Web Analytics Made Easy - Statcounter

سباستیان پینرا، رئیس‌جمهور شیلی در فرودگاه ورود محموله واکسن چینی را خوش‌آمد می‌گوید

پاندمی کرونا مشکل دیگری به مشکلات بسیار پینرا، این تاجر میلیاردر پیشین، در ماه‌های پایان دوره ریاست‌جمهوری افزود، اما دولت شیلی به ریاست او توانست هم در فراهم کردن واکسن‌های کمیاب کرونا موفق باشد و هم کارزار واکسیناسیون عمومی را به سرعت به انجام برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دست آوردن واکسن از هر منبع ممکن

یک هدف که دولت شیلی از ابتدا برای خود تعیین کرد و وزارت‌خانه‌های گوناگون در هماهنگی با هم مامور اجرای آن شدند، این بود که از هر جایی که ممکن است واکسن‌های کرونای موثر و بی‌خطر را به دست آورند و از این لحاظ تفاوتی میان واکسن‌های انگلیسی، آمریکایی، چینی یا روسی قائل نشدند.

مهارت در مذاکرات تجاری

باز بودن اقتصاد صادراتی شیلی به داد و ستد و مهارت بالای مذاکره‌کنندگان تجاری این کشور هم دردستیابی به واکسن‌ها یاری رساند: مذاکره‌کنندگان شیلیایی همچنین مهارت بالایی در چانه زدن بر سر قیمت‌های واکسن‌ها از خود نشان دادند و با به رخ کشیدن مشکلات اقتصادی این کشور توانستند واکسن‌ها را با کمترین قیمت ممکن بدست آورند.

اقدام زودهنگام و شرکت در آزمایش واکسن‌ها

شیلیایی‌ها خیلی زود حتی هنگامی شرکت‌های گوناگون در مراحل آزمایشی واکسن‌های کرونایشان بودند، به سراغ این شرکت‌ها رفتند و قراردادهای پیش‌خرید امضا کردند.

از طرف دیگر شیلی برای تقویت موقعیت خود در مذاکره برای خرید واکسن‌های کرونا کارآزمایی بالینی واکسن‌های کرونای گوناگون هم سهیم شد: شرکت‌ انگلیسی آسترازنکا، شرکت آمریکایی جانسون اند جانسون و شرکت‌های چینی کان‌سینو و سینوواک کارآزمایی‌های بالینی مرحله سوم واکسن‌هایشان را از جمله در شیلی انجام دادند.

نظام مراقبت‌های بهداشتی کارآمد

شیلی دارای نظام مراقبت بهداشتی کارآمدی است که تجربه‌ای طولانی در واکسیناسیون‌های عمومی دارد. با فراهم شدن واکسن‌های کرونا و برپاشدن مراکز متعدد واکسیناسیون در سراسر این کشور، کار ایمن‌سازی به سرعت پیش رفت.

اکنون ۷۴ درصد جمعیت حدود ۱۹ میلیون نفری این کشور آمریکای جنوبی دست کم یک دوز واکسن دریافت کرده‌اند و ۶۷ درصد جمعیت این کشور به طور کامل واکسینه شده‌اند.

واکسن ملی هم فراموش نشد

گروهی از دانشمندان شیلیایی که از جمله قبلا کار موفقی در زمینه ساخت یک واکسن برای یک ویروس تنفسی دیگر به نام «ویروس سنسشیال تنفسی» یا RSV  (عامل بیماری تنفسی در نوزادان و کودکان)‌ انجام داده بودند آنها با شروع پاندمی کرونا بر اساس این تجربه قبلی، شروع به کار برای ساخت یک واکسن پروتئین‌پایه برای ویروس جدید کردند که اکنون مراحل تحقیقاتی را می‌گذراند.

کد خبر 620377 برچسب‌ها كروناويروس واکسن کرونا شیلی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس واکسن کرونا شیلی واکسن های کرونا واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۴۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن

پس از شکایت ده‌ها خانواده از شرکت آسترازنکا به دلیل عوارض جانبی واکسن این شرکت، آسترازنکا برای اولین بار اعتراف کرد این واکسن در مواردی آسیب جدی به شخص وارد می‌کند.

به گزارش مشرق، آسترازنکا برای اولین بار اعتراف کرد که واکسن آن علیه ویروس کرونا می‌تواند عوارض جانبی خطرناکی ایجاد کند. بر اساس آنچه روزنامه انگلیسی «تلگراف» منتشر کرده است، این غول داروسازی به دلیل ادعای اینکه واکسن آن که با دانشگاه آکسفورد ساخته شده است در ده‌ها مورد باعث مرگ و آسیب‌های جدی شده است، به همین دلیل در یک دادخواست دسته‌جمعی تحت پیگرد قانونی قرار گرفت. وکلا می‌گویند که واکسن عوارض جانبی ایجاد کرد که تأثیر مخربی بر تعداد از انسان‌ها داشته است.

براساس گزارش الشرق الاوسط، اولین پرونده علیه آسترازنکا سال گذشته توسط پدر دو فرزند، جیمی اسکات، که پس از دریافت این واکسن در آوریل ۲۰۲۱ دچار خونریزی مغزی شد، به دادگاه ارائه شد. آسترازنکا این دعاوی را به چالش می‌کشد، اما در یک سند قانونی که در فوریه به دادگاه عالی ارائه شد، پذیرفت که واکسن این شرکت علیه کروناویروس در مواردی، باعث ایجاد لخته خون و کاهش پلاکت خوان در افراد شده است.

۵۱ پرونده علیه آسترازنکا در دادگاه عالی مطرح شده است که قربانیان و بستگان آنها خواهان غرامتی به ارزش ۱۰۰ میلیون پوند هستند. اعتراف آسترازنکا که در دفاع قانونی از پرونده دادگاه عالی آقای اسکات بیان شد، در پی کشمکش‌های حقوقی شدید صورت گرفت. اگر شرکت دارو گواهی دهد که واکسن در موارد خاص قانونی باعث بیماری جدی و مرگ شده است، این می‌تواند منجر به پرداخت خسارت شود.

آسترازنکا در پاسخ نامه‌ای که در می ۲۰۲۳ به وکلای آقای اسکات ارسال شده است، ادعا کرد که واکسن در سطح کلی باعث لخته شدن خون نمی‌شود. اما در یک سند قانونی که در فوریه به دیوان عالی ارائه شد، این شرکت گفت: مشخص شده است که واکسن در موارد بسیار نادری می‌تواند باعث ایجاد لخته خوان شود. مکانیسم علت ناشناخته است. علاوه بر این، در غیاب واکسن آسترازنکا (یا هر واکسنی) نیز لخته می‌تواند ایجاد شود. در مقابل وکلا استدلال می‌کنند که واکسن آسترازنکا در افزایش سرعت لخته خوان بسیار فعال عمل کرده است، چیزی که شرکت به شدت آن را رد می‌کند.

چند ماه پس از معرفی واکسن آسترازنکا، دانشمندان عوارض جانبی بالقوه جدی را شناسایی کردند. سپس توصیه شد که یک واکسن جایگزین به افراد زیر چهل سال داده شود، زیرا خطر واکسن آسترازنکا بیشتر از آسیب ناشی از ویروس کرونا است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیگر خبرها

  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!