Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر حسن کاکایی در گفت‌وگو با اقتصادنامه مطرح کرد: در دو سال اخیر فناوري‌هاي پيشرفته جایگاه بسیار قابل توجهی را در توسعه و تحقیق داخلی کشور دارد، اکنون برنامه نویسی در خودروسازی در داخل ایران انجام می‌شود و سیستم های داخل خودرو در سطح اول تولید، سطح دوم برنامه‌نویسی و سطح سوم معماری در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو هیات علمی دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت در ادامه از توانمندی ایران خودرو در ایجاد زیرساخت‌های مطالعاتی خبر داد و گفت: ایران خودرو مزایای زیادی دارد که یکی از آنها توانمندی در توسعه موتور است. در سال های اخیر مرکز تحقیقات موتور ایران خودرو پیشرفت زیادی داشته و در این حوزه سرآمد است.
وی موتور را پیچیده ترین سیستم خودرو خواند و گفت: موتورهای فعلی در نتیجه تحقیقات و آزمایشات ۲۰ ساله در ایران است، مرکز تحقیقات موتور ایران‌خودرو از پتانسیل بسیار ارزشمندی برخوردار است.
به گفته کاکایی ایران خودرو مرکز تحقیقات گیربکس را نیز برای شرکت تولیدی نیرومحرکه در نظر گرفته است.
این استاد دانشگاه با تاکید بر این‌که سرمایه‌گذاری‌ها تنها نباید در حوزه تقویت قطعات باشند، اظهار داشت: یکی از مواردی که در تمامی کشورهای دنیا به آن تاکید می‌شود نگهداری منابع انسانی بعنوان سرمایه های ارزشمند حوزه تحقیق و نوآوری است، باید زیرساخت‌ها را به گونه ای مهیا کنیم که نیروی انسانی جذب شده و انگیزه ادامه دادن مسیر را داشته باشد. افرادی که در مرکز تحقیقات موتور مشغول به کار هستند پس از مدتی خواهان زیادی از سایر کشورهای دنیا خواهند داشت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: علیرضا جاوید علیرضا زاکانی محمد مخبر غلامحسین اسماعیلی محرم شب های محرم صنعت خودرو بومی سازی نیرومحرکه علیرضا جاوید علیرضا زاکانی محمد مخبر غلامحسین اسماعیلی محرم شب های محرم مرکز تحقیقات موتور ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۱۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فناکمال حمنی، که در راس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای فناوری ، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی‌ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم کرد. به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

 

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاورد‌های ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون فناوری ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این فناوی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است و این امر نشاندهنده قدرت ایرانی است.

دیگر خبرها

  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • دستگیری سارق محتویات خودرو در خرم آباد
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • توانایی ایران در وصل شدن گذر جنوب شرق به اروپای شرقی
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند