Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱۰ هزار بسته کیت تشخیص سریع کرونا به همراه ۲۰۰ هزار بسته معیشتی و بهداشتی به همت بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام به مناطق کم برخوردار اعزام شد.

گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید سلیمانی، مدیر عامل بنیاد احسان با اعلام این خبر گفت: با دستور ریاست ستاد اجرایی مبنی بر اقدامات مقابله با پیک جدید کرونا ۱۰ هزار کیت تشخیص سریع به مناطق محروم خصوصا در استان‌های بوشهر و هرمزگان ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام تا رفع پیک کرونا بصورت مستمر ادامه خواهد داشت.


وی با تاکید بر لزوم دسترسی محرومین به این اقلام گفت: کیت تشخیصی و دیگر اقلام بهداشتی کاملا بصورت رایگان توزیع خواهد شد.


سلیمانی در توضیح خدمات درمانی بنیاد احسان گفت: در حال حاضر در هفت نقطه بیمارستان سیار احسان مستقر شده و خدمات بستری و رمدیسیورتراپی ارائه می‌دهد که بیمارستان زهدان، هرمزگان و حاشیه تهران از جمله این نقاط است.


مدیر عامل بنیاد احسان افزود: امروز در ادامه مرحله ششم رزمایش احسان و همدلی ۲۰۰ هزار بسته معیشتی و ۲۰۰ هزار بسته بهداشتی به مناطق آسیب دیده از بیماری کرونا ارسال شد.


سلیمانی همچنین با بیان فعالیت‌های گروه‌های جهادی گفت: در پیک‌های قبلی در ۳۰۰ نقطه کشور با تجهیز گروه‌های جهادی همکار مراکز غربالگری و تشخیص سریع کرونا راه‌اندازی شد و به شناسایی افراد دارای علائم مشکوک بیماری پرداخت که این روند ادامه پیدا خواهد کرد.


لازم به ذکر است که در بحرانی اخیر کرونا سامانه ۴۰۳۰ بنیاد احسان نیز با پاسخگویی روزانه ۱۵۰ هزار تماس سعی بر رفع نیاز بیماران و جلوگیری از مراجعه به مراکز درمانی را دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ستاد اجرایی فرمان امام گروه جهادی بنیاد احسان بنیاد احسان تشخیص سریع کیت تشخیص هزار بسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۴۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود

معاون اول رئیس جمهور از وزیر آموزش و پرورش خواست آیین‌نامه‌های مرتبط با انسداد بی‌سوادی هرچه سریع‌تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش وارد مرحله اجرا شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، دومین جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش عصر امروز به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.

رئیسی: آموزش و پرورش مسئله اول کشور استمخبر در این جلسه با گرامیداشت یاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم اظهار داشت همه ما مدیون تلاش‌ها و زحمات معلمان هستیم و تمامی پیشرفت‌ها و دستاوردهای کشور آثار خدمات و زحمات معلمین است.

وی با تأکید بر اینکه باید از انگیزه‌های مادی، معنوی و شغلی معلمان مراقبت شود، خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم در برنامه‌های آموزش و پرورش موفق باشیم ابتدا باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم چراکه این عزیزان در حقیقت مجری تصمیمات و برنامه‌ها برای آموزش و پرورش دانش آموزان هستند.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین بر ضرورت بکارگیری روش‌های نوین آموزشی و تربیتی تأکید کرد و گفت: لازم است از روش‌های جدید و بروز در حوزه آموزش برای تحقق اهداف آموزش و پرورش استفاده کنیم.

مخبر در ادامه با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در جلسه درخصوص بازماندگان از تحصیل، گفت: جذب بازماندگان از تحصیل نیازمند مشارکت و حضور فعالانه مردم و خیرین کشور است و با اتکا به این ظرفیت بزرگ می‌توانیم گام‌های مؤثری در جهت جذب بازماندگان از تحصیل برداریم.

وی آموزش و پرورش را موتور پیشران کشور توصیف کرد و با تأکید بر اینکه دستیابی به پیشرفت و توسعه بدون توجه به آموزش و پرورش تصوری خام و نادرست است، از وزیر آموزش و پرورش خواست گزارشی جامع و دقیق از آمار بازماندگان از تحصیل تدوین شود و آیین‌نامه‌های مرتبط با انسداد بی‌سوادی هرچه سریع‌تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش وارد مرحله اجرا شود.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: به هر میزان که در بخش آموزش و پرورش هزینه کنیم در حقیقت نوعی سرمایه‌گذاری است که بهره‌وری بسیار بالایی دارد چراکه هیچ سرمایه‌گذاری تا این حد توجیه اقتصادی ندارد.

مخبر همچنین با اشاره به اقدامات و برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش در جهت مهارت‌آموزی، کارهای انجام شده را مثبت ارزیابی کرد و گفت: توجه به اوقات فراغت دانش‌آموزان موضوعی بسیار پراهمیت به‌شمار می‌رود و مهارت‌آموزی یکی از بهترین ابزارها برای پرکردن اوقات فراغت و رشد دانش‌آموزان است.

در این جلسه که وزیر آموزش و پرورش، وزیر دادگستری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رییس سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند، گزارشی از 6 پروژه ملی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ارائه شد و اقدامات صورت گرفته در راستای مهارت آموزی و انسداد مبادی بی‌سوادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست همچنین راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل، شناسایی دلایل دوری از مدرسه، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و انسداد مبادی بی‌سوادی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وزارت آموزش و پرورش به همراه دستگاه‌های مرتبط برنامه‌ای جامع برای جذب بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی‌سوادی تدوین و در جلسه آتی ارائه کند.

همچنین در این جلسه مقرر شد آیین‌نامه‌های مرتبط با سند تحول بنیادین آموزش هرچه سریع‌تر تدوین شود به نحوی که وظایف دستگاه‌ها، برنامه مشارکت مردم و خیرین و سایر جزئیات مربوطه در آن لحاظ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود
  • زلنسکی مجوز نقض حقوق بشر در جنگ اوکراین را از اروپا می‌گیرد
  • ارسال ارزان و سریع بار با شرکت پست بین‌المللی اسپیدکس
  • آشنايي با جديدترين پرتال پیامک /ارتباطات سریع و جذاب برای همه
  • اختصاص بودجه ویژه برای مناطق کمتر برخوردار شهر گرگان
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی