Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت ترکمنستان اینترنت پرسرعت خانگی را با یک شرط عجیب برای شهروندان متقاضی ارایه می دهد و آن قسم خوردن متقاضیان به قرآن برای دور نزدن سانسور اینترنتی با استفاده از "وی پی ان" است.

به گزارش عصرایران به نقل از وب سایت روزنامه تایمز انگلستان، شهروندان ترکمنستانی متقاضی اینترنت پرسرعت خانگی می گویند دولت این کشور شرط عجیب و جدیدی برای ارایه این سرویس به شهروندان در نظر گرفته و آن قسم خوردن به قرآن به عنوان یک تعهد برای عدم استفاده از وی پی ان و عدم ورود به سایت های مسدود شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترکمنستان یکی از محدودترین کشورهای جهان در زمینه گردش آزاد اطلاعات و دسترسی شهروندان به اینترنت است.

در این کشور  پایگاه های خبری منتقد یا مستقل به طور معمول توسط دولت " قربانقلی بردی محمدوف" رئیس جمهوری ترکمنستان مسدود می شوند.

در ترکمنستان حدود یک چهارم خانوارها دسترسی به وب دارند اما بسیاری از سایت ها از جمله فیسبوک، یوتیوب و توییتر فیلتر است و کاربران اینترنت از طریق شبکه ای از "بخش های امنیتی دیجیتال" تحت نظارت قرار می گیرند.

با وجودی که استفاده از" وی پی ان" در ترکمنستان غیرقانونی است اما شهروندان ترکمنستان به طور گسترده برای دور زدن فیلترینگ از این ابزار استفاده می کنند.

یک شهروند ترکمنستانی دریافت کننده اینترنت خانگی در این باره به رادیو اروپا آزاد گفته است:" من یک سال و نیم منتظر ماندم تا همه مدارک لازم را پر کرده و فرم های درخواست اینترنت خانگی را امضا کردم. حالا آنها می گویند من باید به قرآن قسم بخورم که از "وی پی ان" استفاده نمی کنم، اما بدون وی پی ان به هیچ سایتی دسترسی نیست و من نمی دانم چه کنم."

در ترکمنستان نصب "اپلیکیشن" هایی چون فیسبوک، یوتیوب و توییتر در گوشی تلفن همراه جرم محسوب می شود و شهروندانی که این اپلیکیشن ها را روی گوشی تلفن همراه خود نصب کرده باشند، مجازات می شوند.

"قربانقلی بردی محمدوف" رییس جمهوری ترکمنستان/ عکس: رویترز

 

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۷۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد

به گزارش صدای ایران از شفقنا، عیسی زارع‌پور درباره «پیرو اظهارات اخیر مدیر یکی از اپراتور‌های اینترنتی که مشکل شبکه را ناشی از استفاده از مودم‌های تولید داخل دانسته است، آیا این موضوع را بهانه تراشی اپراتور‌ها برای واردات مودم‌های ارزان قیمت و کارکرده چینی نمی‌دانید؟ و در راستای حمایت از تولید داخل چه برخوردی با این اپراتور داشته اید؟» گفت: بحثی که ایشان مطرح کرده در مورد مودم‌های فیبرنوری است که کلاً ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار مشترک دارد.

وی ادامه داد: موضوعی که مدیر این اپراتور مطرح کرده، عمومیت ندارد و دغدغه شخصی ایشان بوده از سوی دیگر مودم‌های تولید داخل قابلیت‌هایی که دارند، قابلیت‌هایی نیست که بتوانند سرعت‌های بالا داشته باشند.

زارع پور گفت: بخشی از صحبت‌های این مدیر اپراتور درست است، چون همین الان مودم‌های خارجی هم اگر نتوانند در فرکانس ۲.۴ کار کنند که فرکانس معمول وای فای است، سرعت بیش از ۱۰۰ گیگاهرتز را نمی‌توانند ارایه دهند. فرکانس ۶.۵ که استاندار وای فای ۶ و ۷ هست، می‌تواند از طریق سرعت‌های تا یک گیگ هم ارایه دهد. در حال حاضر وای فای ۷ استاندارد جدید تا ۱۰ گیک هم می‌تواند ارایه دهد. مودم باید مودمی باشد که این قابلیت را داشته باشد.

وی توضیح داد: برخی از مودم‌های تولید داخل این فرکانس‌ها را ساپورت نمی‌کنند، ولی اکنون در برنامه تولید شرکت یا سازنده مودم هست و باید هم حواسمان به تولید داخل باشد و هم از سوی دیگر باید محصولی که تولید می‌شود، کیفیت داشته باشد و قابلیت‌هایی که دارد قابلیت‌هایی باشد که متناسب با نیاز کاربران باشد.

زارع پور بیان کرد: مشکل از مودم نیست، در حال حاضر شبکه این قابلیت را دارد پیدا می‌کند و در شهر‌هایی که فیبرنوری راه می‌افتد، مشترکینی که فیبرنوری می‌گیرند می‌توانند سرعت تا هزار بگیرند، اما مودم فعلی که اکنون در بازار هست، ممکن است که این قابلیت را پشتیبانی نکند لذا نیازمند این هستیم که هم تولیدکنندگان محصولات خود را ارتقا دهند و اگر هم نیاز بود، تا وقتی تولید داخل به نقطه‌ای می‌رسد که این نیاز را برطرف کند، از طریق واردات، نیاز‌ها تأمین می‌شود.


دیگر خبرها

  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • رقبای جوانان ایران در لیگ ملت‌های والیبال آسیای مرکزی
  • جدال شاگردان مؤمنی مقدم با ترکمنستان در گام نخست
  • جشنواره اسب‌ دوانی ترکمن ۱۴۰۳ + تاریخچه Turkmen Racing Horse Festival
  • جشنواره اسب‌ دوانی ترکمن ۱۴۰۳+ تاریخچه Turkmen Racing Horse Festival
  • جریمه تاوان ثبت نکردن موادبهداشتی فروشگاه مواد غذایی در کرمانشاه
  • دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید
  • کاربردهای خلاقانه برای لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های قدیمی
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ برگزار می‌شود
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی