Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، دکتر علیرضا زالی در جمع خبرنگاران با اشاره به موارد بیماری کرونا در تهران گفت: در مجموع تا ساعت ۸ صبح امروز ۹۶۲۰ بیمار در بیمارستان های تهران بستری هستند.

 وی ادامه داد: همچنین در بخش مراقبت‌های ویژه ۲۵۴۰ بیمار تحت مراقبت قرار دارند.

 زالی با اشاره به موارد جدید کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در تهران گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته مجموعاً ۱۹۰۰ بیمار جدید در بیمارستان‌های تهران بستری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مراجعین سرپایی به مراکز بهداشتی درمانی در تهران طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۵ هزار نفر بوده است که چهار هزار نفر آنها به بخش بهداشت و ۲۱ هزار نفر نیز به مراکز سرپایی مراجعه کرده‌اند.

 به گفته وی، همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۵۶ بیمار کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های تهران بستری شده اند.

 زالی درباره روند واکسیناسیون کرونا در تهران نیز گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۹۷هزار و ۲۰۰ دوز واکسن در تهران تزریق شده است و مجموع آمار واکسیناسیون در تهران به ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار دوز رسیده است که از این میان ۶۱۷ هزار نفر هر دو دوز اول و دوم را دریافت کرده‌اند.

زالی در پاسخ به سوالی درباره راهکار برون رفت از شرایط فعلی بیماری در کشور گفت: دو راهکار برای عبور از بحران فعلی وجود دارد؛ ابتدا آن که همه کشور اعم از ظرفیت‌های درون‌زا و برون‌زا برای واردات واکسن بسیج شوند. باید برای واردات واکسن کار جمعی جهادی انجام شود و از همه ظرفیت های دیپلماسی و اقتصادی استفاده شود.

 زالی تاکید کرد: لازم است به هر طریق ممکن از بازارهای استاندارد جهانی، واکسن دریافت شود. مهمترین مسئله همین موضوع است. جز این هم راهی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه حل دوم نیز گرچه تصمیم بسیار تلخی است اما برای آنکه تا حدی ترمز مرگ و میر بیماری در کشور و تهران کشیده شود، مجبور هستیم تصمیم تلخ دو هفته لاک داون را بپذیریم. البته در این زمینه باید همه کشور همکاری کنند. یعنی لاک داون باید تصمیم حاکمیت باشد نه تصمیم یک وزارتخانه یا دستگاه.

وی در این زمینه افزود: تمام برنامه‌های اقتصادی مردم از قبیل عوارض، مالیات، پرداخت حق کارفرما و غیره باید در این دو هفته تعطیل شود و فرصت جدیدی داده شود. بنابراین تمام اسناد الزام آور اقتصادی برای کسبه و مردم عادی در این دو هفته باید متوقف شود. همچنین لازم است فرآیندهای مختلف اجتماعی کاهش یابد.

زالی تأکید کرد: این دو هفته لاک‌داون نیز باید هر چه سریعتر انجام شود؛ چرا که هرچه زمان بگذرد این ویروس دلتا بیشتر در سطح شهر می چرخد و آن موقع دیگر هر اقدامی اثربخشی خود را از دست خواهد داد.

وی گفت: از طرف دیگر لاک‌داون زیر دو هفته هم ارزشی ندارد و نباید انجام شود.

زالی افزود: همچنین اقناع سازی مردم بسیار مهم است؛ چرا که در لاک‌داون مردم آسیب می‌بینند و باید کمک کرد و بسته‌های مختلف حمایتی فراهم شود. در مجموع بالا بردن سطح واکسیناسیون عمومی و انجام لاک‌داون تنها راه قطعی برای مدیریت بیماری است و راه دیگری وجود ندارد.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران همچنین گفت: دانشگاه‌های خط مقدم مبارزه با کرونا الان از نظر نیروی انسانی و منابع مالی در وضعیت بحرانی قرار دارند و تقریباً دانشگاه ها در خشکسالی مالی به سر می‌برند. لازم است هر طور که شده و از هر منبعی به صورت اورژانسی شارژ مالی برای دانشگاه‌ها صورت گیرد.

وی افزود: لازم است نیروهای انسانی جدید و تازه نفس به دانشگاه ها ملحق شوند و بالاخره تصمیم ملی برای نیروهای خسته بهداشت و درمان گرفته شود و مشوق‌هایی از جمله تبدیل وضعیت و ارتقای شغلی برای آنها در نظر گرفته شود. این موارد از جمله راه‌حل هایی است که در کوتاه مدت می توان پیش بینی کرد.

وی همچنین گفت: با توجه به سرایت پذیری بالاتر ویروس دلتا، طولانی تر بودن و بار بالاتر ویروس در مبتلایان و از آنجا که تغییری در شرایط فعلی مدیریت بیماری شاهد نیستیم، طبیعتاً انتظار نداریم که فعلاً تغییر چندانی در وضعیت بیماری ایجاد شود. اگر مداخلات مذکور به صورت جدی در سطح کشور اعمال نشود طبیعتاً  بعید است که آمار فعلی فروکش کند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: دکتر زالی لاک داون کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته هزار نفر لاک داون دو هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۱۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به رانندگان در پی ورود سامانه بارشی به ایلام

                                                                                          به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ سرهنگ ابوالفضل کهزادی اظهار داشت: با توجه به هشدار از سوی سازمان هواشناسی،از ظهر امروز ۱۱ اردیبهشت، وضعیت ناپایدار جوی و بارش باران، آب گرفتگی معابر برون شهری و کاهش دید افقی در نقاط مختلف برای رانندگان پیش بینی شده  که این امر وضعیت متفاوت و خاصی را برای سفر‌های بین شهری ایجاد می‌کند.   وی افزود: رانندگان  در این شرایط از عجله و شتاب خودداری کرده و با اتخاذ سرعت مطمئن مدت زمان بیشتری برای رسیدن به مقصد در نظر بگیرند و با توجه به شرایط بارندگی و لغزندگی جاده‌ها، رعایت احتیاط، اتخاذ سرعت مطمئنه در حرکت، رعایت فاصله طولی بیشتر با خودروی جلویی و خود داری از هر گونه عجله و شتاب در رانندگی را در دستور کار خود قرار دهند.   رئیس پلیس راه استان ایلام تصریح کرد: اطمینان از آماده بکار بودن خودرو، سالم بودن برف پاک کن خودرو و هم چنین داشتن تجهیزات ایمنی لازم برای رانندگان و همشهریانی که قصد سفر و عزیمت از طریق راه‌های برون شهری دارند الزامی و ضروری می‌باشد.

دیگر خبرها

  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • حضور شناگر سندروم‌داون مهابادی در مسابقات کشوری
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • هشدار به رانندگان در پی ورود سامانه بارشی به ایلام
  • شناگر نابغه سندروم داون مهابادی در مسابقات قهرمانی کشور حضور دارد
  • کاظمی قمی: داعش خراسان، تهدید مشترک برون پایه برای منطقه است
  • کمیته فنی شورای ترافیک دیلم بر نقاط حادثه خیز نظارت کند
  • نادری با جدایی ری از تهران مخالفت کرد