Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: سال گذشته و با تلاش فرشبافان استان مرکزی حدود ۲۰۰ هزار دلار درآمد ارزی حاصل از صادرات این کالا به کشور‌های خارجی داشتیم. خبرگزاری میزان - طبق اعلام شاتا، جعفر اصغری گفت: در سال گذشته و با تلاش فرشبافان استان مرکزی حدود ۲۰۰ هزار دلار درآمد ارزی حاصل از صادرات این کالا به کشور‌های خارجی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  پارسال در مجموع یک هزار و ۴۱۴ مترمربع فرش بافته شده در استان مرکزی به کشور‌های لوکزامبورگ، چین و ژاپن صادر شد.   معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت خارجی سازمان صمت مرکزی افزود: در همین مدت ۹۶ فقره تسهیلات مشاغل خانگی به قالیبافان استان مرکزی پرداخت شد که از این تعداد ۹۱ مورد به فرشبافان مستقل و پنج مورد هم برای پشتیبانی از طرح‌های فرشبافی با مجموع کل ۱۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال تسهیلات اعطایی بود.   اصغری همچنین از پرداخت ۷۱ میلیارد ریال تسهیلات روستایی و عشایری ویژه شرایط کرونا به فرشبافان استان مرکزی در سال گذشته به عنوان یکی دیگر از اقدامات حمایتی از تولیدکنندگان این عرصه یاد کرد.   وی گفت: در سال گذشته همچنین ۳۲ هزار و ۷۴۳ فقره کارت موقت فرشبافی برای فعالان این حوزه در سطح استان مرکزی صادر شد و شمار فرشبافان بیمه شده تامین اجتماعی نیز به ۹ هزار و ۶۰۰ نفر افزایش یافت.   به گفته معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی، اکنون ۶۰ کارگاه متمرکز و غیرمتمرکز دارای پروانه در شهرستان‌های مختلف فعال هستند ضمن اینکه ۴۳ کارگاه هم در انتظار تمدید مجوز قرار دارند.   معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: شهرستان‌های ساوه و اراک در زمینه تولید فرش در سطح استان عملکرد قابل توجهی نسبت به سایر مناطق دارند و تاکنون ۴۷ فقره تسهیلات سامانه کارا به مبلغ ۱۰ میلیارد و ۶۳۰ میلیون ریال به فرشبافان فعال در سطح شهرستان ساوه و چهار فقره تسهیلات نیز به فعالان تولید فرش در شهرستان اراک به ارزش هفت و نیم میلیارد ریال پرداخت شده است.   وی مجموع تسهیلات پرداختی سامانه کارا به فرشبافان سراسر استان مرکزی را ۶۵ فقره به مبلغ ۱۳ میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال عنوان کرد.   بیشتر بخوانید: ضرورت احیای اعتبار بیمه قالی بافان و شاغلان صنایع دستی در بودجه ۱۴۰۰   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی تجارت خارجی فرش دستباف

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی تجارت خارجی فرش دستباف تجارت خارجی استان مرکزی سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۸۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمار گمرک ایران، میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.

بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

همچنین عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی شامل کف‌پوش‌های غیرمخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار بوده است.

بر این اساس، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال قبل آن ۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است و عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پودباف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه‌های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

کد خبر 6089881 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • بانک تجارت در فروردین ۱۴۰۳ جمعا ۱۶۹۸ فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • بانک تجارت در فروردین 1403 جمعا 1698 فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور