Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه مربوط به تأمین واکسن کرونا، تأکید کرد: اولویت اول و اصلی امروز کشور کرونا و تسریع در روند واکسیناسیون مردم است که تحقق این هدف با تأمین واکسن مورد نیاز از طرق تقویت تولید داخل و افزایش واردات با جدیت پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، واردات ۲۰ میلیون دوز واکسن کرونا تا پایان شهریور را اولویت بعدی برای استمرار واکسیناسیون در کشور دانست و به مسئولین ذیربط از وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی، جمعیت هلال احمر و وزارت امور خارجه مأموریت داد با جدیت موضوع واردات واکسن کرونا را دنبال کنند تا همزمان با سرعت گرفتن تولید واکسن داخلی، شاهد واکسیناسیون هرچه سریع‌تر گروه‌های هدف و قطع زنجیره انتقال بیماری باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص لزوم مقابله با بیماری کرونا و ضرورت تأمین واکسن و داروهای مورد نیاز مردم از هر طریق ممکن، خواستار اتخاذ راهکارها و تدابیر لازم برای برون‌رفت از وضعیت موجود و فروکش کردن شدت بیماری کرونا در کشور شد.

مخبر در ادامه بر لزوم حمایت از کادر درمان و دست‌اندرکاران بیمارستان‌ها برای کنترل موج فعلی کرونا تأکید کرد و از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواست تدابیر و تصمیمات لازم را برای پرداخت مطالبات معوق کادر درمان و پرسنل بیمارستان‌ها اتخاذ کنند تا با ایجاد انگیزه و روحیه مضاعف در این عزیزان، شاهد بهبود روند رسیدگی به بیماران باشیم.

وی با اشاره به گزارش معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در خصوص اقدامات و پیگیری‌های این وزارتخانه برای واردات واکسن از هر کشوری که ممکن بوده، از تلاش‌های صورت گرفته توسط وزارت امور خارجه قدردانی کرد و گفت: انصافاً سفرای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای تأمین کننده واکسن به صورت مجدانه و دلسوزانه پیگیری کرده‌اند که جا دارد از آنها قدردانی شود.

معاون اول رئیس‌جمهور گزارش ارائه شده در خصوص روند اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی را مثبت ارزیابی کرد و با اشاره به اثرات مفید این طرح، بر لزوم پیگیری و اجرای آن با جدیت هرچه بیشتر تأکید کرد.

در این جلسه که معاونین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان غذا و دارو، رئیس جمعیت هلال احمر و معاونین بانک مرکزی و دیگر دستگاه‌های ذیربط نیز حضور داشتند، رئیسی معاون درمان وزارت بهداشت، گزارشی از وضعیت کلی کشور در رابطه با شیوع کرونا ارائه کرد و گفت: مهار شدت بیماری کرونا نیازمند مداخله جدی و مؤثر است تا بتوانیم هرچه سریع‌تر روند ابتلاء و مرگ و میر را کاهش دهیم.

وی همچنین گزارشی از میزان موجودی واکسن کرونا، برنامه واردات و روند واکسیناسیون در کشور ارائه کرد و پس از بحث و تبادل نظر مقرر شد با پیگیری‌های وزارت بهداشت و جمعیت هلال احمر، تا پایان مرداد ۱۰ میلیون دوز و تا پایان شهریور ۲۰ میلیون دوز واکسن خریداری و به کشور وارد شود.

در این جلسه، همچنین در خصوص ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اعمال محدودیت‌های بیشتر برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا بحث و بررسی و مقرر شد پیشنهادات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا بررسی و تصمیم‌گیری شود.

تأمین منابع مالی لازم برای پرداخت مطالبات کادر درمان و تجهیزات پزشکی نظیر انواع کیت تشخیص کرونا از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

معاون اول رئیس جمهور بر لزوم سرعت بخشیدن به روند تأمین واکسن کرونا از طریق واردات و تولید داخلی تأکید کرد و گفت: استمرار روند فعلی واکسیناسیون نیازمند واردات ۱۰ میلیون دوز واکسن است که باید تا پایان مرداد انجام شود و این روند باید در کنار حمایت از تولید واکسن داخلی و افزایش واردات واکسن مورد نیاز با قوت اجرایی شود.

کد خبر 5279977

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری رئیسی جمهوری اسلامی ایران وزارت امور خارجه ویروس کرونا محمد مخبر مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم سیدابراهیم رئیسی صحن مجلس جمهوری اسلامی ایران محمد باقر قالیباف روز خبرنگار طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی وزارت امور خارجه ویروس کرونا رای اعتماد ارتش جمهوری اسلامی ایران محمد مخبر محمد جواد ظریف معاون اول رئیس جمهور بیماری کرونا وزارت بهداشت میلیون دوز تأمین واکسن واکسن کرونا تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۰۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات تخم مرغ به ۳۰ هزارتن رسید

حمیدرضا کاشانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قیمت کنونی هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری ۳۷ هزارتومان است که با نرخ مصوب سال قبل ۱۰ هزارتومان اختلاف دارد.

 به گفته او، با توجه به افزایش هزینه‌های تولید و عرضه تخم مرغ کمتر از قیمت تمام شده و حتی نرخ مصوب سال قبل، مرغداران ظرف ۴۰ روز اخیر ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان متضرر شدند.

کاشانی ادامه داد: با توجه به زیان چشمگیر مرغداران، روند حذف گله‌ها شدت گرفته است که استمرار این روند منجر به خروج مرغداران یکی پس از دیگری از چرخه تولید می‌شود.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن افزود: با توجه به زیان چشمگیر مرغداران انتظار برآن بود که جلسه‌ای در سطوح بالای وزیر در وزارتخانه برگزار شود، درحالیکه به رغم پیگیری‌های مکرر کمترین حمایت از این بخش صورت نگرفته است.

او درباره  آخرین وضعیت صادرات تخم مرغ گفت: بنابر آمار از ابتدای سال تاکنون ۳۰ هزارتن تخم مرغ به بازار‌های هدف صادر شده است که بدلیل شرایط مساعد تولید مازاد بر نیاز کشور تا پایان خرداد، ماهانه حداقل ۲۰ هزارتن تخم مرغ در راستای تعدیل بازار و جلوگیری از افزایش زیان مرغداران باید صادر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • صادرات تخم مرغ به ۳۰ هزارتن رسید
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تأمین مودم پروژه فیبر نوری از محصولات تولید داخل
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد