Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@01:16:51 GMT

عملکرد موفق رسانه های لرستان در جهت مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۹۱۰۱۷

عملکرد موفق رسانه های لرستان در جهت مقابله با کرونا

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، احمدحسین فتایی عصر امروز در گفتگو زنده با برنامه ققنوس رادیو فرهنگ که با موضوع نهمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری لرستان صورت گرفت، ضمن تسلیت فرارسیدن ایام شهادت سرور و سالار شهیدان، گفت:این جشنواره با همکاری معاونت مطبوعاتی وزارت، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و خانه مطبوعات استان با هدف ارج نهادن به تلاش فعالان حوزه اطلاع رسانی و بالابردن انگیزه و فراهم نمودن زمینه پویایی و نشاط رسانه ای و افزایش رقابت سالم، موثر و سازنده مطبوعاتی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان تصریح کرد: راهکارهای توسعه استان، تقویت پایه های فرهنگ عمومی، آسیب شناسی در حوزه های محیط زیست، گردشگری و سیل مهمترین موضوعات این رویداد است که در محورهای یادداشت، گزارش و مصاحبه، تیتر، صفحه بندی، خبر، مقاله، عکس، کاریکاتور و طنز مکتوب و ... برگزار می شود.

وی سپس با اشاره به اینکه موضوعات تحقق شعار سال، کرونا و مدافعان سلامت، کتاب و کتابخوانی و فضای مجازیبخش های ویژه جشنواره را شامل می شود، افزود: آثاری که از تاریخ یکم فروردین ماه ۱۳۹۹ تا سی و یکم شهریور ۱۴۰۰ در رسانه های استان به چاپ رسیده اند، می توانند در بخش های مختلف جشنواره حضور داشته باشند.

فتایی ابراز داشت: ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۰ آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه است و علاقه مندان می توانند آثار خود را از طریق پست الکترونیک به آدرس:  pressfestival۹@gmail.com  به دبیرخانه ارسال نمایند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان در بخش دیگری از سخنان خود، با تاکید بر ظرفیت های ویژه ی لرستان در حوزه ی رسانه و مطبوعات، گفت: در حال حاضر بیش از ۱۲۵ نشریه چاپی شامل روزنامه، هفته نامه، دوهفته نامه، ماه نامه و فصل نامه، ۹۹ سرپرستی و نمایندگی نشریات سراسری و ۹۸ پایگاه خبری و خبرگزاری در استان فعالیت دارند و نزدیک به ۳۰۰ خبرنگار و مدیر مسئول نیز عضو خانه مطبوعات هستند.

وی در پایان با اشاره به عملکرد موفق رسانه های استان در جهت مقابله با بیماری کرونا، خاطرنشان ساخت: در طی بیش از یک سال گذشته رسانه های لرستان در زمینه آگاهی بخشی، ایجاد نشاط اجتماعی و وحدت و همدلی در استان و مقابله با بیماری کرونا، عملکرد موفقی داشته اند که لازم است از این طریق از تلاشهای ایشان تقدیر کنیم.

لازم به ذکر است که فراخوان نهمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری استان لرستان از طریق لینک: https://lorestan.farhang.gov.ir/fa/news/592330 قابل مشاهده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: عملکرد فرهنگ لرستان آگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۱۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌بی‌سی از جنازه نیکا شاکرمی چه می‌خواهد؟

هنوز یک ساعت از انتشار مستندات ادعایی «بی‌بی‌سی» جهانی مبنی بر تعرض جنسی و قتل نیکا شاکرمی نگذشته بود که این رسانه ناچار شد این توضیح را ضمیمه گزارش ابتدایی کند که اسنادش بازسازی شده است و سند اصلی نیست. بی‌بی‌سی ذیل گزارشی که به اذعان خودش بازسازی‌شده بود، نامه بدون تاریخ و شماره‌ای منتشر کرد و به نقل از افرادی که عنوان کرد نام و عنوان آنها را هم نمی‌تواند اعلام کند، ادعا کرد صحت این اسناد و ادعا‌ها درست است! این در حالی است که علاوه بر نشانه‌های واضحی، چون فونت کلمات، ادبیات مرقومه، نداشتن مهر «محرمانه» همچنین اشتباه در درج عنوان «فراجا»، اشتباه فاحش در محل واقعی پیداشدن جسد مرحوم نیکا شاکرمی با مکان اعلام شده در این گزارش همچنین تناقض و تفاوت چندساعته زمان آخرین تماس نیکا با مادرش با آنچه در سند ادعایی بی‌بی‌سی آمده است، خیلی زود دست این رسانه را رو کرد. 

آنگونه که مادر نیکا شاکرمی بار‌ها عنوان کرده او ساعت ۲۳:۳۰ تاریخ ۲۹ شهریورماه به‌صورت تلفنی با دخترش صحبت کرده است. آنگونه که وی ادعا دارد، نیکا در این تماس به مادرش گفته، بعدازظهر آن روز در تجمعات اعتراضی پس از درگذشت مرحومه مهسا امینی بوده و از دست مأموران گریخته است. طنز سند ادعایی بی‌بی‌سی این بود که عنوان شده نیکا شاکرمی حدفاصل ساعت ۱۶ تا ۱۷ بعدازظهر در یک تجمع بازداشت می‌شود و چندین ساعت بعد در یک خودرو ون مورد تعرض قرار می‌گیرد و به قتل می‌رسد. سوال اینجاست چگونه نیکا بعد از تعرض و قتل، با مادرش تماس گرفته است؟!

یکی دیگر از مواردی که خیلی زود ادعای بی‌بی‌سی را زیر سوال برد، درج شعار «سال تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» در طلیعه نامه بود که شعار سال ۱۴۰۱ است، اما ذیل همین نامه به جای «فراجا» از عنوان قدیمی «ناجا» استفاده شده است. این در حالی است که عنوان ناجا از سال ۱۴۰۰ به فراجا تبدیل شده و در تمامی سربرگ‌ها و مکاتبات رسمی از عنوان «فراجا» استفاده می‌شود و نه «ناجا»!

یکی دیگر از گاف‎های گزارش، محل رهاشدن جنازه مرحوم نیکا شاکرمی در روایت بی‌بی‌سی است که عنوان می‌کند او را بعد از تعرض و قتل، در خیابانی خلوت در بزرگراه یادگار امام (ره) رها می‌کنند. این در حالی است که جسد نیکا حوالی چهارراه امیراکرم پیدا می‌شود و گزارش بی‌بی‌سی هم هیچ توضیحی درباره این تناقض ندارد.

گزارشگر بی‌بی‌سی اعلام کرد که این گزارش بعد از چند ماه تلاش و راستی‌آزمایی منتشر شده، اما یک ساعت زمان کافی بود تا گاف‌های متعدد و تناقض‌های پرشمار، صحت این روایت را زیر سوال ببرد و همین موضوع سبب شد این رسانه بلافاصله اذعان کند که این اسناد برای محافظت از افرادی که این نامه‌ها را به دست بی‌بی‌سی رسانده‌اند، بازسازی شده است. چند ساعت بعد از گزارش بی‌بی‌سی، چند گاف و چند سوال جدی همچنین اذعان این رسانه به عدم انتشار اسناد صحیح باعث طرح این سوال شد که چرا بی‌بی‌سی به قیمت بی‌اعتبارکردن رسانه خود چنین ادعایی مطرح کرده است؟

یکی از گزاره‌ها، تلاش این رسانه برای انحراف افکار عمومی از جنبش دانشجویان امریکایی و اروپایی علیه کشتار مردم غزه از سوی رژیم صهیونیستی بود. به اعتقاد شماری از ناظران، دستگاه تبلیغی و رسانه‌ای امریکا و اروپا با همان کلیشه سنتی «ایران‌هراسی» تلاش می‌کنند توجه‌ها را از کانون اصلی تنش در منطقه یعنی تل‌آویو بردارند. گزاره دوم، فریب بی‌بی‌سی از سوی یک گروه نفوذ است که تلاش کرده به اصطلاح عامه پوست موز زیر پای این رسانه بیندازد و آنها را به سوی انتشار یک گزارش جعلی و رسواکننده سوق دهد. گزاره سوم، استفاده ازفرصت اجرای طرح نور از سوی فراجا برای ایجاد موجی کاذب در فضای مجازی به امید تسری آن به خیابانهاست. حتی اگر هدف بی‌بی‌سی، گزاره سوم نبود، اما استقبال شماری از چهره‌های رسانه‌ای و سیاسی از این گزارش در ایکس (توئیتر سابق)، محل تأمل بود؛ چراکه برخی از اکانت‌هایی که با بازنشر گزارش بی‌بی‌سی به اظهار نظر یا ابراز عواطف و احساسات در این‌باره پرداختند، خبرنگار یا اهالی رسانه بودند که به‌خوبی می‌دانند نخستین اصل برای بررسی و انتشار یک خبر، «صحت» آن است.

غفلت یا همراهی خودخواسته این طیف با گزارش مخدوش بی‌بی‌سی سبب شد امروز «برخی از فعالان رسانه‌ای که با استناد به گزارش جعلی و پر از اشتباه بی‌بی‌سی با همراهی گروه‌های ضد انقلاب اقدام به انتشار مطالب کذب در رابطه با پرونده نیکا شاکرمی کرده بودند» به دادستانی تهران احضار شوند. بر اساس خبری که قوه قضاییه منتشر کرده، «دادستانی تهران در راستای وظیفه قانونی عدلیه برای مقابله با برهم‌زنندگان امنیت روانی جامعه، ضمن اعلام جرم، برای این افراد، پرونده قضایی تشکیل داد».

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه نگاران فلسطینی رسید
  • بی‌بی‌سی از جنازه نیکا شاکرمی چه می‌خواهد؟