Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@17:17:57 GMT

سطح مهارتی صنعت، خدمات و گردشگری قشم ارتقا می یابد

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۰۲۱۲۵

سطح مهارتی صنعت، خدمات و گردشگری قشم ارتقا می یابد

علی درویش‌پور شامگاه پنجشنبه در نشست امضای تفاهمنامه همکاری سازمان منطقه آزاد قشم و سازمان فنی و حرفه ای کشور در قشم افزود: بر این اساس استانداردهای آموزشی یکپارچه و منسجم ملی و بین المللی در این جزیره ایجاد شده و  آموزش های عملی برای افزایش دانش فنی و مهارتی و صلاحیت دار نمودن شاغلان و کارجویان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: هم افزایی در ایجاد زیر ساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و تدوین مقررات برای صدور مجوزهای کسب و کارهای بین المللی در جزیره قشم را از اهداف دیگر این تفاهمنامه است.

وی تصریح کرد: مشارکت در ایجاد، به روز رسانی و توسعه مراکز فنی و حرفه ای در منطقه، ابلاغ بخشنامه به شرکت های فعال در طرح‌ها برای بکارگیری نیروی کار ماهر دارای گواهینامه مهارت از جمله تعهدات سازمان منطقه آزاد قشم در تفاهمنامه مذکور است که باید در سه سال ایجاد شود.

وی افزود: اعلام نیازهای آموزشی مورد نیاز سازمان و طرح‌های فعال به ویژه طرح‌های صنعتی، نفت، انرژی، شیلات و کشاورزی و همچنین معرفی افراد دارای شرایط برای شرکت در دوره‌های آموزشی از دیگر وظایف سازمان منطقه آزاد قشم در این تفاهم نامه است.

درویش پور تاکید کرد: سرمایه گذاری مشترک برای اجرای طرح کارآفرینی و اشتغال دانشجویان و مهارت آموزی دانش‌آموزان نیز از سایر مفاد این تفاهم نامه برای هر دو طرف است.

وی وظایف سازمان فنی حرفه‌ای کشور را ۲۳ عنوان اعلام کرد و گفت: آموزش نیروی انسانی و تعیین صلاحیت، ایجاد، تجهیز و بهره برداری از مراکز آموزش فنی و حرفه ای، طراحی و اجرای مدل برای مدیریت و فعالیت این مراکز، تشکیل و استقرار دبیرخانه شورای آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی در منطقه آزاد از جمله تعهدات سازمان فنی حرفه ای کشور است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم افزود: تهیه اطلس مشاغل، کمک به تکمیل و تجهیز مراکز فنی و حرفه ای قشم و جذب اعتبارات استانی حوزه آموزش فنی و حرفه ای از سایر وظایف سازمان فنی و حرفه ای کشور است.

وی ادامه داد: ایجاد مراکز آموزشی به منظور تربیت نیروی انسانی با هدف اعزام به خارج از کشور و تلاش برای برگزاری المپیاد ملی مهارت، جشنواره و نمایشگاه مهارت در بین مناطق آزاد با مرکزیت قشم نیز از سایر تعهدات طرف دوم تفاهم نامه است.

درویش پور تصریح کرد: تشکیل میز کارآفرینی و شورای مهارت، ایجاد و تجهیز مراکز آموزش جوار کارخانه و مراکز بین کارگاهی و همچنین مراکز آموزشی سیار در پنج نقطه در غرب جزیره قشم شامل سَلَخ ، طَبل، رَمکان، دُولاب و باسَعیدُو از سایر وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در جزیره قشم است.

جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سال‌های ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.

پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایه‌های خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدف‌های ایجاد منطقه آزاد قشم است.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

برچسب‌ها سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی قشم سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مسابقات ملی مهارت سازمان منطقه آزاد قشم هرمزگان قشم مهارت اموزی دولت خلیج فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی قشم سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مسابقات ملی مهارت سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی قشم سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مسابقات ملی مهارت سازمان منطقه آزاد قشم هرمزگان قشم مهارت اموزی دولت خلیج فارس سازمان منطقه آزاد قشم فنی و حرفه ای کشور وظایف سازمان مراکز آموزش سازمان فنی جزیره قشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۲۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی

حمیرا ریگی اظهار کرد: برای اجرایی شدن ساخت نیروگاه خورشیدی با مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری نیروگاهی برق ایران (سنا) نشستی برگزار و در خصوص چگونگی همکاری‌های مشترک در زمینه سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌های برق بحث و تبادل نظر شده است.

وی افزود: همچنین برای ساخت نیروگاه خورشیدی با هدف بهینه‌سازی و مدیریت انرژی در سازمان، مدیرعامل این شرکت سرمایه گذاری به همراه معاون بنیاد مستضعفان کشور و جمعی از مدیران ارشد بنیاد مستضعفان از پست برق ۲۳۰ کیلوولت و قطعه زمین ۶۲ هکتاری با کاربری ساخت نیروگاه تجدید پذیر(خورشیدی , بادی) واقع درسایت پتروشیمی، پست ها و شبکه توزیع برق و از پست اختصاصی ۶۳ به ۲۰ کیلوولت سازمان منطقه آزاد چابهار و زمین پیرامون آن به منظور بررسی فنی امکان ساخت نیروگاه خورشیدی و بادی بازدید کرده‌اند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزادچابهار ادامه داد: مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری نیروگاهی برق ایران (سنا) در جلسه ای با محمدحسن رئیسی جانشین مدیریت امور بهره برداری منطقه آزاد چابهار در محل پست برق نهالستان منطقه آزاد شرکت و در این نشست مشترک پس از تبادل اطلاعات و تشریح مسائل مربوط به تاسیسات و شبکه‌های انتقال و توزیع آب، برق و فاضلاب این سازمان تصمیماتی گرفته شد.

وی گفت: مقرر شده تا با مشارکت همدیگر در توسعه پست اختصاصی نهالستان از ۱۵ به ۴۵ مگاوات، ارزیابی و ممیزی خطوط انتقال و شبکه توزیع آب و برق سازمان اقدامات لازم صورت گیرد.

ریگی تصریح کرد: سرمایه گذاری و مشارکت در پروژه طراحی، تهیه، نصب، راه‌اندازی و بهره‌برداری نیروگاه خورشیدی در سه فاز شامل ساخت ۲۰ تا ۳۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ضلع شمالی و غربی پست برق نهالستان، بررسی ساخت ۱۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در انتهای شهرک دی و بررسی ساخت نیروگاه خورشیدی در انتهای فاز ۲ کارگاهی توافق شده است.

وی بررسی فنی و تعویض هادی خط انتقال( فوق توزیع) ۶۳ کیلوولت از نیروگاه کنارک تا پست نهالستان، بررسی فنی ایجاد سامانه هوشمند سازی، تله متری به منظور کنترل و مدیریت پست‌های برق و ایستگاه‌های پمپاژ آب، بررسی فنی اقتصادی و تهیه و نصب کنتورهای هوشمند برق و بررسی فنی اقتصادی تأمین برق روشنایی معابر سازمان از طریق انرژی خورشیدی و توربین بادی را مورد تاکید و توافق طرفین عنوان کرد.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزادچابهار افزود: همچنین مقرر شد تا بررسی فنی اقتصادی تأمین برق بخشی از بار سازمان به صورت پایلوت از طریق ساخت نیروگاه (توربین) بادی و بررسی فنی ایجاد اتاق مونیتورینگ تاسیسات زیربنایی در دفتر مدیریت محترمه عامل سازمان و مدیریت بهره‌برداری صورت گیرد.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • دادستان کرمان خواستار ارتقا خدمات دفاتر قضایی شد
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است