Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@22:30:18 GMT

انجام بیش از ۶۰۰۰ تست کرونا در کردستان

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۹۱۹۶۵

انجام بیش از ۶۰۰۰ تست کرونا در کردستان

ایسنا/کردستان مدیر گروه آموزش و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از هفته گذشته تاکنون ۶ هزار و ۸۸۷ تست کرونا در قالب طرح شهید سلیمانی در استان انجام شده است.

حسن محمودی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به تشریح اقداماتی که در قالب طرح شهید سلیمانی از هفته گذشته تا کنون در استان در راستای مقابله با کرونا صورت گرفته است، اظهار کرد: اجرای طرح شهید سلیمانی اقدامی جامعه محور در راستای مشارکت اجتماعی در مهار کرونا و آثار مثبتی در کنترل این ویروس داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی خاطرنشان کرد: از هفته گذشته تاکنون ۶ هزار و ۸۸۷ تست کرونا در قالب طرح شهید سلیمانی در استان از افراد دارای علائم صورت گرفته که از این تعداد تست یک هزار و ۴۷۴ نفر مثبت اعلام شده است. مدیر گروه آموزش و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ادامه با بیان اینکه در مدت زمان یادشده تاکنون ۲۹ مورد مراقبت در منزل با رصد و پیگیری تیم‌های مذکور انجام شده است، گفت: یک هزار و ۱۹۳ نفر در منزل تحت قرنطینه خانگی قرار گرفته‌اند.

محمودی با بیان اینکه در مدت زمان مذکور تاکنون تیم‌های مذکور به ۱۰ هزار و ۱۱۴ خانواده سالم در سطح استان از لحاظ رعایت پروتکل‌های بهداشتی آموزش های لازم را ارائه داده‌اند، افزود: به یک هزار و ۳۰۱ خانواده افراد بیمار مبتلا به کووید 19 آموزش داده شده است.

وی با اشاره به سرعت انتقال سریع سویه جدید کرونا موسوم به دلتا اذعان کرد: تعداد بیماران در پیک پنجم نسبت به پیک های قبلی، افزایش قابل توجهی یافته است لذا با بی توجهی به رعایت پروتکل ‌های بهداشتی امکان افزایش بستری‌ها و مرگ و میر در روزهای آینده پیش‌بینی می‌شود.

مدیر گروه آموزش و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه گونه جدید کرونا بسیار مسری است و بیشترین قدرت سرایت را در بین جهش ها دارد، یادآور شد: واریانت دلتا می تواند چرخش زیادی داشته باشد و مشاهده می شود که اکثر بستری ها در بیمارستان‌ها، به صورت خانوادگی است.

محمودی در ادامه استفاده از ماسک و خودداری از برگزاری دورهمی‌های خانوادگی را در راستای قطع زنجیره بیماری و کاهش مبتلایان ضروری برشمرد و گفت: عادی انگاری شهروندان با عدم توجه به شیوه نامه‌های بهداشتی، پذیرایی از مهمانان در اماکن بسته، حضور در رستوران‌ها، پارک‌ها و تفرجگاه‌ها نه تنها این شهرستان را از وضعیت قرمز خارج نخواهد کرد بلکه سنندج را با وضعیتی بحرانی تر مواجه می‌کند.

وی ضمن تأکید بر انجام واکسیناسیون جهت پیشگیری از بیماری و انتقال آن به اطرافیان خود تصریح کرد: در اسرع وقت ترزیق واکسن کرونا را با مراجعه به مراکز تجمیعی واکسیناسیون و یا مراکز جامع خدمات سلامت انجام داده و دو نوبت آن را تکمیل نمایید.

مدیر گروه آموزش و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان در پایان یادآور شد: افرادی‌ که واکسن را دریافت نموده‌اند حتما ملزم به رعایت استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و شستشوی مرتب دست ها و خودداری از تجمعات هستند، چرا که سطح ایمنی ایجاد شده توسط واکسن ها چه نوبت اول و دوم 3 الی 4 هفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی طرح شهید سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۱۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مدیر آموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار در آیین اختتامیه طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی، گفت: دانش آموزان به عنوان سفیر سلامت مدرسه‌ها، باید با یادگیری مفاهیم بهداشتی و آموزش نحوه انتقال این مفاهیم به همکلاسی‌ها، خانواده و دوستان، ترویج کننده اصول سلامتی شوند.
احمد علی سرحدی تاکید کرد: دانش‌آموزان سفیر برای ایفاگری نقش موثر در ارتقای بهداشت و سلامتی در مدارس باید هم خود آگاه شوند و هم آگاهی خود را نشر دهند و به‌عنوان یک شهروند مطلوب در حوزه سلامت فعال شوند.
مدیرآموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار ادامه داد: سفیران سلامت دانش آموزی در مدارسی که مربی بهداشت دارند، آموزش‌های مهارتی و کاربردی بهداشت فردی، تغذیه سالم و محیط زیست سالم را از مراقبان یا رابطان سلامت مدرسه دریافت می‌کنند و موظف به آموزش این مهارت‌ها به دست‌کم ده نفر از همسالان خود هستند.
سرحدی افزود:همه دانش آموزان به صورت چرخشی این فرصت را دارند که به عنوان سفیر سلامت شناخته شوند و مهارت‌های بهداشتی را تمرین و در سطح مدرسه خود عملیاتی کنند.
وی عنوان کرد: هدف از جشنواره سفیران سلامت این است که دانش آموزان بتوانند مهارت‌های فردی را در قالب مهارت‌های هنری آموزش ببینند چرا که به طور حتم اثرگذاری مطلوبی در مهارت‌های فردی و انتخاب سبک زندگی سالم دارد.
مدیر آموزش و پرورش چابهار یادآور شد: کرونا نشان داد که نقطه آغاز آموزش و پرورش سلامت است و اگر سلامت نباشد کلاس آموزشی هم وجود نخواهد داشت.

دیگر خبرها

  • ۶۰۰۰ واحد صنفی گناوه برای دریافت شناسه «یکتا» اقدام کنند
  • اجرای پویش «سلامت دهان و دندان» در کردستان آغاز شد
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • ۱۶۵۰ روستای کردستان تحت پوشش گاز طبیعی قرار گرفتند
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند
  • ۶۰۰۰ حوزه برای برگزاری امتحانات نهایی آماده شده است
  • رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان
  • توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها کشور را سروسامان می‌دهد
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار