دیده  طرف هستیم و نه  تنها بافت فرسوده درگیر می شود بلکه سایر نقاط تهران نیز با  مشکل روبه رو خواهد شد.

عضو شورای شهر ششم تهران معتقد است باید برنامه ویژه‌ای در بخش‌های عمرانی و بازسازی بافت فرسوده فراهم شود و نظارت در ساخت وسازها تشدید شود.

تهران به چند مگاپروژه نیاز دارد

عضو شورای شهر ششم تاکید کرد: چند مگا پروژه مورد نیاز شهر می‌باشد، برخی تصور می کنند ما دیگر نیاز به اجرای پروژه‌های کلان نداریم. اینگونه نیست چندین پروژه بزرگ داریم که تا چهارسال دیگر باید برای اجرای آن برنامه ریزی کرد. 

مدیریت شهری قبلی به خاطر نداشتن بودجه، شهامت ورود به پروژه را نداشت و ترس داشت تا شهر را گرفتار کند چرا که این پروژه ها باید سریع شروع شود و سریع پایان پیدا کند تا مردم خسارت نبینند و ضرری هم متحمل نشوند. 

او افزود: اولین روز کاری خود بازدیدی از سازمان بهشت زهرا، پرسنل و نیروهای جهادی آن داشتم تا خسته نباشید به این افراد بگویم و از کار خالصانه ی آنان تقدیر و تشکر کنیم.

منبع:‌ برنا

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زلزله شورای شهر تهران تهران شورای شهر شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۹۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود

شهردار یزد با بیان اینکه شهرداری وظیفه دارد خدمتگزار مردم باشد گفت: هرکجا که مشکلی ایجاد شود، مجموعه شهرداری یزد در صف اول خدمت به مردم است و مطالبات و درخواست‌های آن‌ها را دنبال خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری یزد، ابوالقاسم محی‌الدینی با تاکید بر اینکه شهر یزد با ثبت در میراث جهانی صرفاً یک شهر معمولی نیست، اظهار کرد: بافت تاریخی شهر یزد در فهرست میراث جهانی ثبت شده و بسیاری از آثار و ابنیه این شهر نیز ثبت ملی است و نگاهی ملی و جهانی به بافت تاریخی آن وجود دارد و از مقامات کشور، دولت جمهوری اسلامی و استاندار محترم تقاضا داریم در مبحث قنات‌ها، فرونشست‌ها، فاضلاب شهری و ساماندهی مسیل شهر اعتبارات ملی تخصیص داده شد.

وی افزود: احیای مسیل به ویژه قسمت‌های ابتدا و انتهای آن برای جمع آوری روان آب‌ها، افزایش ایمنی و تاب آوری شهر در مقابل سیلاب‌ها امری ضروری است؛ ولی باید در نظر گرفت که تحقق این امر با اعتبارات شهرداری حتی اعتبارات چند سال شهرداری پاسخگو نیست.

شهردار یزد خاطرنشان کرد: درخواست داریم هرچه زودتر نگاه ویژه‌ای به شهر میراث جهانی یزد شود و اگر این اتفاق نیفتد، با توجه به تغییرات اقلیمی که رخ داده است، هر سال شاهد این فرونشست‌ها در شهر یزد خواهیم بود و شاید این امر شدیدتر هم بشود.

محی‌الدینی گفت: اجرای شبکه‌های دفع آب‌های سطحی، حفر چاه‌های جذبی و احداث سیل بندها، گوشه‌ای از تلاش‌های شهرداری یزد در این مدت بوده است، به نحوی که با احداث سیل‌بندها دیگر دغدغه‌ای برای بارندگی‌های اخیر و ورود آب از بیرون یزد به داخل شهر نداشتیم.

وی ابراز امیدواری کرد: سعی می‌کنیم تا پایان سال پروژه‌های باقیمانده در خصوص دفع آب‌های سطحی را تکمیل کنیم و مردم بدانند که دغدغه ما در شهرداری یزد این است که آن‌ها دغدغه‌ای نداشته باشند.

کد خبر 748766

دیگر خبرها

  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده
  • افزایش ایست‌های بازرسی در تهران؛ نماینده مجلس: این‌ها جزو وظایف عادی فراجا است!
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات