Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی گفت: امسال از محل اعتبارات ملی ۲۰۰ میلیارد تومان برای تامین آب شرب مناطق روستایی و عشایری استان اختصاص یافت.

حسین امامی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال اعتبارات تامین آب شرب در مناطق روستایی و عشایری پنج برابر افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه از مجموع این اعتبار ۲۰ درصد مربوط به بخش عشایری است اظهار داشت: این اعتبار برای طرح‌های ملی روستایی و عشایری هزینه خواهد شد و امسال و سال آتی تحول چشمگیری در حوزه آب روستایی خواهیم داشت چون پروژه‌های ملی به اتمام خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی در ارتباط با تامین آب در مناطق عشایری و روستایی افزود: بخش عمده‌ای از عشایر استان در روستاها ساکن هستند که ۲۰ درصد جمعیت مناطق روستایی را شامل می‌شود.

وی بیان کرد: سهم اعتباری هر کدام از شهرستان‌ها بر اساس میزان جمعیت عشایری آنها احصا شده و اعتبارات توزیع خواهد شد.

امامی عنوان کرد: سال گذشته از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی برای تامین آب در مناطق روستایی در مجموع ۴۰ میلیارد تومان اختصاص یافت که متناسب با سهم شهرستان‌ها و شاخص جمعیت روستایی توزیع خواهد شد.

وی با بیان اینکه اعتبار مذکور برای پایدارسازی شبکه‌های روستایی با نظر فرمانداران هزینه خواهد شد یادآور شد: بخش عمده‌ای از اعتبار برای پروژه‌هایی که نمی‌توانیم از محل اعتبار ملی برای آنها اعتبار جذب کنیم هزینه خواهد شد تا در حوزه جلوگیری از هدررفت آب، پایداری شبکه‌ها و مخزن آب هزینه شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی با بیان اینکه آبرسانی پایدار به ۱۸ روستای استان تکمیل و آماده افتتاح است افزود: در حال حاضر به ۳۹۸ روستای خراسان جنوبی با تانکر آبرسانی می‌شود.

وی ادامه داد: واگذاری انشعابات را آغاز کرده‌ایم و در آبرسانی سیار حتی برخی روستاها که موقتی مشکل دارند، آب به صورت سیار تامین می‌شود.

امامی با اشاره به هدررفت آب در مناطق روستایی و شهری استان گفت: امسال با اختصاص ۵۰ میلیارد تومان اعتبار کاهش ۲.۵ درصدی هدررفت آب در استان پیش بینی شده است.

وی اظهار داشت: در صورت تخصیص این اعتبار در سرفصل کاهش هدررفت به میانگین کشوری نزدیک خواهیم شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی با تاکید بر لزوم کاهش میزان هدررفت آب تصریح کرد: این مهم با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، با اعتبارات اختصاص یافته و با اولویت مکان‌هایی با حوادث بالا برنامه‌ریزی و انجام می‌شود.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی مناطق روستایی میلیارد تومان هدررفت آب تامین آب خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۵۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله خرس به مرد ۶۰ ساله در مناطق عشایری دزفول

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی اورژانس دزفول، رضا معمارزاده سه‌شنبه بیان کرد: فرد مصدوم به درمانگاه شهدای سردشت دزفول منتقل و از آنجا نیز توسط آمبولانس مستقر در درمانگاه، به بیمارستان بزرگ دزفول انتقال یافت.

وی ضمن اشاره به وضعیت جسمی بیمار این مرد ۶۰ ساله افزود: فرد مصدوم با حال عمومی خوب از بیمارستان بزرگ دزفول ترخیص شده است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول به تشریح نکات آموزشی در زمان مقابله با خرس پرداخت و افزود: حفظ خونسردی و آرامش در صورت مواجهه با خرس، پرهیز از حرکات ناگهانی، اجتناب از حرکت‌هایی که موجب تحریک حیوان به حمله می‌شود از جمله مواردی است که در مواجهه با خرس باید رعایت کرد.

وی اضافه کرد: عشایر حاضر در مناطق پرخطر این شهرستان باید ضمن اخذ مجوز حمل ابزارهای دفاعی مانند اسپری دور کننده حیوانات درنده از دستگاه‌های متولی، از وسایل دفاعی مانند اسپری فلفل یا سلاح‌های غیرکشنده و مجوزدار برای دفاع خود در صورت مواجهه با حیوانات وحشی استفاده کنند.

معماری تاکید کرد: در صورت مواجهه با خرس بهتر است افراد به جای مبارزه با حیوان، ضمن حفظ آرامش بدون حرکت تا دور شدن خرس در محل باقی بمانند.

به گزارش ایرنا، مناطق کوهستانی بخش سردشت و شهیون دزفول به دلیل وجود جنگل‌های متراکم زیستگاه حیوانات وحشی گونه‌های مختلف است و این موجب شده تا چند مورد حمله حیوانات وحشی به اهالی و احشام این منطقه طی سال‌های گذشته ثبت شود.

دیگر خبرها

  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • هشدار هواشناسی سطح زرد در خراسان شمالی صادر شد
  • حمله خرس به مرد ۶۰ ساله در مناطق عشایری دزفول
  • کوچ بهاره عشایر در خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد