Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، سیمین خیاط زاده در یک گفت‌وگوی خبری، در خصوص دلیل کاهش سنین ابتلای حاد به کرونا، اظهار کرد: این امر نشان می‌دهد که ممکن است اکثر ویروس‌های موجود در بدن افراد از نوع دلتا باشد که بیشتر جوانان را درگیر کرده و از سوی دیگر این گروه سنی پروتکل‌های بهداشتی را کمتر رعایت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افرود: هم‌چنین دلیل کاهش سنین بستری شده کرونا می‌تواند به علت تکمیل واکسیناسیون در گروه‌های سنی بالاتر باشد.

وی متذکر شد: وضعیت کرونا در استان چندان مناسب نبوده و تعداد مراجعه کنندگان به مراکز بهداشت افزایش یافته و تعداد نمونه گیری‌های روزانه نیز بیشتر شده است.

خیاط زاده افزود: روزانه ۳۵ درصد و حتی بیشتر از نتایج نمونه گیری‌های افراد، مثبت بوده که نشان می‌دهد قطعا از بین هر سه نفر در استان، یک نفر مبتلا به کرونا هست.

وی با اشاره به تداوم واکسیناسیون کرونایی در استان، گفت: تاکنون نزدیک به ۲۹ درصد از جمعیت بالای ۱۸ سال استان واکسینه شده‌ و دوز اول را دریافت کرده‌اند.

وی ادامه داد: بیشتر گروه‌های سنی بالاتر از ۶۵ سال استان نیز دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند که این امر باعث شده تا افراد این گروه‌های سنی کمتر به بیمارستان‌ها مراجعه کنند و بیماران سخت را شامل شوند.

مدیر پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خاتمه بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی تاکید کرد.

انتهای پیام/60034

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیماران بستری کرونا دلتا پروتکل های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۸۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد
  • کاهش ۱۶ درصدی سرقت‌ها در آذربایجان شرقی
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • کمرنگ شدن محافظه کاری و شتاب تحولات اجتماعی در استانبول
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند