Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیمان نامدار روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اجرای طرح شهید سلیمانی در مراحل قبلی اوج گیری کرونا کمک شایان توجهی به شناسایی زودهنگام بیماران کووید ۱۹ داشت.
وی با بیان اینکه آمار مبتلایان به کرونا در استان از مرز یک هزار نفر عبور کرده و تعداد فوتی ها نیز دو رقمی شده است، تصریح کرد: کادر درمان دیگر به تنهایی نمی تواند از پس مهار این بیماری در اوج گیری پنجم برآید و به همین منظور طرح شهید سلیمانی باید با قوت و قدرت هرچه بیشتر تداوم یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نامدار ادامه داد: بی شک مهمترین عامل روند نزولی ویروس کرونا در مراحل قبلی اوج گیری کرونا طرح محله محور شهید حاج قاسم سلیمانی بوده است که امیدواریم با اجرای مجدد طرح شهید سلیمانی، شاهد تغییر در رویه بیماری و کاهش مرگ و میر ناشی از آن باشیم.
وی با بیان اینکه پشتیبانی همه‌جانبه از نیروهای جهادی و مردمی طرح شهید سلیمانی ضرورت دارد، اظهار داشت: بدون شک هر چقدر دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها و نهادهای مردمی و خیران از نظر امکانات و تجهیزات بهداشتی به این نیروهای جهادی و مردمی کمک کنند، به همان نسبت هم شاهد ارتقای کیفیت مراقبت، درمان و حمایت توسط این نیروها و کاهش آمار مبتلایان به کرونا در سطح استان خواهیم بود.
نامدار ادامه داد: طرح شهید سلیمانی علاوه بر حضور محله محور و شناسایی بیماران کرونایی، قرار است در بحث واکسیناسیون نیز ورود پیدا کند.  
وی بیان کرد: طرح محله و خانواده محور شهید سلیمانی در پنج گام به مبارزه با ویروس کرونا پرداخته و در گام چهارم و پنجم با محوریت واکسیناسیون عمل کرده است.
نامدار گفت:با همکاری و همیاری این طرح در مناطقی که امکان برقراری واکسیناسیون نبوده و نیست بسیج جهت ایجاد پایگاه وارد کار شده است.  
وی همچنین تصریح کرد: با توجه به شلوغی مراکز واکسیناسیون جهت تسریع در تزریق واکسن گروه های هدف در نوبت اول از امروز هیچ گونه واکسنی در نوبت دوم تزریق نمی شود.

برچسب‌ها کرونا طرح واکسیناسیون کرونا استان قزوین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا طرح واکسیناسیون کرونا استان قزوین کرونا طرح واکسیناسیون کرونا استان قزوین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی طرح شهید سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۲۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس

منابع آگاه از احتمال تداوم کاهش تولید نفت اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک‌پلاس) پس از ماه ژوئن خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، سه منبع آگاه اعلام کردند اوپک‌پلاس ممکن است در صورت افزایش‌نیافتن تقاضای نفت، کاهش داوطلبانه روزانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه دهد؛ هرچند مذاکرات رسمی اعضای این ائتلاف هنوز آغاز نشده است.

اوپک‌پلاس از اواخر سال ۲۰۲۲، هم‌زمان با افزایش تولید ایالات‌متحده و دیگر تولیدکنندگان غیرعضو و نگرانی درباره تقاضا به‌دلیل دست‌وپنجه نرم‌کردن اقتصادهای بزرگ جهان با افزایش نرخ بهره بانکی، برنامه کاهش تولید نفت خام را اجرا کرده است.

نشست بعدی اعضای اوپک‌پلاس قرار است روز یکم ژوئن (شنبه، ۱۲ خرداد) به‌منظور تعیین سیاست تولید نفت در وین برگزار شود.

اوپک‌پلاس هم‌اکنون تولید خود را روزانه ۵ میلیون و ۸۶۰ هزار بشکه کاهش می‌دهد که معادل با ۵.۷درصد تقاضای جهانی است. اعضای اوپک پلاس ۳ میلیون و ۶۶۰ هزار بشکه از این مقدار کاهش تولید را بر عهده دارند، که تا پایان سال ۲۰۲۴ ادامه می‌دهند و ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه از آن هم از سوی برخی اعضا به‌صورت داوطلبانه کاهش می‌یابد، که پایان ژوئن منقضی می‌شود.

تنش‌ها در خاورمیانه سبب افزایش قیمت نفت در سال جاری شده، هرچند نگرانی درباره رشد اقتصادی و بالارفتن نرخ بهره بانکی هم بر قیمت نفت تأثیرگذار بوده است. قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز چهارشنبه (۱۲ خرداد) به پایین‌ترین حد خود در هفت هفته گذشته رسید و با قیمت هر بشکه ۸۳ دلار و ۴۴ سنت معامله شد.

سه منبع از کشورهایی که به‌صورت داوطلبانه عرضه نفت خود را کاهش داده‌اند، از احتمال تمدید توافق کاهش خبر دادند.

به‌گفته یکی از این منابع، کاهش تولید ممکن است تا پایان سال ادامه یابد، درحالی‌که منبع دیگری اعلام کرد برای اینکه اوپک‌پلاس تغییری در برنامه تولید خود ایجاد کند، به افزایش ناگهانی تقاضا نیاز است.

الجزایر، عراق، قزاقستان، کویت، عمان، روسیه، عربستان سعودی و امارات‌متحده عربی کشورهایی هستند که تولید نفت خود را داوطلبانه، بیشتر از مقدار توافق‌شده کاهش داده‌اند.

ریچارد برنز از مؤسسه انرژی اسپکتز گفت: به نظر ما احتمال ادامه برنامه کاهش تولید اوپک‌پلاس پس از ماه ژوئن زیاد است، اما هنوز مطمئن نیستیم؛ زیرا فکر می‌کنیم اعضا هنوز وارد مذاکره و تصمیم‌گیری دراین‌باره نشده‌اند.

تحلیلگران می‌گویند گزینه دیگر این است که بخشی یا همه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه کاهش روزانه تولید نفت پس از ماه ژوئن لغو شود.

اوپک پیش‌بینی کرده است که تقاضای روزانه نفت یک سال دیگر با رشد به‌نسبت بالای ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای همراه باشد، درحالی‌که آژانس بین‌المللی انرژی، رشد بسیار کمتر و روزانه یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه را پیش‌بینی می‌کند.

دیگر خبرها

  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • واکسیناسیون رایگان بیش از ۱۰ هزار راس دام در بافق
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • دوری قهرمان نامدار کشتی ایران از تمرینات +عکس
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • عادی شدن روند پرواز‌های فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز
  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان