Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد در نامه‌ای به رییس سازمان غذا و دارو خواستار افزایش قیمت شیرخشک نوزاد شد و آمادگی خود را برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و جایگزینی ارز نیمایی برای واردات مواد اولیه تولید اعلام کرد. در این نامه آمده است:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر شانه‌ساز

معاون محترم وزیر و رییس سازمان غذا و دارو

احتراماً همانطور که مستحضرید درخواست افزایش قیمت شیرخشک اطفال با پیگیری‌های این انجمن پس از ۶ ماه به میزان کمتر از ۱۵ درصد تعیین گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدینوسیله این انجمن به نمایندگی از همه اعضا، اعتراض خود را به موضوع میزان افزایش شیرخشک کودک بنا به دلایل ذیل تقدیم می‌دارد:

۱ درخواست اولیه اعضا جهت افزایش قیمت بر اساس مستندات تقدیمی برای محصولات مختلف تولیدی بین ۳۰ تا ۶۰ درصد بوده که کمیسیون دارو به طور یکطرفه قیمت همه محصولات را به طور مساوی حدود ۱۵ درصد اضافه نموده که جای بسی تعجب است.

۲ بیش از ۷ ماه است که واردات اسکیم ممنوع شده و اعضا به ناچار از اسکیم داخلی استفاده می‌کنند که قیمت آن در حال حاضر ۳.۵ برابر اسکیم با ارز دولتی است. هم‌اکنون قیمت پودر اسکیم داخلی بین ۶۵ تا ۷۰ هزار تومان و تأثیر این گرانی روی هر قوطی حداقل ۱۰ درصد است.

۳ قیمت ملزومات بسته‌بندی روز به روز افزایش می‌یابد. به عنوان مثال قیمت قوطی فلزی به تنهایی ۲۰ درصد قیمت کل محصول است که در طول سال چند بار افزایش می‌یابد، قیمت سایر ملزومات بسته‌بندی نیز نظیر مقوا، درپوش پلاستیکی و قاشقک هر ماه افزایش دارد. جای بسی تعجب است که قیمتگذاری دستوری روی محصول نهایی انجام می‌شود اما روی قیمت زنجیره تأمین مواداولیه آن هیچ نظارتی صورت نمی‌گیرد. اگر بنا باشد قیمت محصول نهایی ثابت بماند، باید ملزومات بسته‌بندی نیز تحت قیمتگذاری قرار گیرد.

۴ جهت کمبود ارز، این شرکت‌ها مجبورند مواد اولیه خود را به صورت حجم‌های بسیار بالا و در یک پروفرما و یک زمان وارد نمایند. این حالت فشار نقدینگی بسیاری به شرکت‌ها وارد کرده که مجبور می‌شوند از بانک‌ها وام با بهره بالا اخذ نمایند که این مورد در محاسبه قیمت لحاظ نمی‌شود.

با عنایت به مراتب فوق و سایر مواردی که ذکر آن در حوصله مکاتبات اداری نیست، این انجمن مصرانه تقاضا دارد موضوع افزایش قیمت عادلانه شیرخشک مجدداً و با حضور مدیران مالی شرکت‌های تولیدی مورد بررسی قرار گرفته تا ان‌شاءالله تصمیماتی نزدیک‌تر به واقعیت‌های موجود اتخاذ گردد. تصدیق می‌فرمایید که به هر حال رضایت تولیدکننده ولو نسبی یا حتی کم، لازم و ضروری بوده و به طور قطع در پیشبرد امور آن هم در این شرایط دشوار تأثیرات انگیزشی کاملاً انکارناپذیری دارد. همچنین این انجمن یکبار دیگر آمادگی خود را در جهت حذف ارز ترجیحی و جایگزینی ارز نیمایی اعلام و اضافه می‌کند پافشاری و اجبار دولت محترم به استفاده از ارز ترجیحی، نیازمند تأمین بهنگام و به اندازه ارز مورد نیاز برای همه اقلام مواد اولیه و ملزومات تولید است و در صورت نادیده گرفتن اثرات حذف بخشی از اولویت‌های ارزی برای مواد اولیه و ملزومات تولید به طور طبیعی مشکلات فعلی نه تنها کاهش پیدا نمی‌کند بلکه با ادامه این روند، شکاف موجود بین تولیدکننده و دولت را روز به روز بیشتر خواهد کرد.

پربیننده ترین قیمت جدید برنج در بازار (مرداد۱۴۰۰) + جدول تخـــم طـلا؛ چرا قیمت تخم‌مرغ افزایش یافت؟ تقاضا برای هویج ۳ برابر شد! سیاست‌ هایی که دوازدهمین تولیدکننده تخم مرغ جهان را زمین زد / علت نابه‌سامانی در بازار تخم مرغ چیست؟ مرغداران خواستار پایان دادن به سیاست ارز ترجیحی شدند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شیر خشک افزایش قیمت مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۰۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا افزایش یافت

آفتاب‌‌نیوز :

بهای هر اونس طلا ۰.۳ درصد افزایش یافت و پس از افزایش بیش از یک درصدی جلسه قبل به ۲۳۲۳ دلار و ۶۶ سنت رسید. هر اونس طلای آمریکا با یک درصد افزایش به ۲۳۳۳ دلار و ۳۰ سنت رسید.

سرمایه‌گذاران منتظر گزارش حقوق و دستمزد غیرکشاورزی ایالات‌متحده هستند که در روز جمعه منتشر می‌شود. گزارش اشتغال روز چهارشنبه نشان داد که حقوق و دستمزد خصوصی ایالات‌متحده در آوریل بیش از حد انتظار افزایش یافته است. گزارشی از وزارت کار ایالات متحده نشان داد که فرصت‌های شغلی ایالات‌متحده در ماه مارس به کمترین میزان در سه سال گذشته رسیده است، در حالی که تعداد افرادی که شغل خود را ترک می‌کنند کاهش یافته است.

طبق گزارش شورای جهانی طلا، تقاضای جهانی طلا انعطاف‌پذیری را نشان داد و سالانه سه درصد رشد کرد و به ۱۲۳۸ تن در سه ماهه اول رسید که قوی‌ترین شروع یک سال از سال ۲۰۱۶ را نشان می‌دهد. بر اساس گزارش شورای جهانی طلا علیرغم افزایش هشت درصدی تقاضای طلا در هند در سه ماهه مارس، افزایش قیمت‌های اخیر چالشی را ایجاد می‌کند که به طور بالقوه منجر به پایین‌ترین مصرف سالانه در چهار سال گذشته می‌شود.

طبق گزارش رویترز، نقره با ۰.۶ درصد افزایش به ۲۶.۷۹ دلار در هر اونس رسید، پلاتین با حدود یک درصد افزایش به ۹۵۸.۹۵ دلار و پالادیوم ۰.۸ درصد افزایش یافت و به ۹۵۶.۳۱ دلار رسید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • گلایه والدین از افزایش قیمت برخی برند‌های شیرخشک
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید