Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از نهاوند امیر بحیرایی بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با وجود شرایط موجود بیماری کرونا و براساس مصوبات کمیته ملی ستاد مبارزه با بیماری کرونا  برگزاری مراسم عزاداری فارغ از وضعیت های چهارگانه قرمز، نارنجی، زرد و آبی  در تمام شهرها در فضای باز با یک سوم ظرفیت و در فضای بسته با ارتفاع ۶ متر و یک چهار ظرفیت مکان مجاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته بجز این مورد کاهش ساعات برگزاری مراسم به حداکثر دو ساعت و همچنین ضرورت رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک از دیگر مواردی است که توسط هیات‌ها لازم است مورد توجه قرار گیرد.

مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نهاوند گفت: استفاده از طبل و سنج و وسایل مشابه در برگزاری مراسم سینه‌زنی با اولویت شخصی بودن است و در غیر این صورت با انجام گندزدایی قبل از استفاده شخص بعدی منعی ندارد.

وی افزود: مراسم خاص در برخی از استانها نظیر یوم‌العباس، نخل‌گردانی، شیرخوارگان حسینی و همچنین مراسم تعزیه و یا حضور هیات‌ها در اماکن مقدس نظیر امامزاده‌ها برای برگزاری مراسم ممنوع است.

بحیرایی اظهار کرد: برگزاری مراسم در اماکن و فضای باز با رعایت پروتکل های بهداشتی ارائه شده از سوی ستاد ملی بحران کرونا در چارچوب ضوابط منعی ندارد.

وی در خصوص نذورات نیز عنوان کرد: بر پایی هر گونه پذیرایی در مراسم و هر نوع ایستگاه صلواتی در تمام استان‌ها و شهرستان‌ها ممنوع است و می‌توان به جای ایستگاههای صلواتی موکب های سلامت برپا کرد.

مسئول‌کمیته اطلاع رسانی ستاد برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم و صفر نهاوند با بیان اینکه نذورات برابر دستورالعمل‌های بهداشتی ستاد کرونا صرفا در قالب مواد غذایی خشک و یا خام توزیع شود افزود: هیات امنا هیئات نسبت به رعایت دستورالعمل‌ها و فراهم کردن اقلام بهداشتی، مواد ضدعفونی، نصب پلاکاردهای آموزشی، توجیه عدم حضور افراد مسن و دارای بیماری زمینه‌ای و پروتکل‌های بهداشتی اقدام لازم را انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: جابجایی هیئت‌ها در سطح خیابان ممنوع بوده و هیئات زنجیرزنی و سینه زنی فقط جلوی مساجد، حسینیه یا تکیه می‌توانند با رعایت پروتکل‌ها به صورت ثابت اقدام به برگزاری مراسم کند.

بحیرایی گفت: هیئاتی که مکان مناسب در اختیار ندارند با هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی در یکی از مدارس حوزه و یا ناحیه خود با مجوز این سازمان اقدام به برگزاری مراسم عزاداری کنند.

انتهای پیام/ 3140

منبع: فارس

کلیدواژه: عزاداری حسینی ایستگاه صلواتی برگزاری مراسم مراسم عزاداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۱۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا

ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان با اشاره به فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا، گفت: کمیته اربعین با حضور روسای دستگاه‌ها تشکیل می‌شود. - اخبار استانها -

سید رضا موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درهمدان، با اشاره به اینکه هم اکنون 29 موکب داریم که در خارج کشور باید فعال باشند، اظهار داشت: این موکب‌ها در ایام محرم، عید غدیر، فاطمیه و شب‌های قدر نیز مراسم برگزار می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بیشتر مشکلات موکب‌ها و آسیب‌شناسی اربعین سال گذشته انجام شد، بیان کرد: 25 موکب استان در شهر کربلا، یک موکب در مرز، یک موکب در شهر نجف و دو موکب نیز در مسیر نجف تا کربلا به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند.

ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان با اشاره به اینکه بازرسی‌ها از موکب‌ها را آغاز کردیم، گفت: امسال از طریق استانداری و اداره جهاد پیگیری می‌کنیم تا موکب‌ها اقلام خود را زودتر تحویل گرفته و خدمت‌رسانی را به موقع شروع کنند.

وی عنوان کرد: صلاحیت این موکب‌ها در کمیته تأیید صلاحیت مورد بررسی قرار می‌گیرد و موکب‌ها باید دارای استاندارهای لازم از جمله تعذیه و اسکان هزار زائر در هر شب، ارائه خدمات درمانی، دارویی و امنت داری باشند و اگر موکبی استاندارد لازم برای خدمت‌رسانی را نداشته باشد و توافق وجود داشته بشد با سایر موکب‌ها تجمیع می‌شود.

موسوی با اشاره به اینکه فعالیت ستاد مردمی خدمتگزاران اربعین نیز جداگانه و در داخل کشور انجام می‌شودف گفت: برای جلوگیری از بروز مشکلات موکب‌ها، کمیته اربعین با حضور رؤسای دستگاه‌ها تشکیل می‌شود تا ادارات و دستگاه‌های مرتبط با تأمین و توزیع اقلام پای کار بیایند.

وی با بیان اینکه در حوزه توسعه و بازسازی نیز اقدامات در حال انجام بوده و نذورات جمع‌آوری شده و یا در حال جمع‌آوری است تاکید کرد: ستاد بازسازی عتبات در سطح کشور ستادی مردم‌نهاد است که فعالان این ستاد همگی خادمان امام حسین (ع) هستند.

به گزارش تسنیم، ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان در سال جدید به "سید رضا موسوی" سپرده شده و "وحید یونسی" نیز به عنوان معاون اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان معرفی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم عزاداری فوت عروس ارشد امام (ره)
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • برگزاری مراسم اختتامیه هفته سلامت در شهرستان پیشوا
  • برگزاری مراسم کهن بیل گردانی در شهر نیم‌ور
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان