Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، آیت‌الله سیدعلیرضا عبادی ظهر امروز در دیدار با مدیر مسئول و خبرنگاران خبرگزاری فارس در خراسان‌جنوبی با اشاره به نقش رسانه‌ها در دنیای کنونی، اظهار داشت: یک رسانه هم می‌تواند موضوعی را نابود یا کم و هم نبودی را جلوه دهد و زیاد کند.

وی بیان داشت: آن چیزی که در باب رسانه‌ها مطلوب است این است که امانتدار آن چیزی باشند که هست؛ نه آن را کم و نه زیاد کنند زیرا رسانه‌ها صاحبان امانت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی تبیین کرد: مردم همواره در مشاغل مخالفی که دارند فکرشان درگیر همان کار است و نباید از همه توقع داشت آگاهی کامل جهت هر عمل یا عکس‌العملی داشته باشند لذا این رسانه است که به‌عنوان یک فریاد، یک تصویر به گوش یا چشم جامعه واقعیت‌ها را منعکس می‌کند.

واقعیت‌ها را به مردم برسانید

عبادی با تأکید بر اینکه انسان‌ها دارای عواطف، احساسات و عقل هستند، تصریح کرد: بهترین رسانه، رسانه‌ای است که مطالب را کم یا زیاد نکند، واقعیت‌ها را در اختیار مردم قرار دهد تا متناسب با آن واقعیت مردم احساس وظیفه کنند.

وی با اشاره به جنایات استکبار جهانی و سوءاستفاده‌های صورت گرفته از رسانه‌ها در باب پوشش چهره زشت جنایت‌های انجام شده، مطرح کرد: متأسفانه بدترین جنایات را می‌کنند و حقوق انسان‌ها را تضییع و زشت‌ترین رفارها را دارند اما با رسانه‌ها و روانشناسی‌ و جامعه‌‍شناسی‌های خود قضایا را معکوس جلوه می‌دهند و گاهی این دروغ‌ها و بزک‌ها باور خودشان هم می‌شود.

نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی همچنین به رسانه‌های گمراه‌کننده اشاره و در این خصوص توضیح داد: برخی رسانه‌ها هم حال گمراه‌کننده دارند و دارای افکار مردد هستند که تأثیر این رسانه‌ها هم کم نیست لذا به صورت مردد ذهن مردم را گمراه می‌کنند و مانع از عکس‌‌العمل‌ها می‌شوند.

عبادی اضافه کرد: با فعالیت این طیف رسانه‌ها مردم از انواع وحشی‌گری‌ها، قتل و جنایت، ویرانی شهرها، آواره‌کردن مردم، کشتار زنان و کودکان باخبر می‌شوند اما شیوه القائات رسانه‌ها به‌گونه‌ای است که مردم جهان عکس‌العملی در این خصوص ندارند لذا اگر حقایق به موقع برای مردم منعکس شود مردم بی‌تفاوت نمی‌شوند.

عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنیم

وی به امکانات پیشرفته رسانه‌های انحرافی اشاره و مطرج کرد: زمانی که ما خواب بودیم آن‌ها بیدار بودند و زیرساخت‌های باسابقه‌تری از ما ساختند و تجهیز کردند ولی ما در بین راه هستیم و برای اینکه این عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنیم در دولت انقلابی ومردمی از اولین کارهایی که باید به آن پرداخته شود همین موضوع است چه در فضای مجازی و چه فضای حقیقی.

نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی تأکید کرد: از اولین کارهای دولت سیزدهم پرداختن به رسانه‌ها است؛ رسانه‌هایی که تعهد دارند و به‌صورت هدفمند در جهت نوع انسان هستند ارتقا و جایگاه خود را پیدا کنند چراکه با این روند پارازیت‌ها از بین می‌رود  و دشمن شناسایی می‌شود.

بیداری وجدان‌ها از خاصیت‌های رسانه‌ای است

عبادی بیداری وجدان‌ها را از خاصیت‌های رسانه‌ها اعلام کرد و تبیین کرد: با همه مشکلاتی که بعد از رحلت رسول اکرم(ص) پیش آمد اما رسانه این بعثت یعنی ابوذر غفاری بود و به‌قدری این رسانه مؤثر بود که چه در آن دوران و چه در این دوران مؤثر بوده و نمونه این اثرگذاری معاویه‌ثانی (فرزند یزید) است.

وی اضافه کرد: معاویه‌ثانی در حالی که مردم شام با وی بیعت کرده بودند گفت بیزاری می‌جویم از آنچه که معاویه و یزید انجام دادند و خلاف را نمی‌پذیرم لذا این یک نمونه از اثرگذاری رسانه ابوذر غفاری بود.

نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی با تأکید بر اینکه رسانه کربلا نیز حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) بودند، مطرح کرد: آثار رسانه کربلا همین شورشی است که در خلق عالم است و همه دنیا را فرا گرفته و آثار رسانه ابوذر غفاری هم حزب‌الله لبنان است.

عبادی با اشاره به اینکه مردم باید حقیقت را بدانند و به موقع عکس‌العمل نشان دهند، اضافه کرد: رسانه‌ها و امکانات رسانه‌ای باید ارتقا و گسترش یابند و از جهت فنی هم کامل باشند تا مردم به موقع از مسائل باخبر و با حقیقت آشنا شوند.

جرأت را از ستمگران بگیرد

وی متذکر شد: اگر رسانه با صداقت و امانت و براساس اهداف الهی و انسانی و دور از بزرگ کردن و کوچک کردن و کلاه گذاشتن بر سر انسان‌ها حقایق را منتقل کنند انسان‌ها هم عکس‌العمل به موقع نشان خواهند داد و جرأت از ستمگران گرفته خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی مطرح کرد: اما زمانی که صحنه در دست دشمن است و با رسانه‌های اشتباه‌افکن و بی‌ارزش در بین مردم احساس بی‌تفاوتی می‌کنند لذا خون این همه انسان پایمال و دنیا نسبت به این جنایات بی‌تفاوت می‌شوند.

عبادی در پایان خطاب به خبرنگاران خبرگزاری فارس، گفت: بر هدف خود بسیار پافشاری کنید و حقایق را منعکس کنید تا بتوانیم در مقابل دروغ، نیرنگ و تزویر دشمن جامعه را از بحران‌های تحمیل‌شده حفظ کنیم.

انتهای پیام/۳۴۰۳/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خراسان جنوبی بیرجند نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی آیت الله عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی رسانه ای انسان ها رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۱۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله علم‌الهدی:تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود/ ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با شورای معاونین و رؤسای نواحی آموزش و پرورش استان که به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم، به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از تکالیف بزرگ آموزش و پرورش در استان این است که جریان تعلیم و تربیت به صورت همزمان مدیریت شود. امروزه اگرچه برنامه‌هایی با اهمیت و مؤثر در دستورکار قرار می‌گیرد اما هنوز هم این ظرفیت وجود دارد که به‌موازات رویکردهای آموزشی، در عرصه پرورش و تربیت نیز اقداماتی انجام شود که جامعه مخاطب آن به طور مستقیم، متوجه فرزندان دلبند ما در مدارس باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: این یک حقیقت است که تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود. بر همین اساس، توجه کنید در فرآیند گزینش آموزش و پرورش عناصری برگزیده شوند که جوان، متدین، توانمند و دلسوز نسل آینده ساز این کشور باشند زیرا اینها عهده‎دار تربیت فرزندان مردم هستند. علاوه بر این، در فرآیند گزینش باید به موضوع بازنشستگی دبیران و فرهنگیان نیز توجه ویژه صورت بگیرد تا چالش‌هایی همچون کمبود معلم در مدارس، دوباره تکرار نشود.

ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین

وی خاطرنشان کرد: یکی از عرصه‌هایی که باید از سطح آموزش و پرورش موردتوجه قرار بگیرد، مسئله حجاب است. باید فضایی ایجاد شود تا بتوان مساله حجاب و فرهنگ عفاف را از سطح مدارس و دبیرستان‌ها در دل و ذهن دختران عزیز دبیرستانی نهادینه شود. این‌ها آینده‌ساز کشور و امانت مردم هستند بنابراین با مزج اجتماعی و منطق تبیین، می‌توان حجاب را به صورت ایجابی از سطح دبیرستان‌ها فرهنگ‌سازی کرد.

گفتنی است؛ در ابتدای این دیدار، جمعی از اعضای شورای آموزش و پرورش استان به ارائه گزارشی از برنامه‌های فرهنگی تربیتی در سال تحصیلی جاری و انعکاس چالش‌های موجود پرداختند.

دیگر خبرها

  • خدمت به مردم ادامه راه شهدا است
  • ضرورت تربیت و پرورش نیرو علیه استکبار جهانی
  • انقلاب اسلامی پایگاه حفظ دین اسلام است
  • آیت‌الله جزایری از هیچ تلاشی برای اهداف انقلاب فروگذاری نکرد
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • آیت‌الله علم‌الهدی‌: حجاب ‌از مدارس در دل دختران نهادینه شود
  • آیت‌الله علم‌الهدی:تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود/ ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین
  • نتانیاهو: احتمال رسیدن به معامله تبادل اسرا اندک است
  • دهه کرامت فرصت پیوند دل‌های نسل جوان با اهل بیت(ع) است
  • غدیر، اصل و اصول مهندسی دین خداست