Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت:برای متمایل کردن دانش‌آموزان و والیدن به رشته‌های فنی باید باید کیفیت هنرستان‌ها بالا برود تا فارغ التحصیلان آن توسط نظام اشتغال جذب شوند.

خبرگزاری میزان - ایسنا نوشت: علیرضا کمرئی، با اشاره به روند تحقق سیاست توسعه متوازن شاخه‌ها و رشته‌های تحصیلی در وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: به منظور رشد کمی شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش، هماهنگی‌هایی با اداره کل مشاوره برای معرفی ظرفیت مناسب انتخاب رشته به استان‌ها و همچنین شوراهای آموزش و پرورش استان‌ها صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تصور می شود بتوانیم در صورت تحقق برنامه‌ها، یک توسعه کمی را در این شاخه تحصیلی شاهد باشیم.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به موانع رشد آموزش‌های مهارتی در کشور گفت: چندین متغیر در توسعه آموزش های مهارتی نقش ایفا می کند که مورد نخست، توسعه فضاهای هنرستانی و دوم نیروی انسانی است که به لحاظ کمی و کیفی دارای کمبود است. تعداد قابل توجهی نیرو باید به این بخش اضافه شود.

کمرئی افزود: عامل سوم به شان  و منزلت رشته های فنی در جامعه و میزان استقبال دانش اموزان برمی‌گردد. علیرغم نیاز به این رشته ها، شان  و منزلتشان در جامعه آنطور که باید و شاید بالا نیست و هنوز شاخه نظری و رفتن به دانشگاه ها جزو آرمان ها و ایده آل خانواده ها محسوب می شود.

وی با بیان اینکه چهارمین عامل، تجهیزات هنرستانی است عنوان کرد: باید کیفیت هنرستان ها بالا برود تا فارغ التحصیلان آن توسط نظام اشتغال جذب شوند. در کنار معلم و فضا باید تجهیزات نیز قابل قبول باشد که به علت تنگناهای مالی با مشکلاتی در این بخش رو به رو بوده ایم. البته در سال گذشته ۲۳۰ میلیارد تومان به استان ها کمک کردیم و با برخی مراکز صنعتی هم تفاهم هایی داشتیم که به ما کمک کنند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: برای سال جاری نیز اعتبار قابل توجهی در بودجه سنواتی دیده شده که اگر تامین و توزیع شود از نظر تجهیزات هم حرکت خوبی صورت می گیرد.

بیشتر بخوانید: کسب درآمد از قطره قطره آموزش

کمرئی تاکید کرد: به دلیل محدودیت‌های ذکر شده، در حال حاضر سهم آموزش های مهارتی در جمعیت دانش آموزی، ۳۵ درصد است و هرسال رشد کندی داریم. فاصله کنونی تا نرخ ۵۰ درصدی آموزش‌های مهارتی که در برنامه ششم توسعه مورد تاکید قرار گرفته زیاد است و به نظر می‌رسد به سختی می‌توان به این نقطه رسید. اصلی‌ترین راهکار نیز فرهنگ سازی برای افزایش تمایل و استقبال خانواده‌ها به سمت رشته‌های فنی و کاردانش است.

 

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: انتخاب رشته دانش آموزان دانشگاه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انتخاب رشته دانش آموزان دانشگاه وزارت آموزش و پرورش آموزش های مهارتی رشته های فنی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۲۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد

ایسنا/لرستان سرپرست فرمانداری معمولان خواستار ارتقا و توسعه رشته‌های فنی در این شهرستان شد.

محمد ناظری امروز (دهم اردیبهشت ماه) در جلسه‌ شورای آموزش و پرورش شهرستان، گفت: با نفوذترین و محبوب‌ترین فردی که می‌تواند در همه مراحل حساس زندگی، دانش‌آموز را یاری کند، معلم است و به همین دلیل، دانش‌آموزان معلم خود را به‌عنوان الگو و اسوه می‌پذیرند و خود را با او همسان و همانند می‌کنند.

او ارتقا و توسعه رشته‌های فنی را در این شهرستان خواستار شد و افزود: تمام اقشار بویژه جوانان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان باید از ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای برای حرفه‌آموزی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه وظیفه همه دانش‌آموزان معمولانی این است که علم‌آموزی و مهارت‌آموزی را به بهترین شکل یاد بگیرند، اظهار کرد: باید تلاش شود جهت فکری جامعه به‌گونه‌ای باشد که خانواده‌ها به رشته‌های فنی تمایل پیدا کنند تا دانش‌آموزان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای تشویق و هدایت شوند.

سرپرست فرمانداری معمولان با بیان اینکه علاوه بر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در مدارس باید به مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی آنها توجه شود، گفت: غنی‌سازی اوقات فراغت و ارائه آموزش‌های متناسب با سن دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی در تعطیلات تابستان از دیگر مسائلی است که باید به‌صورت جدی به آن توجه شود.

او با تاکید بر لزوم تقویت مهارت‌آموزی در مدارس، ادامه داد: تحصیل در مدارس فنی حرفه‌ای و کار و دانش به معنی کم‌سواد بودن دانش‌آموزان نیست و این موضوع باید به‌عنوان یک فرهنگ بین خانواده‌ها نهادینه شود.

وی افزود: معلمان همیشه سرمشق و الگوی اثرگذار دانش‌آموزان برای آینده روشن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد