Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز حضرتی پور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص نتایج کسب شده در بازی‌های المپیک توکیو، عنوان کرد: خیلی از قهرمانان جهان و المپیک در این دوره از بازی‌ها بودند که یک دور بیشتر کشتی نگرفتند و اوت شدند. در وزن ۱۳۰ کیلوگرم حدود یک ماه و نیم پیش امین میرزازاده توانست تعداد زیادی از سهمیه داران المپیک را در جام پیتلاسینسکی شکست دهد و عنوان قهرمانی را کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر او در گروه دیگری قرار می‌گرفت و می‌شد نتایج خوبی رقم بخورد. به هر حال قرعه بود و نمی‌شد کاری کرد.

مربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: ما جوانان خوبی داشتیم که سخت تلاش کردند و در شرایط کرونایی، دوری از خانواده و قرنطینه را به جان خریدند. در این پروسه مسابقات آسیایی و کسب سهمیه را داشتیم که عملکرد خوبی از خود نشان دادند به همین خاطر با وجود جوان بودن آنها به مدال المپیک امیدوار شدیم.

حضرتی‌پور ادامه داد: اگر شانس یار بود و داوری اذیت نمی‌کرد در برخی از اوزان می‌توانستم مدال بگیریم اما در مجموع از بازی‌های المپیک ارزیابی خوبی داریم که با برنامه‌ریزی بهتر ارتقاء نقاط قوت و برطرف کردن ایرادات می‌توانیم کار را به خوبی پیش ببریم.

وی در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسد کسی انتظار مدال طلای گرایی را نداشت، یادآور شد: وزن ۶۷ کیلو به خاطر میان وزن بودن، نفرات خوب زیادی دارد. محمدرضا از ناحیه زانوی راست دچار آسیب دیدگی بود و خیلی نگران این موضوع بودم و این دغدغه ما بود. محمدرضا جزو نفرات خوب، باهوش و حواس جمع بود که مبارزات خوبی داشت و خوشبختانه آسیب دیدگی پا او را اذیت نکرد. او کشتی‌های خوبی گرفت، امیدوارم همین روند ادامه داشته باشد.

حضرتی‌پور یادآور شد: محمدعلی گرایی و ساروی هم می‌توانستند فینالیست شوند. در هر وزن ۱۶ نفر شرکت داشتند اما چون هر ۴ سال یکبار برگزار می‌شود، فضای حاکم بر المپیک واقعا خاص است. روی ایرادات و نقاط قوت باید کار کنیم.

مربی تیم ملی کشتی فرنگی درباره معرفی نفرات اعزامی به مسابقات جهانی نروژ، عنوان کرد: قبل از المپیک چرخه انتخابی اعلام شد. تمام موجودیت کشتی در جام تختی شرکت کرد، منتخبین این جام و مدال‌آوران آسیایی به جام وهبی امره رفتند تا بهترین‌ها مشخص شوند.

وی افزود: در خصوص ۵ وزن المپیکی قرار بود نفراتی که روی سکو می‌روند مستقیم در مسابقات جهانی شرکت کنند. باید در خصوص نتایج کسب شده سرمربی تیم جمع بندی کند تا نفرات اعزامی معرفی شوند.

حضرتی‌پور در خصوص پیش‌بینی خود از مسابقات جهانی نروژ که مهرماه برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: در ابتدا باید اردوها را شروع کنیم، ببینیم شرایط المپیکی‌ها و ورزشکاران ۵ وزن دیگر چطور است. ما قبل از رفتن به المپیک برنامه‌های هفتگی را در نظر گرفتیم تا کشتی‌گیران تمرین کنند. ما تین خوبی داریم اما ۳ سال دیگر المپیک است و باید از همین الان برنامه‌ریزی کنیم. 

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: حضرتی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۲۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد

به گزارش «نماینده»، در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس گزارش کمیسیون اجتماعی درباره جزییات لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار در دستور کار قرار گرفت.

در جریان بررسی ماده ۱ این لایحه، تعدادی از نمایندگان مجلس پیشنهاداتی را مطرح کردند که به تصویب نرسید. ادامه بررسی این ماده و جزییات لایحه به جلسات بعدی مجلس موکول شد.

ماده ۱ گزارش کمیسیون اجتماعی در لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سورفتار به شرح زیر است:

«ماده ۱- تمامی زنانی که در قلمروی سرزمینی جمهوری اسلامی ایران حضور یا سکونت داشته باشند، در برابر هرگونه آسیب ناشی از سوء رفتار فرد دیگری که به بدن، روان، حیثیت، حقوق و آزادی‌های قانونی آنان وارد گردد، از تدابیر پیشگیرانه، حمایتی و کیفری این قانون برخوردار می‌شوند.

تبصره ۱- تمامی اقدامات پیشگیرانه و حمایتی موضوع این قانون باید مطابق اصل ۱۰ قانون اساسی با محوریت خانواده، پاسداری از قداست آن و استواری روابط خانوادگی بر پایه حقوق و اخلاق اسلامی و مطابق اصل ۲۱ قانون اساسی، با رعایت موازین اسلامی و با ابتناء بر سیاست‌های کلی نظام در حوزه خانواده و به منظور ایجاد زمینه‌های مساعد برای رشد شخصیت زن و احیای حقوق مادی و معنوی او و حمایت از نقش مادری او صورت گیرد.

تبصره ۲- منظور از سوءرفتار، هرگونه فعل و ترک فعل مجرمانه‌ در این قانون یا قوانین لازم‌الاجرا در جمهوری اسلامی است که موجب آسیب‌های مذکور در این ماده شود.»

دیگر خبرها

  • خوزستان برای اولین بار به طلای المپیک فکر می‌کند
  • شرایط مشابه گرایی با رقیب برادرش؛ در ۸۲ کیلو کشتی نمی‌گیرد
  • دلیل مهم خشکی زانو پس از مدتی نشستن
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • محمود خسروی وفا: می توانیم در المپیک ناگویا ژاپن شانس پنجمی داشته باشیم؛ کشتی امید اول ماست
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • اسامی نفرات دعوت شده اردوی هفتم تیم کشتی آزاد جوانان
  • آسیب‌دیدگی و کشیدگی عضله محمد محبی
  • اماواگر‌های ۲ مسابقه حساس در مسیر پاریس-آلبانی برای برادران گرایی؛ انتخابی با پایانِ باز!
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد