Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@05:01:39 GMT

میدان مقابله با کرونا میدان یک جنگ واقعی است

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۹۹۰۲۸

ایسنا/مرکزی فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: میدان مقابله با بیماری کرونا میدان یک جنگ واقعی است که علاوه بر اینکه باید آرایش دفاعی در برابر ویروس داشته باشیم باید برای رفع و حل مشکلات و آسیب ها عملیاتی اقدام کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از سپاه روح الله، سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی در نشست ویدئو کنفرانسی قرارگاه بهداشتی و درمانی امام رضا(ع) با حضور سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: مهمترین درس عاشورا جهاد ، ایثار و ازخودگذشتگی است و ملت ایران در طول ۴۲ سال گذشته عاشورایی بودن خود را در حوادث مختلف ثابت کرده و در شرایط فعلی نیاز است بار دیگر روحیه جهاد و ازخودگذشتگی برای عبور از این شرایط کرونایی تکرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: پیرو فرمان مقام معظم رهبری پیرامون طغیان بیماری کرونا و ضرورت راه اندازی بسیج عمومی در کشور، برنامه ریزی لازم برای پای کار آوردن کلیه ظرفیت ها و امکانات استانی در دستور کار قرار گرفت.

کریمی افزود: بیانات مقام معظم رهبری در خصوص آرایش دفاعی محکم در برابر این ویروس یک دستور کار جهاد ملی و همه جانبه برای مقابله همه جانبه با بیماری کرونا بود و همه باید با تعامل و هم افزایی برای تحقق بیانات ایشان و رفع مشکلات پای کار بیاییم.

وی گفت: بسیج و سپاه به عنوان سربازان صدیق ولایت در همه شرایط گوش به فرمان ولایت و در کنار مردم و همراه مردم هستند و در طول بیماری کرونا با اجرای طرح ها و رزمایش های متعدد همواره اثرگذار بوده اند. ملت ایران در طول ۴۲ سال گذشته با مجاهدت و روحیه انقلابی از حوادث و بحران های سخت با موفقیت عبور کردند و این بار در این شرایط بیماری کرونا لازم است این روحیه جهاد ملی را بار دیگر نشان دهیم.

وی با بیان اینکه نیازمند یک فراخوان استانی جهت پای کارآوردن همه ظرفیت ها هستیم و باید با جهادی بزرگ و همه جانبه ویروس را  کنترل کنیم و اجازه سرکشی و طغیان بیشتر به آن ندهیم، افزود: میدان مقابله با بیماری کرونا میدان یک جنگ واقعی است که علاوه بر اینکه باید آرایش دفاعی در برابر ویروس داشته باشیم باید برای رفع و حل مشکلات و آسیب ها عملیاتی اقدام کنیم.

کریمی اظهار کرد: کادر درمان با تلاش و ازخودگدشتگی که در طول این مدت از خود نشان دادند بسیاری از تهدیدات را از جامعه اسلامی دور کردند وامروز همه موظف هستیم برای سبک کردن باری که بر دوش کادر درمان هست پای کار بیایم و از سلامت مردم و جامعه همه جانبه پاسداری کنیم.

وی یکی از دستاوردهای مهم اجرای طرح شهید سلیمانی در دوره های قبلی را ایجاد شوق اجتماعی در بین مردم و تحقق مشارکت عمومی مردم عنوان کرد و گفت: امروز نیاز است طرح شهید سلیمانی در سراسر استان و در ابعاد مختلف فعال شود.

کریمی افزود: اجرای طرح جهادی و سلامت محور شهید سلیمانی که مزین به نام زیبای سردار رشید اسلام و جبهه مقاومت حاج قاسم سلیمانی است قطعا در کنار برکات زیادی که خواهد داشت جوشش جدیدی در بین مردم ایجاد خواهد کرد و به فضل الهی ملت و جامعه را از این شرایط عبور می دهد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی کروناویروس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیماری کرونا همه جانبه پای کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۹۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه سال انتظار برای ارشاد مدیران

اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

به گزارش هم میهن، ابراهیم رئیسی، از ریاست قوه‌قضائیه به ریاست‌جمهوری (حوزه اجرایی کشور) آمد. از جمله مهمترین موضوعات در مناظرات انتخابات مبارزه با فساد بود که موجب بحث‎هایی بین عبدالناصر همتی و ابراهیم رئیسی شد. همان زمانی که تازه چندی از طرح و شروع بررسی پرونده اکبر طبری، از معاونان سابق رئیس قوه قضائیه گذشته بود و ابراهیم رئیسی در قامت رئیس قوه قضائیه آن را به‌عنوان برگ برنده‌ای در مقابله با فساد در اختیار داشت.

در همین اثنا او درباره گشت ارشاد به صراحت اعلام کرد: «ما معتقدیم فضای مجازی بهترین بستر است برای نظارت مردم بر دولتمردان. ما این کار را در دادگستری اجرا کردیم. نه که بعدها خواهیم کرد بلکه در حال حاضر به آن عمل می‌شود. چرا برخوردهایی می‌شود؟ ما گشت ارشاد خواهیم داشت برای مدیران؛ «الناس علی دین ملوکهم» اگر دولتمردان خوب عمل کنند مردم خوب هستند. »

البته رئیسی چندی بعد اعلام کرد که «گشت ارشاد مدیران زیر نظر بازرسی ریاست‌جمهوری تشکیل شد و به دستگاه‌های مختلف سرکشی می‌شود.» در این بین خبرگزاری فارس در گزارشی در حمایت از عملکرد دولت در این زمینه نوشته بود: «نگاهی به تصمیمات مدیران ارشد دولتی نشان می‌دهد در سه ماه گذشته، ۲۰ مدیر دولتی پس از ارزیابی عملکردشان از مجموعه دولت کنار گذاشته شدند. این تغییرات در سطح بالای مدیریتی دولت هم صورت گرفته است؛ که از آن میان می‌توان به پذیرش استعفای عبدالملکی وزیر سابق کار، یوسف نوری، وزیر سابق آموزش و پرورش و برکناری سیدجواد ساداتی‌نژاد، وزیر جهاد کشاورزی و رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲).»

در آذرماه سال گذشته هم رئیسی در یکی از جلسات هیئت‌دولت گفته بود: «دولت مردمی با عزمی که برای مقابله با هرگونه فساد دارد، در دوسال گذشته محور شناسایی، رسیدگی و برخورد با گلوگاه‌های فسادزا بوده و برخی از پرونده‌های فساد را نیز به دستگاه قضایی ارجاع داده و حال انتظار عمومی از قوه قضائیه رسیدگی به این پرونده‌هاست.»

حالا پس از ۳ سال از آن وعده و با وجود این اظهارنظرها هم محدودیت‌های فضای مجازی که رئیسی آن را بستری برای نظارت مردم بر دولتمردان عنوان کرده بود، به ستوه آورده و هم آن گشت ارشادی که از آن سخن گفته‌اند و آن تلاش برای مقابله با فساد که رئیسی ادعا کرده بود هم افکار عمومی را پاسخگو نبوده و «بوی بهبود ز اوضاع جهان (بخوانید مملکت در مسئله فساد)» شنیده نمی‎شود.

هرچند دولت سیزدهم برکناری چند مدیر رده میانی را به‌عنوان گشت ارشاد مسئولان به خورد رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی داد، اما فسادهای بزرگ مانند تخلف ۹۲ هزار میلیارد تومانی فولاد مبارکه، فساد ۳/۷میلیارد دلاری چای دبش و در آخر نیز تخلف مالی ۱۰۰۰ میلیارد تومانی کاظم صدیقی و پسرانش که گویا در برخورد مومنانه با آن کسی دنبال شفاف‌سازی و اقناع افکار عمومی نرفت.

در چنین شرایطی و در سال آخر دولت موضوع عملکرد دولت در حوزه مقابله با فساد و گشت ارشاد مدیران که وعده‌ای از وعده‌های آن بود نیز گاهی در میانه مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم به‌عنوان یک مطالبه مطرح می‎شود.

چنانچه معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار روز سوم اردیبهشت در صحن علنی مجلس هم به این موضوع به عنوان یک مطالبه اشاره کرده است.

حالا این سوالات باقی است که اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه اردن: جنگ غزه انتقام از مردم فلسطین است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • مهمترین پیشران تولید، مشارکت واقعی مردم است
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • داوطلبان هلال احمر ایثارگران واقعی هستند
  • مماشات کنیم مقابله با بی حجابی سخت‌تر می‌شود
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • چرا اگر سپاه نبود کشور هم نبود؟