Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@09:26:56 GMT

درگیری مسلحانه در بیمارستان شهرستان دورود صحت ندارد

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۰۰۰۳۵

درگیری مسلحانه در بیمارستان شهرستان دورود صحت ندارد

گروه استان‌ها- مسئولان شهرستان دورود هرگونه درگیری مسلحانه در بیمارستان شهرستان دورود را تکذیب کردند و گفتند فیلم‌های منتشر شده در این رابطه واقعیت ندارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  دورود، چند روزی است که فیلم‌های جعلی سرقت مسلحانه و درگیری در بیمارستان شهرستان‌دورود به صورت گسترده در میان کاربران فضای مجازی منتشر شد که این محتوای این فیلم‌ها صحت نداشتند و مربوط به سنوات گذشته و محل کلیپ‌ها نیز خارج از استان لرستان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتشار دهندگان این فیلم‌ها در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مدعی بودند که این سرقت مسلحانه و درگیری در بیمارستان شهدای هفت تیر در شهرستان دورود به وقوع پیوست است که این مسئله با واکنش فرمانده انتظامی شهرستان دورود و رئیس بیمارستان شهدای هفتم تیر روبه رو شد.

در همین رابطه سرهنگ جمشید سیاه منصور فرمانده انتظامی شهرستان دورود در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن تکذیب فیلم‌های منتشر شده با عنوان سرقت مسلحانه و درگیری در بیمارستان این شهرستان اظهار داشت: متاسفانه دشمن درصدد ایجاد تنش است.   

بازداشت شرور مسلح پس از درگیری خونین اوباش در جنوب تهراندرگیری مسلحانه تکاوران پلیس سیستان و بلوچستان با قاچاقچیان/ بیش از یک تن مواد مخدر کشف شد

 وی با بیان اینکه فیلم‌های منتشر شده سرقت مسلحانه و درگیری در بیمارستان متعلق به شهرستان دورود نیست افزود: مطمئنا دشمنان دنبال ایجاد نا‌امنی و بحران برای مردم هستند که باید در این رابطه هوشیار باشیم؛ ضمن اینکه پلیس فتا شهرستان دورود قاطعانه و در چارچوب قانون با انتشار دهندگان هرگونه کلیپ جعلی، برخورد می‌کند.

محمد ایمانی رئیس بیمارستان شهدای هفتم تیر دورود نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، ضمن تکذیب فیلم منتشر شده در فضای مجازی با عنوان درگیری در بیمارستان این شهرستان اظهار داشت: اخیرا در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی غیر رسمی کلیپی مبنی بر «درگیری در بیمارستان شهدای هفت تیر دورود » منتشر شده که این کلیپ چند سال پیش در یکی از استان‌های همجوار لرستان گرفته شده است.

وی افزود: این کلیپ، شایعه بوده و قویا تکذیب می‌شود، درگیری در بیمارستان‌های شهرستان دورود صورت نگرفته و از انتشار دهندگان خواهشمندیم از پخش اخبار کذب جدا خودداری کنند؛ قطعا مطالب کذب پیگرد قانونی دارد.

رئیس بیمارستان شهدای هفتم تیر دورود عنوان کرد: شهر دورود در زمان حضور تیم گهر در لیگ برتر شهر فرهنگ نام گرفت و مردمانی بافرهنگ دارد.

وی به بررسی تمام ابعاد فیلمی که در فضای مجازی با عنوان درگیری بیمارستان دورود منتشر شده اشاره کرد و گفت: فضا، محیط، دیوار‌ها و سالن بیمارستانی که در فیلم نشان داده می‌شود، هیچ کدام با فضای بیمارستان شهدای هفت تیر دورود مطابقت ندارد و فیلم کاملا جعلی و کذب است.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمارستان شهدای شهرستان دورود فضای مجازی تیر دورود منتشر شده فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۰۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخبار جعلی از سر و کول هنرمندان بالا می‌رود

چندی پیش بود که عکسی جعلی از احسان علیخانی، مجری سابق تلویزیون در در فضای مجازی منتشر شد و حکایت از تغییرات باورنکردنی او داشت. بعد از بازتاب عکس دستکاری شده او در رسانه‌ها علیخانی با انتشار یک عکس سلفی نوشت: وسط این اوضاع و احوال عکس ادیت می‌کنند و هنرمندانه پخش می‌کنند. کلی پیج و خبرگزاری هم منتشر می‌کنند و منم باید جواب کلی آدم را بدهم، که نه بابا من نیستم!

از ۱۴ دی ۱۴۰۱ که ترانه علیدوستی با قرار وثیقه آزاد شد، دیگر کمتر مثل سابق با جنجال سر زبان‌ها بود، تا اینکه این اواخر نادره حکیم الهی، مادر ترانه علیدوستی بدون اینکه نامی از بیماری دخترش ببرد، گفت که ترانه به بیماری سختی مبتلا شده، که اکنون حالش خوب است. او بدون اینکه نامی از بیماری ببرد، گفت: منشا بیماری دخترش مشخص نیست.

چند روز بعد تصاویری از ترانه علیدوستی و ملاقات پدرش و بازیگران با او در فضای مجازی منتشر شد، که مشخص شد این تصاویر متعلق به بستری شدن الناز شاکردوست است، که چند سال پیش سر صحنه فیلمبرداری دچار حادثه شده بود. 

چندی پیش پرویز پرستویی در صفحه اینستاگرام خود عکسی از چهره تکیده بهرام بیضایی منتشر کرد و ضمن گلایه همیشگی‌اش نوشت: از دیروز عکس استاد بهرام بیضایی را در فضای مجازی دیدم، بسیار نگران شدم؛ دلم نمی‌خواست این عکس را منتشر کنم. ولی امروز استاد عزیز و بزرگوار آقای پرویز جاهد، منتقد و نویسنده در اینستاگرامش پستی درباره بیماری استاد بیضایی منتشر کرد و نوشت استاد بیضایی گرفتار هیولای وحشتناکی شده و با آن می‌جنگد، تا آن را شکست دهد.

در مقابل، حمید امجد هنرمند تئاتر و سینما و از دوستان نزدیک بهرام بیضایی واکنش تندی به خبرسازی‌های جعلی داد و آن را نتیجه شلوغ بازی ژورنالیستی و خبرسازی جعلی دانست و با طعنه نوشت: در حال حاضر، استاد بیضایی با آمادگی و روحیه‌ای بهتر از قبل تمرین‌های نمایش خود را از سر گرفته‌اند. به جای دست به دست کردن اخبار نادرست می‌شود منتظر تماشای اجرای نمایش تازه استاد بود.

بر اساس ماده ۱۶، قانون جرائم رایانه‌ای، هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد، یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد. اگر تغییر یا تحریف به صورت مستهجن باشد، متهم به حداکثر هر دو مجازات مقرر محکوم خواهد شد.

بر اساس ماده ۱۷، هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

سید رضا نقی‌نژاد اورنگ، کارشناس و منتقد سینما در واکنش به خبرسازی‌های جعلی که چند وقت یکبار یقه هنرمندان را می‌گیرد، گفت: متاسفانه بعضی از شبه هنرمندان و شبه بازیگران برای اینکه توی چشم باشند، برای خودشان شایعه درست می‌کنند، یا به افرادی پول می‌دهند تا برایشان اینکار را کند. وقتی خبر منفی درباره آنها منتشر شد، ناگهان سر زبان‌ها می‌افتند. چون آنها نمی‌توانند با هنرشان دیده شوند، دست به دامن اخبار جعلی می‌شوند.

اورنگ ادامه داد: بعضی از فعالان فضای مجازی به دنبال خوراک می‌گردنند. آنها وقتی می‌بینند خوراکی ندارند، از صدا، تصویر و فیلم افراد سوء استفاده می‌کنند. افراد باید به حریم یکدیگر احترام بگذارند. اگر بنا به کنترل فضای مجازی است، باید نظارت‌ها شدید باشد تا دیگر شاهد این سوء استفاده‌ها نباشیم. وقتی ناگهان در فضای مجازی اعلام می‌شود که فلان شخص فوت کرده یا در بیمارستان بستری است و بلافاصله تکذیب می‌شود، با جان مردم بازی می‌کند. الان فضای مجازی به گونه‌ای شده که آدم‌ها فکر می‌کنند هر کاری می‌توانند انجام دهند و دیده نمی‌شوند. 

به گفته این کارشناس سینما، وقتی یک خبرنگار مطلبی را می‌نویسد، همه نهاد‌ها به سراغش می‌روند و شکایت می‌کنند. چرا برای بی‌سامانی فضای مجازی کاری نمی‌شود؟ حتماً باید سوء استفاده رخ دهد؟ ما باید به دنبال پیشگیری باشیم. از طرفی، استفاده از هوش مصنوعی در فضای مجازی قوز بالا قوز شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • ۲۴کشته در اثر ریزش بزرگراه
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دورود منصوب شد
  • درگیری مرگبار ۲ دانش آموز در شوش
  • دستگیری سارق مسلح موتورسیکلت در کمتر از یک ساعت
  • ♦️دستگیری سارق مسلح موتورسیکلت در کمتر از یک ساعت
  • برای خانم بازیگر دعا کنید | فیلمی که از روی تخت بیمارستان منتشر شد
  • درگیری دو دانش‌آموز در شوش منجر به قتل شد
  • درگیری ۲ همکلاسی در شوش منجر به قتل شد
  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش
  • اخبار جعلی از سر و کول هنرمندان بالا می‌رود