Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@20:32:38 GMT

تلاش‌های آرامکو برای صادرات هیدروژن آبی

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۹۰۹۲۵

خبرگزاری آریا - رئیس و مدیرعامل شرکت دولتی نفت سعودی آرامکو عربستان از تلاش این شرکت برای صادرات هیدروژن آبی خبر داد.
به گزارش روزنامه اماراتی نشنال، امین ناصر، رئیس هئیت مدیره و مدیرعامل آرامکو، روز دوشنبه (18 مردادماه) در تماسی تلفنی با سرمایه‌گذاران اعلام کرد که این شرکت در حال بررسی فرصت‌های تولید هیدروژن آبی است و به‌طور جدی صادرات این محصول را به بازارهای مهم آسیا دنبال می‌کند، این تصمیم در حالی گرفته می‌شود که این شرکت با هدف افزایش سبد صادراتی و به‌منظور تأمین سرمایه، دارایی‌ها خود را به فروش می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود گفت: هم‌اکنون، برای هیدروژن آبی از آمونیاک به‌عنوان محیط کشت و انتقال استفاده می‌شود و به جذب و ترسیب زیاد کربن نیز نیاز است، بنابراین، به‌منظور انجام عملیات جذب و ترسیب کربن، کارهای زیادی را در زمینه طراحی مهندسی انجام می‌دهیم.
مدیرعامل آرامکو: همچنین در زمینه قراردادهای پیش‌فروش با بازارهای مختلف در سراسر جهان همکاری داریم.
جذب و ترسیب کربن به عمل جذب و ذخیره دی‌اکسید کربن از فرآیند اصلاح بخار متان گفته می‌شود که برای تولید هیدروژن آبی استفاده می‌شود، از دی‌اکسید کربن در دیگر فرآیندهای صنعتی از جمله در بخش نفت و گاز نیز استفاده می‌شود و برای افزایش تولید نفت خام به چاه‌های قدیمی نفت برای بهبود فشار مخزن، دی‌اکسید کربن تزریق می‌شود.
صادرکنندگان نفت حوزه خلیج فارس از جمله آرامکو و شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) به‌منظور فروش انواع جدید انرژی، در زمینه تولید هیدروژن آبی فعالیت می‌کنند، هر دو کشور در نظر دارند از روابط بازرگانی خود با مصرف‌کنندگان نفت خام برای فروش هیدروژن استفاده کنند.
آرامکو پارسال هیدروژن آبی تولیدی خود را به شکل آمونیاک قابل‌حمل به ژاپن صادر کرد، ژاپن که یکی از واردکنندگان مهم نفت خام آرامکوست، از هیدروژن آبی برای تولید برق بدون کربن استفاده می‌کند.
مدیرعامل آرامکو گفت: در زمینه تقاضا برای هیدروژن آبی، در حال مذاکره با بازارهای مهمی [مانند] ژاپن و کره هستیم. با رونق این بازارها، فرصت ما برای تولید بیشتر هیدروژن آبی برای بازارهای صادراتی افزایش می‌یابد.
وی افزود هیدروژن سبز، که از طریق الکترولیز تولید می‌شود، نیز حوزه موردعلاقه ما به‌شمار می‌رود. از انرژی‌های خورشیدی و بادی برای تأمین انرژی موردنیاز برای الکترولیز استفاده می‌شود.
عربستان یکی از بزرگترین پروژه‌های هیدروژن سبز جهان را در شهر نئوم می‌سازد، شهر برنامه‌ریزی‌شده بسیار بزرگی که در مرز مصر و اردن قرار دارد. شرکت اکوا پاور و ایر پراداکتز عربستان ساخت این پروژه پنج میلیارد دلاری را به‌عهده دارند، این پروژه چهار گیگاوات ظرفیت دارد و می‌تواند 650 تن هیدروژن در روز تولید کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: استفاده می شود هیدروژن آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۰۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی تامین است

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا مهاجر، معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اعلام اینکه با توجه به برداشت فراوان سیب‌زمینی، پیاز و گوجه فرنگی نیاز سفره خانوارهای ایرانی تأمین است، در جلسه مدیریت و مصرف محصولات صیفی و سبزی عنوان کرد: تولید سالانه ۱۳ تا ۱۴ میلیون تن سیب‌زمینی، پیاز و گوجه فرنگی و ظرفیت مازاد ۵ میلیون تنی، صرفاً برای صادرات از افتخارات فعالان این بخش است.

وی با اشاره به رکورد بی‌سابقه تولید ۲۰۰ تن گوجه‌فرنگی در هکتار در فضای آزاد در ارومیه، گفت: کشاورزان ما در جیرفت نیز به راحتی بین ۸۰ تا ۹۰ تن در هکتار پیاز تولید می‌کنند.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به ضرورت هدفمند بودن صادرات سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی افزود: وجود سردخانه و صنایع بسته‌بندی مناسب و مجهز در استان‌ها، از ضروریات تأمین به موقع نیاز بازار مصرف خانوارها و صنایع فرآوری و صادراتی است.

در این جلسه که به صورت وبیناری برگزار شد، مدیران استانی آمار کشت و ذخیره‌سازی صیفی و سبزی را در استان‌های مختلف اعلام کردند.

کد خبر 6098145

دیگر خبرها

  • ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است
  • بازار سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی تامین است
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • آرامکو به دنبال استخدام آقای خاص
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌