Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-01@02:15:16 GMT

هفت پرسش مهم در مورد کرونای نوع لامبدا

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۹۹۱۶۸

انواع جهش یافته ویروس کرونا یکی پس از دیگری شناسایی می‌شوند. خبرگزاری میزان – در حالی که بیماری کرونا تاکنون در جهان جان حدود ۴.۵ میلیون نفر را گرفته و سبب ابتلای بیش از ۲۰۵ میلیون نفر شده، نگرانی در مورد انواع جهش یافته ویروس این بیماری افزایش یافته است.   به گزارش «پروِنشن»، مهم‌ترین پرسش‌ها در مورد کرونای نوع «لامبدا» عبارتند از:   - ویروس کرونای لامبدا نخستین بار چه زمانی و در کجا شناسایی شد؟ در دسامبر ۲۰۲۱ در پرو   - تفاوت کرونای لامبدا با انواع دیگر کرونا چیست؟ این ویروس جهش یافته می‌تواند قابلیت انتقال ویروس و شدت بیماری را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن این که احتمالا در کاهش اثربخشی واکسن‌های موجود کرونا نیز موثر است.   - تاثیر کرونای نوع دلتا بر نوع لامبدا چیست؟ گسترش ابتلا به کرونای نوع دلتا می‌تواند مانع گسترش کرونای نوع لامبدا شود. بیشتر بخوانید: اوج گیری شیوع دلتا و لامبدا شباهت‌ها و تفاوت‌های کرونای دلتا و لامبدا - علائم ابتلا به کرونای نوع لامبدا چیست؟ تب و لرز، سرفه، تنگی نفس، خستگی، بدن درد، از دست دادن بویایی و چشایی، سر درد، گلو درد، آبریزش بینی، تهوع یا استفراغ، اسهال.   - آیا واکسن‌ها در برابر نوع لامبدا موثر هستند؟ بررسی‌های انجام شده از موثر بودن واکسن‌های موجود کرونا در برابر ویروس لامبدا حکایت دارند.   - راه‌های مهار کرونای لامبدا چیست؟ تزریق واکسن، پوشیدن ماسک و رعایت اقدام‌های اجتماعی مانند حفظ فاصله فیزیکی در مهار نوع لامبدای بیماری کرونا موثرند.   - آیا افراد واکسینه شده به کرونای لامبدا مبتلا می‌شوند؟ بله این امکان وجود دارد.   انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا کرونای لامبدا کرونای نوع نوع لامبدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۹۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت