Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@16:14:11 GMT

مدیریت بحران البرز بیمارستان صحرایی ۵۰۰ تختی ایجاد کند

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۹۳۰۳۴

مدیریت بحران البرز بیمارستان صحرایی ۵۰۰ تختی ایجاد کند

به گزارش خبرنگار مهر، عزیزالله شهبازی عصر چهارشنبه در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه تاکنون در این جلسات تصمیم‌های مهمی اتخاذ و روند اجرای آنها بررسی شده است، افزود: طی بازدیدها و گزارش‌هایی که ارائه می‌شود در البرز روزانه بین ۲۰ تا ۳۰ هزار واکسن تزریق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تزریق واکسن در ۲۵ مرکز در استان صورت می‌گیرد و این جدیت و تلاش از سوی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و مسئولان مربوطه ستودنی است.

شهبازی گفت: با توجه به نظارت‌های جدی روند واکسیناسیون بخوبی طی می‌شود و فاصله گذاری اجتماعی و سرعت عمل نیز قابل قبول است.

وی افزود: مسائل و موضوعات استان در این شرایط ویژه و موج پنجم شیوع کرونا باید از سوی مسئولان مربوطه شفاف اعلام شود تا تدابیر لازم نیز بدرستی اتخاذ شود.

استاندار البرز گفت: مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز موظف است که با استفاده از امکانات سازمان‌ها، دستگاه‌ها و… استان نسبت به ایجاد بیمارستان صحرایی با حداقل ۵۰۰ تخت اقدام کند که در صورت نیاز مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: مقام معظم رهبری امروز با دستوری تمامی مسئولان کشور و حتی نیروهای مسلح را بسیج کردند که امکانات لازم را برای مقابله با کرونا فراهم کنند.

شهبازی گفت: مدیرعامل توزیع برق استان باید به طور جدی در راستای تأمین برق و عدم قطع برق در منازل و بویژه واحدهای تولید کننده دارو و اکسیژن و بیمارستان‌ها نظارت و اهتمام داشته باشد، البته تمامی بیمارستان‌های استان دارای ژنراتور هستند.

وی افزود: در موضوع تأمین دارو دانشگاه علوم پزشکی استان اعلام کرده که هیچ گونه مشکلی ندارد ولی با توجه به استقرار واحدهای بزرگ تولید دارو در استان این امکان را داریم که در صورت کمبود دارو رایزنی‌های لازم را داشته باشیم.

استاندار البرز گفت: جای خرسندی دارد که با هماهنگی‌های صورت گرفته مشکل بیمارستان امام (ره) حل شد و بیش از ۲۰۰ تخت بیمارستانی مجهز نیز برای پذیرش بیماران کرونایی به مجموعه تخت‌های استان اضافه شد.

وی افزود: بیمارستان امام خمینی (ره) از این پس به عنوان بیمارستان معین امام علی (ع) برای پذیرش بیماران کرونایی آماده است.

شهبازی گفت: ۱۵۰ تخت در فردیس با همت سپاه پاسداران آماده شد و باید مدیران، امکانات لازم را برای بهره برداری از آن فراهم کنند.

وی افزود: متأسفانه سویه جدید کرونا بسیار افسار گسیخته در حال شیوع است و نمی‌توان با ساده انگاری، غافل شد، برابر تمامی استان باید برای مقابله جدی با این موج بسیج شوند.

کد خبر 5279417

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری استاندار البرز بیمارستان صحرایی ویروس کرونا محرم 1400 ماه محرم روز خبرنگار بوشهر واکسن کرونا کرمانشاه شیوع کرونا آمار کرونا مراسم عزاداری گرگان عکس استانها اردبیل ستاد ملی مقابله با کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۳۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، گفت: سال گذشته در کشور ۱۶ هزار زلزله به ثبت رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدحسن نامی امروز در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه یک میلیون و 200 هزار شرکت صنعتی بالای 500 نفر و 150 هزار شرکت معدنی وجود دارد، اظهار داشت: این کارکنان می‌توانند در قالب تیم‌هایی تحت آموزش قرار بگیرند و در بحران‌ها در کنار دستگاه‌های امدادرسان باشند.

وی با بیان اینکه در صنعت بیمه باید از روش‌های نوین استفاده شود که سبب جذب مشتری شود افزود: براساس آمار اعلام شده تکرار وقوع زلزله در کرمانشاه حدود 40 تا 45 سال بوده و در آخرین زلزله 37 هزار واحد تخریب شده است و نسبت به میزان دریافتی بیمه این تعداد بسیار ناچیز است.

نامی گفت: باید مردم به بیمه اطمینان داشته باشند و ظرفیت آن افزایش یابد که در صورت تخریب منزل، فرد اطمینان داشته باشد که با خسارت بیمه منزل او تا انتها ساخته می‌شود و دغدغه دیگری نداشته باشد. 

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه در سیل خرداد ماه سال گذشته 179 هزار هکتار خسارت دید که کمتر از 10 درصد بیمه بودند افزود: 1961 خودرو گرفتار سیل شدند که هیچکدام بیمه نبودند و این هنر بیمه‌گران است که مردم را ترغیب کنند.

نامی با بیان اینکه 8000 کیلومتر شبکه برق، آب و گاز در کشور وجود دارد که باید بیمه شود عنوان کرد: ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه شوند و در صورت تخریب مکانی بالاترین فرد در دستگاه مسئول است و این موضوع به همه دستگاه‌ها ابلاغ شده است.

وی با اشاره به اینکه از 66 مخاطره‌ای که تاکنون در دنیا شناسایی شده 44 مورد ان در کشور ما به وقوع پیوسته است گفت: مهمترین مخاطرات کشور ما به ترتیب سیلاب، زلزله، فرونشست، آتش سوزی، سرمازدگی و خشکسالی و غیره است و دو مورد اول از اهمیت بسیاری برخوردار هستند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه برای زلزله باید عزم عمومی وجود داشته باشد که مقاومت سازه را به هشت ریشتر و برای اماکن حساس به 10 ریشتر برسانیم افزود: سالانه در کشور حدود 15 هزار زلزله رخ می‌دهد که یک پنجم آن بالای چهار ریشتر است.

نامی گفت: در سال‌هایی که زلزله‌های مهم در کشور رخ داده همچون زلزله کرمانشاه 19 هزار و 300 زلزله به ثبت رسید و در زلزله بم 18 هزار و زلزله منجیل نیز به بیش از 20 هزار زلزله رسیده بود و این نشانگر مهمی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته 16 هزار زلزله به ثبت رسید افزود: صفحه ایران از چهار صفحه از بیرون تحت فشار است که خطرناک‌ترین آن شبه جزیره عربستان است و در نیمه اول سال گذشته در حرکتی غیرقابل انتظار حدود 21 میلی‌متر حرکت کرد در حالی که سال‌های قبل کمتر از یک میلی‌متر حرکت داشت و در یک منطقه در مدت پنج ماه و 10 روز بیش از 2400 زلزله رخ داد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد: وضعیت 220 سال گذشته مورد مطالعه قرار گرفت و متوجه شدیم در این مدت 12 زلزله بالای هفت ریشتر رخ داده که آخرین آن 7.7 ریشتر بوده است و این نشان داد اگر مقاومت سازه به استاندارد 7 ریشتر برسد زلزله به یک پدیده تبدیل می‌رسد.

نامی با اشاره به اینکه این فرهنگ بین مردم تقویت و نسبت به مقاوم سازی منازل خود حساس باشند گفت: 33 وزارتخانه، سازمان و نهادهای زیر نظر مقام معظم رهبری نسبت به مدیریت بحران وظیفه دارند و همه ما باید احساس مسئولیت کنیم.

وی با بیان اینکه سیلاب یکی از خطرناک‌ترین مخاطره‌های امروز است افزود: با توجه به اینکه نظم آب و هوایی در دنیا به هم خورده باید هر روز منتظر این مخاطره باشیم و یکی از 34 چالش موجود در دنیا است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه برای در امان بودن از سیلاب‌ها راهی جز آبخیزداری و آبخوان‌داری نداریم گفت: آبخیزداری در بالادست بسیار مهم است و علاوه بر حفظ خاک مانع از بروز سیلاب می‌شود.

نامی با بیان اینکه باید از ساخت و سازهای غیرمجاز و غیراصولی به طور جدی جلوگیری شود، عنوان کرد: از دادستان‌ها درخواست شده این موضوع را کنترل کنند، زیرا این موضوع بدهکار کردن جامعه به آینده است و این سبب حفظ جان و دارایی مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه 144 هزار و 610 کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که 6820 کیلومتر ان از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند، گفت: باید با احداث سیل‌بند عرضی، اصلاح مسیر رودخانه‌ها و برخورد جدی با ساخت و سازهای غیرمجاز از وقوع اتفاقات ناگوار پیشگیری کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساختمان اورژانس، پد آشیانه بالگرد و سوله بحران ساخته می‌شود
  • رویداد جامعه‌پرداز با موضوع خانواده و جمعیت در البرز برگزار می‌شود
  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • استفاده از نیروهای مردمی فرصتی طلایی/ باید از مسوولان مطالبه کنیم
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • بیمه البرز، حامی چهل و چهارمین دوره جام جهان پهلوان تختی