Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کنکور سراسری سال ۱۴۰۰ در تیرماه برگزار شد و نتایج اولیه آن در ۱۰ مردادماه منتشر شد.

بر اساس میزان ظرفیتی که از سوی دانشگاه های کشور اعلام شده است میزان ظرفیت پذیرش در گروه علوم تجربی ۳۸۴ هزار و ۹۸۸ نفر است که در مجموع رشته های با آزمون و بدون آزمون محاسبه شده است.

از میزان ظرفیت اعلامی گروه علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۰ ظرفیت رشته های با آزمون در دوره های روزانه، شبانه، پیام نور، محروم، دانشگاه فرهنگیان (ویژه متقاضیان آزاد)، دانشگاه ها و مؤسسات غیردولتی و غیرانتفاعی، شهریه پرداز و پردیس خودگردان ۵۹ هزار و ۳۳۶ نفر تعیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظرفیت رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی همواره مورد توجه داوطلبان کنکور بوده است و در سال ۱۴۰۰ نیز مباحثی از جمله لزوم افزایش ظرفیت این سه رشته پرطرفدار مطرح شده است.

ظرفیت اصلی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی کنکور ۱۴۰۰ در دانشگاه های علوم پزشکی و واحدهای دانشگاه آزاد در دوره های روزانه، شهریه پرداز، سهمیه بومی، آزاد تمام وقت و خودگردان آزاد در دفترچه کنکور سراسری و همچنین اصلاحیه های اعلامی آن ۹ هزار و ۷۴۸ نفر است.

از میزان ظرفیت ۹ هزار و ۷۴۸ نفری، تعداد ۶ هزار و ۴۷۴ نفر ظرفیت مربوط به دوره روزانه و ۲ هزار و ۱۷۴ نفر ظرفیت مربوط به دوره شهریه پرداز دانشگاه های دولتی است.

همچنین از مجموع ظرفیت اعلامی، یک هزار و ۱۰۰ نفر ظرفیت رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در دانشگاه آزاد اسلامی شامل دوره های آزاد تمام وقت و خودگردان آزاد است که از این تعداد ۸۲۰ نفر ظرفیت به دوره آزاد تمام وقت و ۲۸۰ نفر ظرفیت به دوره خودگردان آزاد تعلق دارد.

میزان ظرفیت رشته پزشکی در مجموع دانشگاه های علوم پزشکی و واحدهای دانشگاه آزاد در دوره های روزانه، شهریه پرداز، سهمیه بومی، آزاد تمام وقت و خودگردان آزاد در کنکور ۱۴۰۰ تعداد ۶ هزار و ۸۵۸ نفر است.

بالاترین ظرفیت پذیرش متعلق به دانشگاه علوم پزشکی تهران با ۲۴۰ نفر است.

ظرفیت رشته پزشکی در دوره روزانه دانشگاه های علوم پزشکی که به صورت آموزش رایگان است تعداد ۴ هزار و ۵۶۹ نفر است و ظرفیت این رشته در دوره شهریه پرداز دانشگاه های علوم پزشکی نیز یک هزار و ۵۶۰ نفر است.

از مجموع ظرفیت اعلامی، میزان ظرفیت رشته دندانپزشکی در مجموع دانشگاه های علوم پزشکی و واحدهای دانشگاه آزاد در دوره های روزانه، شهریه پرداز، سهمیه بومی، آزاد تمام وقت و خودگردان آزاد در کنکور ۱۴۰۰ تعداد ۱ هزار و ۵۱۸ نفر است. همچنین در رشته دندانپزشکی نیز ظرفیت دوره روزانه یک هزار و ۴۱ نفر و در دوره شهریه پرداز ۲۷۶ نفر است.

میزان ظرفیت رشته داروسازی در مجموع دانشگاه های علوم پزشکی و واحدهای دانشگاه آزاد در دوره های روزانه، شهریه پرداز، سهمیه بومی، آزاد تمام وقت و خودگردان آزاد در کنکور ۱۴۰۰ تعداد ۱ هزار و ۳۷۲ نفر است که در این رشته ظرفیت دوره های روزانه و شهریه پرداز دانشگاه های علوم پزشکی به ترتیب ۸۶۴ نفر در روزانه و ۳۳۸ نفر در شهریه پرداز است.

به این ترتیب تقریبا از ظرفیت ۵۹ هزار و ۳۳۶ نفری پذیرش در گروه علوم تجربی در رشته های با آزمون حدود ۱۴ درصد به سه رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی اختصاص یافته است.

کد خبر 5280003

منبع: مهر

کلیدواژه: ظرفیت پذیرش دانشگاه های علوم پزشکی آموزش پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شهریه دانشجویان پردیس خودگردان کنکور 1400 دانشگاه های علوم پزشکی کنکور 1400 انتخاب رشته سازمان سنجش مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی آزمون جامع دکتری آزمون گروه علوم پزشکی آزمون دکتری تخصصی گروه پزشکی پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی کاردانی نظام جدید آموزش پزشکی دندانپزشکی و داروسازی کنکور ۱۴۰۰ شهریه پرداز میزان ظرفیت ظرفیت رشته سهمیه بومی نفر ظرفیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۲۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رأس هیئتی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید در نشستی با هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اظهار کرد: موفقیت‌های دانشگاهی با قدمت این واحد دانشگاهی از حیث علمی پژوهشی و فرهنگی چشمگیر بوده و با بهره‌گیری از هیئت علمی مجرب و تربیت بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموخته، منشأ خیرات فراوان برای شهرستان، استان و کشور است.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد:‌ حقیقتاً دانشگاه آزاد اسلامی در طول عمر پربرکت خود موفقیت‌های عظیمی را کسب کرده به نحوی که اکنون با مراجعه به هر یک از واحد‌های استانی این دانشگاه با حجم انبوهی از فعالیت‌های عظیم علمی، فرهنگی و آموزشی مواجه می‌شویم که حقیقتاً مایه مباهات است.

عموعابدینی بیان کرد: با توجه به تأکیدات مسئولان عالی‌رتبه نظام جمهوری اسلامی، آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار مسئولان وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است.

خدمات واحد کاشان به مجموعه علمی و اداری کشور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان نیز با ارائه گزارشی از عملکرد ۴۰ ساله این واحد دانشگاهی گفت: هیئت علمی مجرب واحد کاشان که عمدتاً از دانش‌آموختگان دانشگاه‌های معتبر کشور هستند به همراه کارکنان اداری به لطف الهی توانستند خدمات شایان توجهی را به مجموعه علمی و اداری کشور داشته باشد.

میثم عرب‌زاده اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اکنون با بیش از ۱۰۰رشته تحصیلی و حدود ۶ هزار دانشجو به‌عنوان قطب آموزش عالی در نگین مرکزی ایران به توفیقات خوبی دست یافته و مجتمع مدارس سما با ۹ مدرسه از پیش‌دبستانی، متوسطه دوره اول و دوم، هنرستان تخصصی تربیت‌بدنی دختران، و هنرستان فنی و حرفه‌ای پسران با حدود ۲ هزار دانش‌آموز، و بیش از ۲۰۰ معلم و کادر اداری با ایجاد فضای رقابتی در شهرستان موجب کیفیت‌بخشی مراکز آموزشی از دبستان تا متوسطه شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست