Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@06:58:00 GMT

وحشیگری پلیس آلمان با معترضان محدودیت‌های کرونایی

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۹۵۱۹۲

وحشیگری پلیس آلمان با معترضان محدودیت‌های کرونایی

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما از راشاتودی، گزارشگر ویژه‌ی سازمان ملل در امور مربوط به شکنجه در دیدار با وزیر کشور و مقام‌های ارشد پلیس آلمان به بررسی گزارش‌هایی پرداخت که درباره‌ی خشونت و وحشیگری پلیس با معترضان به محدودیت‌های کرونایی منتشر شده است.

پلیس برلین در دیدار با این مقام سازمان ملل از پذیرش هر گونه مسئولیت یا عذرخواهی از بدرفتاری و استفاده از زور در برخورد با معترضان خودداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی پلیس آلمان، تیلو کابلیتز، در بیانیه‌ای گفته است: «زورگویی مستقیم و توسل به زور عین خشونت است؛ خشونت آسیب می‌زند؛ خشونت زخمی می‌کند؛ زورگویی مستقیم - حتی با همه‌ی صحنه‌هایی که بوقوع پیوسته - هنوز هم بخشی از نظام حقوقی ما (آلمان) است.»

هنگامی که تصویر ویدیویی بدرفتاری افسر پلیس آلمان با زن سالمند منتشر شد و مردم دیدند که افسر پلیس چگونه پیرزن را به زمین کوباند، فریاد‌هایی از سراسر جهان در محکومیت خشونت و وحشیگری پلیس به گوش رسید. مردم از دیدن این تصویر متاثر، نگران و حتی عصبانی شدند.

اما اداره پلیس برلین همان تصویر را تماشا کرد و در واکنش به آن گفت: «خشونت امری عادی است؛ هیچ چیز تازه‌ای در این تصویر دیده نمی‌شود!»

اکنون پس از انجام بررسی رسمی در این رویداد و شکایت‌های بیشماری که درباره‌ی بدرفتاری پلیس با مردم در جریان تظاهرات روز نخست اوت اتفاق افتاده بود، صدور بیانیه‌ای که در آن، خشونت و بدرفتاری را بخشی جدایی ناپذیر از نظام حقوقی آلمان می‌خواند بسیار تکان دهنده است.

روز اول اوت، بیش از ۵ هزار نفر از مردم آلمان در اعتراض به محدودیت‌های کرونایی و تعطیلی گسترده‌ی این کشور به خیابان‌های برلین آمده بودند. هنگامی که نیرو‌های پلیس برای پراکنده کردن معترضان دست به خشونت زدند و به زور متوسل شدند اوضاع به شدت متشنج شد. افسران پلیس با مشت و لگد به جان مردم افتادند و اسپری فلفل به صورت شان پاشیدند. پلیس در مجموع ۶۰۰ نفر از معترضان را بازداشت کرد. تصاویری که پس از تظاهرات در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد آنقدر تکان دهنده بود که خیلی زود در زمره‌ی پربازدیدترین‌ها قرار گرفت و کار بدانجا کشید که گزارشگر ویژه‌ی سازمان ملل در امور شکنجه نیز وارد عمل شود.

نِلس مِلسِر‏، گزارشگر ویژه‌ی سازمان ملل در امور شکنجه گفت: «تصاویری که منتشر شده نگران کننده است. مواردی که در این تصاویر دیده می‌شود آنقدر محکم و مستند است که نقض حقوق بشر را به آسانی به اثبات می‌رساند.».
اما به نظر می‌رسد این تصاویر نه تنها پلیس برلین را تحت تاثیر قرار نداده بلکه آن‌ها خشونت را بخشی از نظام حقوقی کشورشان می‌دانند!

چندی پیش نیز گزارشگر شورای حقوق بشر سازمان ملل در زمینه منع شکنجه با توجه به خشونت پلیس برلین علیه معترضان به اقدامات کرونایی از این کشور توضیح خواسته بود.

گزارشگر شورای حقوق بشر سازمان ملل در زمینه منع شکنجه، در گفتگویی با خبرگزاری آلمان اعلام کرد که دولت آلمان حدود ۶۰ روز زمان دارد تا در این باره توضیح دهد. وی تاکید کرد که برخی ویدئو‌ها منتشر شده که نگران کننده هستند. این مقام حقوق بشر سازمان ملل همچنین تاکید کرد که شواهد به اندازه‌ای قوی است که احتمالا نقض حقوق بشر را اثبات می‌کند. وی اعلام کرد که قبلا با شاهدان عینی صحبت کرده است و در اولین نگاه امکان ده‌ها مورد نقض حقوق بشر وجود داشته است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: علیرضا زاکانی محمد مخبر غلامحسین اسماعیلی محرم شب های محرم کابینه پیشنهادی رئیسی آلمان معترضان محدودیت های کرونایی پلیس خشونت علیرضا زاکانی محمد مخبر غلامحسین اسماعیلی محرم شب های محرم کابینه پیشنهادی رئیسی سازمان ملل پلیس برلین پلیس آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۵۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید

 

بین الملل تابناک: با گذشت 206 روز از حملات غیرانسانی اسرائیل به نوار غزه و کشتار هولناک تعداد زیادی از مردم غزه، اعتراضات دانشجویی در سراسر آمریکا از چند روز پیش آغاز شد و همچنان ادامه دارد.  از زمان شروع اعتراض ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاههای آمریکا بر اساس گزارش رویترز، حدود ۵۵۰ نفر دستگیر شده اند.

 

بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم

روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی از «بزرگترین واکنش پلیس به فعالیت در محوطه دانشگاه‌ها در سال‌های اخیر» در مقابل اعتراض دانشجویان به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، تعداد دستگیرشدگان را بیش از ۹۰۰ نفر طی ۱۰ روز اخیر اعلام کرد.

 سرکوب تظاهرکنندگان در دانشگاه کلمبیا در نیویورک موجی از فعالیت را در دانشگاه‌های سراسر آمریکا به راه انداخت که براساس آخرین گزارش‌ها بیش از ۹۰۰ بازداشتی داشته است.

در سرتاسر ایالات متحده، رهبران دانشگاه‌ها تلاش کرده‌ - و تا حد زیادی شکست خورده‌اند - تا تظاهرات‌ها را سرکوب کنند، تظاهرات‌هایی که اغلب شاهد مداخله خشونت‌آمیز پلیس بوده‌اند، با ویدئوهایی که از ایالت‌های مختلف منتشر شده و نشان می‌دهد که صدها دانشجو - و حتی اعضای هیئت علمی - به زور دستگیر شده‌اند. معترضان خواستار عفو دانشجویان و اعضای هیأت علمی که به دلیل اعتراض تنبیه یا اخراج شده‌اند، هستند.

افسران پلیس و مدیران دانشگاه‌ها در روزهای اخیر با معترضان طرفدار فلسطین در تعداد فزاینده‌ای از دانشگاه‌های سراسر کشور درگیر شده‌اند و دانشجویان را بازداشت کرده، اردوگاه‌ها را برچیده و دانشجویان را به عواقب تحصیلی تهدید کرده‌اند.

موج تازه‌ای از فعالیت‌های دانشجویی علیه جنگ غزه با دستگیری حداقل ۱۰۸ معترض در دانشگاه کلمبیا در ۱۸ آوریل، پس از حضور مدیران در مقابل کنگره و قول سرکوب آن آغاز شد. از آن زمان، مداخلات پلیس در چندین دانشگاه، از جمله در برخی از بزرگترین شهرهای آمریکا، منجر به دستگیری بیش از ۹۰۰ نفر شده است.

خواسته اصلی بسیاری از معترضان این است که دانشگاه‌ها سرمایه خود را از شرکت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی که می‌گویند از جنگ غزه سود می‌برند، بیرون بکشند.

دانشگاه ایالتی پورتلند اعلام کرد دریافت هدایا و کمک‌های مالی از شرکت بوئینگ - که با رژیم صهیونیستی ارتباط دارد - را تا زمانی که کالج بحث در مورد اخلاقیات را برگزار کند، متوقف خواهد کرد. رئیس دانشگاه در تصمیم خود برای توقف کمک‌های مالی به خواست دانشجویان و اساتید اشاره کرد.

کاخ سفید: نمی‌خواهیم کسی آسیب ببیند

با وجود برخوردهای خشن پلیس با دانشجویان و معترضان، کاخ سفید مدعی است که جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به حق تظاهرکنندگان برای شنیدن صدایشان - به صورت مسالمت‌آمیز - احترام می‌گذارد. ما نمی‌خواهیم شاهد صدمه دیدن کسی در این روند باشیم.»

جان کربی، مشاور ارتباطات امنیت ملی کاخ سفید به ای‌بی‌سی نیوز گفت: برخی از اعتراضات با سرکوب پلیس مواجه می‌شوند. رئیس‌جمهور می‌داند که احساسات بسیار شدیدی در مورد جنگ در غزه وجود دارد. او این را درک می‌کند، به آن احترام می‌گذارد و همانطور که بارها گفته است، ما مطمئناً به حق اعتراض مسالمت آمیز احترام می‌گذاریم. مردم باید این توانایی را داشته باشند که نظرات خود را بیان کرده و برای به اشتراک گذاشتن دیدگاه‌های خود به صورت عمومی مجاز باشند، اما همه اینها باید صلح‌آمیز باشد.

 

دیگر خبرها

  • خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان؛ پرتاب معترضان از روی پله! + فیلم
  • آزادی بیان و دموکراسی به سبک پلیس آلمان (فیلم)
  • حمله پلیس به محل تحصن دانشجویان دانشگاه کلمبیا
  • حمله خشونت‌آمیز پلیس نیویورک به دانشجویان حامی فلسطین در «کلمبیا»
  • کاریکاتور/ خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان معترض؛ وقتی آزادی بیان می‌میرد
  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید
  • خشونت پلیس فرانسه علیه دانشجویان حامی فلسطین
  • برخورد خشونت‌بار پلیس فرانسه با دانشجویان حامی فلسطین در «سوربون»
  • تشدید انتقادها از خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطینیان
  • نامه غریب‌آبادی به کمیسر عالی حقوق بشر برای سرکوب خشونت‌آمیز جنبش‌های دانشجویی حامی فلسطین