Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@18:59:44 GMT

توزیع رایگان روزانه ۱۵۰ هزار کیت کرونا در کشور

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۹۸۴۹۰

توزیع رایگان روزانه ۱۵۰ هزار کیت کرونا در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، پیرو مشروح بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اعلام موضوع کرونا به عنوان مسئله اول و فوری کشور و تاکید معظم له بر لزوم گسترش آزمایش‌های تشخیصی به صورت رایگان و وسیع، توزیع رایگان کیت‌های تشخیصی هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران با شتاب بیشتری ادامه خواهد یافت.

با توجه به اعلام نیاز وزارت بهداشت، به انواع تست‌های تشخیصی بیماری کرونا از ابتدای پاندمی کرونا هیأت امنای صرفه جویی ارزی اقدام به توزیع رایگان کیت‌های تشخیصی برای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور کرده است که این روند در پیک پنجم کرونا نیز ادامه داشته است به طوری که به طور متوسط در روز حدود ۱۵۰ هزار کیت در کشور توزیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورت تشخیص زودهنگام بیماری امکان شناسایی و درمان موارد ابتلاء به کووید ۱۹ و کاهش چرخه انتقال ویروس و تبع آن کاهش میزان موارد بستری، وجود خواهد داشت. لذا تأمین این کیت‌ها در مدیریت و مقابله با بیماری کرونا بسیار حائز اهمیت است.

هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، از ابتدای همه گیری بیماری کرونا اقدام به خریداری، تأمین و توزیع کیت‌های تشخیص کرونا به سراسر کشور کرده و به عبارتی برای ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی کیت‌های مورد نیاز را ارسال کرده که این میزان در سال جاری به روزانه حدود ۱۵۰ هزار کیت رسیده است.

طی دو هفته گذشته هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران اقدام به توزیع بیش از یک میلیون و ۵۲۹ هزار کیت برای ۳۱ استان در سراسر کشور کرده است که این اقدام در روند تشخیصی بیماران مبتلا به کرونا بسیار حائز اهمیت محسوب می‌شود.

از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون نیز حدود ۱۴ میلیون کیت کرونا شامل کیت تشخیص مولکولی، کیت استخراج و کیت تشخیص سریع کرونا توسط هیأت امنای صرفه جویی ارزی برای مراکز درمانی دولتی ارسال شده است.

کد خبر 5279803

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری تست کرونا هیات امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا شیوع کرونا واکسیناسیون ستاد ملی مقابله با کرونا کووید 19 واکسن دیابت سعید نمکی کلسترول علیرضا زالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تست کرونا هیأت امنای صرفه جویی ارزی هزار کیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۸۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند

تردد بیش از ۱۳ میلیون خودروی فرسوده در کشور که در روز بیش از ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند یکی از چالش‌های بزرگ حوزه انرژی است که در شرایط ناترازی بنزین، خسارات شدیدی به بدنه اقتصاد کشور وارد می‌کند.

به گزارش برنا، فرسودگی خودرو به تنهایی می‌تواند مصرف سوخت آن را بالا ببرد و البته که خودرو‌های تولید داخل در صورتی که فرسوده هم نباشند، ۲ برابر استاندارد جهانی سوخت مصرف می‌کنند.

در حال حاضر که مسأله ناترازی بنزین به یک معضل بزرگ تبدیل شده و ایران را در جایگاه کشور واردکننده بنزین قرار داده، بد نیست نگاهی به آمار و ارقام خودرو‌های فرسوده بیندازیم:

براساس تازه‌ترین آمار، ۹۰ درصد از موتورسیکلت‌ها، ۴۸ درصد تاکسی‌ها، ۸۶ درصد مینی‌بوس‌ها، ۸۲ درصد اتوبوس‌های درون شهری و بیش از ۵۲ درصد از خودرو‌های برون شهری کشور فرسوده هستند.

در حالی که کشور با چالش ناترازی بنزین دست و پنجه نرم می‌کند، همچنان شاهد تردد خودرو‌های فرسوده‌ای هستیم که عملاً بنزین را هدر و هوا را آلوده می‌کنند؛ بر اساس محاسبات سازمان نوسازی ناوگان حمل و نقل، خودرو‌های فرسوده اعم از سواری، تاکسی، کامیون و کامیونت به ترتیب روزانه، ۱۲.۵، ۲۱، ۱۵ لیتر بنزین و تجاری سنگین ۱۷۵ لیتر گازوئیل مصرف می‌کنند. همچنین موتورسیکلت‌های فرسوده ۲ برابر سایر موتورسیکلت‌ها بنزین مصرف می‌کنند.

همچنین مصرف سوخت در خودرو‌های تجاری سنگین که فرسوده شده اند سرسام آور است؛ تازه‌ترین آمار ستاد نوسازی حمل و نقل نشان می‌دهد که خودرو‌های تجاری سنگین که فرسوده شده اند در روز بیش از ۱۷۵ لیتر گازوییل مصرف می‌کنند و این در حالی است که خودرو‌های استاندارد ۹۰ لیتر در روز مصرف گازوییل دارند.

فرسودگی خودرو‌ها تنها به اقتصاد ضربه نمی‌زند بلکه نقشی اساسی در آلودگی هوا نیز ایفا می‌کنند به گونه‌ای که ۶۰ درصد آلودگی در تهران ناشی از ذرات معلق که حاصل سوخت غیراستاندارد و خودرو‌های فرسوده است. سهم خودرو‌ها در آلودگی هوا بین ۴۰ تا ۷۳ درصد است که در کنار آن، انتشار گاز‌های آلاینده را هم باید در نظر گرفت که سهمی ۸۲ تا ۸۳ درصدی در آلودگی هوا دارد.

از سوی دیگر نقش خودرو‌های فرسوده در تصادفات رانندگی را نیز نباید نادیده گرفت. همه این موضوعات نشان می‌دهد که اسقاط خودرو‌های فرسوده تا چه حد و از هر لحاظ می‌تواند به نفع کشور باشد.

خودرو‌های فرسوده به تنهایی ضربه سنگینی به اقتصاد کشور می‌زنند و این خسارت به اندازه‌ای بالاست که نمیتوان آن را نادیده گرفت؛ اگر هر لیتر بنزین و گازوییل را با مبلغ ۷۰ سنت حساب کنیم، می‌بینیم که خودرو‌های فرسوده، به طور سالیانه، ۹ میلیارد دلار خسارت به کشور وارد می‌کنند و بیش از ۱۳ میلیارد لیتر بنزینی را هدر می‌دهند که میتواند در شرایط مطلوب، برای کشور ارزآوری داشته باشد.

با یک نگاه کلی به این آمار و ارقام و صدمات خودرو‌های فرسوده، هیچ گونه توجیه منطقی برای عدم اسقاط خودرو‌های فرسوده وجود ندارد و این مسأله نیازمند یک اقدام جدی و ضربتی است تا خودرو‌های فرسوده از رده خارج شوند که این اتفاق می‌تواند تا حد بسیار بالایی در رفع ناترازی بنزین موثر باشد.

دیگر خبرها

  • ماجرای جنجالی شدن اهدای دکترای افتخاری به رئیسی
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • ماجرای اهدای دکترای افتخاری به رئیسی و انتقادی که گاف از آب درآمد!
  • نکوداشت مبلّغ شهید و فقیه انقلابی دیارعلویان
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید