Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ابراهیم جلیلی روز پنجشنبه در ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا اظهار داشت: بیش از نیمی از تخت های بیمارستانی این استان برای بیماران کرونایی اختصاص یافته است و از نیمه شب گذشته حتی یک تخت هم برای پذیرش بیمار جدید نداشتیم.

وی بیان کرد: هم اینک تنها در شهرستان همدان ۲۵۰ بیمار کرونایی در بیمارستان شهید بهشتی، ۱۵۰ بیمار در بیمارستان سینا بستری هستند و در صورت افزایش حتی ۲ بیمار به شمار بیماران بستری موجود شاهد افت فشار اکسیژن مورد نیاز بیماران کرونایی خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اضافه کرد: از مسئولان بیمارستان قلب فرشچیان همدان اختصاص ۱۵ تخت به بیماران کرونایی درخواست شد اما آنها به علت در صف انتظار بودن ۱۸ بیمار آنژو نتوانستند این تعداد تخت در اختیار قرار دهند.

جلیلی ادامه داد: همچنین با توجه به افزایش بیماران ترافیکی، تصادفی و سکته های قلبی و مغزی نمی توان از تخت های بیمارستانی پیش بینی شده برای این قبیل بیماران برای بستری بیماران کرونایی استفاده کرد.

وی مهمترین راهکار برای کاهش ورودی بیمارستان ها را اجرای منطقی محدودیت های کرونایی به مدت ۲ هفته مستمر دانست و افزود: با توجه به بی تاثیر بودن اعمال برخی محدودیت در کنترل بیماری و افزایش بیماران بستری و مرگ و میرها باید شیوه کار را تغییر داد.

جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان نیز گفت: کشور و استان وارد بحران شده اند بنابراین شب گذشته جلسه اضطراری با حضور مسئولان ستاد استانی کرونا برگزار شد همچنین روز گذشته رهبری انقلاب با فرمایشات راهگشای خود در این باره توصیه هایی داشتند.

سردار مهدی فرجی اضافه کرد: در صورت پیش بینی تدابیری برای کاهش آمار ورودی بیمارستان ها، پزشکان و پرستاران می توانند با فراغ بال بیشتری نسبت به ارائه خدمت به بیماران اقدام کنند.

وی با بیان اینکه هم اینک در شرایط جنگی قرار داریم ادامه داد: رهبری فرزانه انقلاب از کرونا به عنوان ویروس خبیث یاد کردند بنابراین برای مهار این بیماری باید به صورت جدی و شبانه روزی کار کرد. 

جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان گفت: با توجه به ابلاغ فرماندهی کل سپاه پاسداران ، سپاه استان آمادگی همکاری در همه بخش ها بوده و نیرو مورد نیاز را در اختیار عوامل ناجا به منظور اعمال محدودیت های قرار می دهد.

سردار فرجی افزود: اجرای طرح شهید سلیمانی یکی از راهکارهای مقابله با بیماری کووید ۱۹ است و هم اینک گروه های جهادی در قالب این طرح در شهرستان های ملایر و نهاوند حضور دارند.

وی اضافه کرد: شیوه نامه های پیش بینی شده برای مقابله با کرونا از استانداردهای لازم برخوردار هستند اما به علت قرار گرفتن در شرایط بحرانی آرایش ما در برابر این ویروس تغییر کرده است.

سردار فرجی یادآوری کرد: همه ساله با نزدیک شدن به ماه محرم به ویژه روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی افرادی بومی ساکن در دیگر استان ها اقدام به حضور در همدان می کنند که این افراد می توانند ناقل بیماری و عامل تشدید گردش و انتقال ویروس باشند. 

به گزارش ایرنا، تمامی شهرستان های تابعه استان همدان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان ویروس کرونا همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان ویروس کرونا همدان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان ویروس کرونا همدان بیماران کرونایی استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۹۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام

محمد صادق معلم زاده معاون درمان دانشکده پزشکی تربت جام گفت: با تلاش و پیگیری‌های انجام شده، خوشبختانه بخش شیمی درمانی سرپایی در مرکز آموزشی درمانی سجادیه واقع در منطقه جام راه اندازی شد.

وی افزود: این بخش با هدف ارائه خدمات شیمی درمانی به بیماران مبتلا به سرطان در منطقه جام و ارتقای سطح دسترسی آنها به خدمات درمانی تخصصی راه اندازی شده است.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی تربت جام ادامه داد: از این پس، بیماران منطقه تربت جام، تایباد، صالح آباد، باخرز می‌توانند بدون نیاز به تحمل سفر‌های طاقت فرسا به شهر‌های دیگر، خدمات شیمی درمانی را در همین مرکز دریافت کنند.

معلم زاده با اشاره به امکانات و خدمات ارائه شده در این بخش، اظهار داشت: در بخش شیمی درمانی سرپایی سجادیه، کلیه مراحل شیمی درمانی توسط متخصصان آنکولوژی مجرب انجام می‌شود و همچنین خدمات مراقبتی و حمایتی و مشاوره روانشناسی و مددکاری اجتماعی نیز به بیماران ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: نوبت دهی به بیماران در این بخش به صورت اینترنتی انجام می‌شود و امکان نوبت دهی حضوری نیز در محل مرکز فراهم شده است. 

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • کبد بیمار یزدی نجات بخش جان هم‌وطنی دیگر شد
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • تسهیل واگذاری کودکان در شیرخوارگاه مشهد به خانواده‌های متقاضی
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد