Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با عصر ایران با اشاره به زیر گرفتن دو زن در ارومیه توسط فردی با ماشین با ادعای امر به معروف و نهی از منکر گفت: ادعای اینکه به اسم امر به معروف ‌و نهی از منکر این اقدام انجام شده است ادعای دقیقی نیست در دادگاه و محکمه ای ثابت نشده است که این اقدام در راستای امر به معروف و نهی از منکر بوده است امر به معروف و نهی از منکر شرایط و ویژگی های خاص خودش را دارد اولین شرط در رساله همه مراجع تقلید در زمینه امر به معروف و نهی از منکر اطمینان به تاثیر است یعنی بدانید فردی را که می خواهید امر به معروف و نهی از منکر کنید این امر در وی تاثیرگذار است شرایط امر به معروف و نهی از منکر مشخص است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید نظام الدین موسوی اظهار کرد: تعرض به یک انسان به بهانه امر به معروف و نهی از منکر نه یک اشتباه بلکه یک فریب است کسی که مدعی امر به معروف است اجازه ندارد برخلاف حکم فقیه یا مجتهد به کسی تعرض کند .

نماینده مردم تهران افزود: نظام اسلامی قوانینی دارد و کسی نمی تواند سرخود این کارها را انجام دهد حتی اگر نظام هم نظام اسلامی نباشد مطابق قواعد فقهی مصرح در رساله مراجع تقلید امر به معروف مراحلی دارد و لذا کسی که این ادعا را کرده است دروغ گفته است ممکن است مسائل دیگر باشد و‌ برای اینکه از مسائل دیگر فرار کند امر به معروف ‌و نهی از منکر را بهانه کرده است .

وی در پاسخ به سوالی در مورد اینکه چندسال قبل هم‌ به همین بهانه در اصفهان به صورت زن دیگری اسید پاشیدند و عاملین هیچگاه دستگیر نشدند، آیا بروز این حوادث باعث افزایش خشونت علیه زنان در جامعه نمی شود، گفت: دستگاه قضایی باید با سرعت به پرونده حادثه ارومیه رسیدگی کند و با خاطیان برخورد کند چرا که ما این موضوعات را مشکوک می دانیم. کسی که متدین و متشرع است باید طبق دستورات اسلام که یا در قانون نظام اسلامی آمده است و یا در رساله مراجع تقلید به آن پرداخته شده است عمل کند. طبق قانون اگر کسی جرمی مرتکب شد و عملی خارج از قواعد قانونی و حقوقی نظام اسلامی انجام داد باید دادگاه برود و دادگاه با وی برخورد کند دادگاه هر حکمی برای وی صادر کرد قابل اعمال است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: در کجای اسلام و رساله مراجع اینگونه احکامی وجود دارد معلوم است که اینگونه رفتارها یا دروغ یا فریب و شاید هم توطئه باشد چه بسا افرادی اجیر شده باشند که این کار را انجام دهند . حتما باید محاکم قضایی با موارد اینچنینی مطابق قانون برخورد کنند و دستگاه های امنیتی نیز عقبه اینها را دربیاورند احتمال دارد این افراد از جایی تحریک شده باشند وگرنه هیچ فرد متدین و متشرعی طبق هیچ قاعده ای حق ندارد چنین کاری را علیه انسان دیگری انجام دهد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: امر به معروف و نهی از منکر نظام اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۶۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند

آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقهای شورای نگهبان، رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: براساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیات مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

‌آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین عنوان کرد: دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری هشت سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات این نکته را هم یادآور شد که قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را برعهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

وی ادامه داد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی افزود: سپس هیات رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نائب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیئت رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیات رئیسه دائم نیز شامل هفت نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نائب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند سال ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • ضربه چاقو به جوان کاشمری به دلیل حمایت از چند دختر در برابر ۳ مزاحم
  • یک ایرانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوومیدانی تشکیل شد
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • نقش موثر اصناف و بازاریان در تبیین فرهنگ حجاب
  • عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس : خام فروشی نفت ممنوع است؛ اما با افتخار می‌فروشیم!
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند