Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست کاروان ورزشی ایران در المپیک ۲۰۲۰ توکیو گفت: رشته‌هایی که در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ شرکت می‌کنند و همچنین تعداد بانوان مان بسیار بیشتر از المپیک توکیو است، خبرگزاری میزان - طبق اعلام روابط عمومی کمیته ملی المپیک، نصرالله سجادی سرپرست کاروان جمهوری اسلامی ایران در المپیک ۲۰۲۰ توکیو در برنامه ورزش و مردم گفت: بازی‌های المپیک توکیو با تاخیری که به دلیل شیوع ویروس کرونا داشت و همه کشور‌ها را درگیر کرده بود در شرایط استثنایی و با فاصله پنج سال از دوره قبل برگزار شد که این شرایط ویژگی‌هایی نیز به همراه داشت از قبیل این که بدون تماشاچی برگزار شد و این از جذابیت رقابت‌ها کاست و به طوری که در هیچ سالنی بیشتر از ۲۰۰ نفر حضور نداشتند که این ۲۰۰ نفر نیز یا شرکت کنندگان بعدی مسابقات و یا خبرنگاران و تعدادی از کادر سرپرستی و کادر فنی تیم‌ها بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در خصوص میزبانی ژاپن نیز همه مسائل بسیار خوب بود و در مجموع با توجه به محدودیت‌های کرونایی، زاپنی‌ها شرایط خوبی را فراهم کرده بودند، اما مهمترین مشکل، مسئله حمل و نقل بود که رضایت شرکت‌کنندگان را جلب نکرد البته هیچ ورزشکاری به مسابقات دیر نرسید، اما در برخی موارد کادر سرپرستی و مجریان برگزاری دیرتر به محل برگزاری مسابقات رسیدند.

سرپرست کاروان کشورمان در خصوص یک شکل نبودن ماسک ورزشکاران در هنگام رژه در پاسخ به مجری برنامه ورزش و مردم گفت: همه کشور‌ها هم این موضوع را رعایت نکرده بودند، ما نیز با توجه به تاکید پزشکان برای تعویض دو یا سه بار ماسک ورزشکاران در طول روز صد عدد ماسک در اختیار هر ورزشکار گذاشتیم البته در صورتی که همه ماسک یکسان در هنگام رژه داشتند، قطعاً زیباتر بود.

سجادی در خصوص ارزیابی مدال گفت: در طول بازی‌های المپیک که از ۱۹۴۸ لندن تا ۲۰۲۰ توکیو است ۱۷ دوره شرکت کردیم که البته ۳۲ دوره بازی‌های المپیک ثبت شده است که سه دور از آن به دلیل جنگ جهانی اول و دوم برگزار نشده است، اما جزء دوره‌های ثبت شده است در این ۱۷ دوره مشخص است که ۷۵ مدال کسب کردیم که ۲۴ مدال آن طلا است و از این ۲۴ مدال طلا، ورزش‌های کشتی و وزنه‌برداری بیشترین سهم را دارند و بعد تکواندو قرار دارد و همچنین رشته‌های کاراته و تیراندازی نیز دو رشته جدیدی است که مدال طلای آن از المپیک توکیو اضافه شده است.

وی افزود: اگر بخواهیم مقایسه‌ای داشته باشیم ۸ دوره پیش از سال ۵۷ و ۹ دوره بعد از آن در المپیک شرکت کردیم ۲۴ مدال طلا،۳ مدال طلای آن را قبل از سال ۵۷ توسط غلامرضا تختی و امامعلی حبیبی و عبدالله موحد در کشتی و همچنین یک عدد در رشته وزنه‌برداری توسط محمد نصیری بوده است و بعد از انقلاب بیشترین طلا را کسب کردیم همچنین پیش از آن فقط در دو رشته کشتی و وزنه برداری مدال طلا کسب کردیم، اما با دو رشته اخیری که اضافه شد ما در چهار رشته به علاوه کشتی و وزنه برداری پس از انقلاب مدال طلا کسب کردیم.

سجادی تاکید کرد: در المپیک توکیو ۲۰۲۰ بیشترین آمار حضور بانوان را از اولین المپیکی که در ان شرکت کردیم را شاهد بودیم به طوری که یک ششم از ۶۶نفر ورزشکاران شرکت کننده را بانوان تشکیل دادند؛ این موارد نکته‌هایی است که می‌توان به آن توجه و بر اساس آن برنامه ریزی کرد، رشته تیراندازی رشته پرمدالی است که باید به آن توجه بیشتری نمود.

وی افزود: به هر صورت اگر بخواهیم با نتیجه‌ای که بدست آوردیم صرفاً با توجه به مرغوبیت مدال این دوره را نسبت به دوره‌های دیگر بسنجیم در ده دوره حضور ایران در المپیک و بعد از لندن، المپیک توکیو ۲۰۲۰ دومین دوره‌ای بود که از لحاظ رده بندی مرغوبیت مدال قرار داشتیم.

وی ادامه داد: همچنین در میان کشور‌های منطقه در این المپیک، بالاتر از سایر کشور‌ها قرار گرفتیم حتی در بین تمام کشور‌های اسلامی بالاتر هستیم به خصوص همچنین نسبت به خیلی از کشور‌هایی که مدال گرفتند و بعد از ما قرار دارند تعداد ورزشکاران شرکت کننده مان کمتر بوده است.

سجادی با اشاره به جدول مدالی المپیک توکیو ۲۰۲۰، جایگاه کشورمان و همچنین کشور‌های آسیایی دیگر را مورد بررسی قرار داد و افزود: از بین ۲۰۶ کشور ۹۳ کشور مدال کسب کردند که از بین این ۹۳ کشور تعداد کشور‌هایی که موفق به کسب مدال طلا شده‌اند خیلی نیست و تعدادی که تک مدال برنز گرفتند زیاد است و برای اولین بار است که ۹۳ کشور از ۲۰۶ کشور مدال کسب کردند.

وی گفت: اگر برای مقایسه، صرفاً مدال را در نظر بگیریم نتایج المپیک لندن را کنار بگذاریم معمولاً سقف مدال‌آوری ما در هر دوره ۳ تا ۴ مدال بوده است حتی در هشت دوره هیچ مدال طلایی کسب نکردیم از ۱۹۴۸ لندن تا ۲۰۲۰ توکیو بالاخره یک یا دو مدال را توانستیم کسب کنیم، تفاوت این دوره با دوره‌های قبل اضافه شدن دو رشته تیراندازی و کاراته به مدال‌آوران ما بوده است که تا بیش از این فقط چهار رشته مدال‌آوری داشتیم که از این دوره ۶ رشته شد، همچنین حضور بانوان نیز تعداد بیشتری در این دوره شاهد بودیم.

سرپرست کاروان کشورمان ادامه داد: در المپیک توکیو ۲۰۲۰ کسب رده چهارم زیاد داشتیم که واقعا با بدشانسی مدال برنز کسب نکردند که البته این موارد بسیار قابل توجه است که می‌توان روی آن بحث کنیم.
نصرالله سجادی ادامه داد:باید بیشتر از این حرف‌ها باید روی ورزش کارو سرمایه گذاری کنیم چرا که پتانسیل آن را داریم، اما ورزش قهرمانی سرمایه می‌خواهد و از لحاظ مسائل زیرساختی و فناوری‌ها نیز نیاز به توجه بیشتر داریم.

وی با توجه به اشاره مجری برنامه ورزش و مردم به بازی‌های آسیایی هانگژو چین گفت: رشته‌هایی که در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ شرکت می‌کنند و همچنین تعداد بانوان مان بسیار بیشتر از المپیک توکیو است، در دوره قبل بازی‌های آسیایی جاکارتا اندونزی حدود یک سوم از جمعیت کاروان کشورمان را بانوان تشکیل دادند که قطعاً این دوره بیشتر نیز خواهند بود و بسیار خوب است که ما نیز به این سمت و حضور بیشتر بانوان حرکت می‌کنیم.
دکتر سجادی افزود: اگر دقت کنید کشور ژاپن حدود ۶۵ درصد از مدال هایش را بانوان کسب کردند و در جودو هر چهار وزن را بانوان ژاپنی طلا گرفتند در کشتی هم هر چهار وزن همینطور تکرار شد.

سرپرست کاروان ایران در المپیک ۲۰۲۰ توکیو در پایان تاکید کرد: بازی‌های آسیایی هانگژو چین بسیار مهم است و بسیار به آن نزدیک هستیم حرکتی که آغاز شد و بخشی از تیم‌هایی که برای ۱۶ رشته برای المپیک آماده شدند باید حدود ۱۶ تا ۱۸ رشته دیگر به آن اضافه شود و باید با فرصت کمی که داریم هم توان مان را بالا ببریم هم برنامه ریزی بهتری بکنیم و از همه مهمتر تامین منابع مورد نیاز برای شرکت در مسابقات نیر فراهم شود، یعنی مشکل مالی وجود نداشته باشد و بتوانیم تامین مالی کنیم تا حداقل‌هایی را که نیاز است را برآورده کنیم.

وی گفت: در بازی‌های آسیای دوره قبل در جاکارتا اندونزی نتایج نسبتا خوبی گرفتیم به اعتقاد من اگر درست کار کنیم می‌توانیم امیدوارم باشیم تا رتبه مان در هانگژو چین بهتر از جاکارتا شود.

 

بیشتر بخوانید: تعداد نفرات کاروان اعزامی به المپیک توکیو تفاوت چندانی با گذشته نداشته است

انتهای پیام/

برچسب ها: کمیته ملی المپیک المپیک توکیو نصرالله سجادی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: المپیک کمیته ملی المپیک المپیک توکیو نصرالله سجادی المپیک توکیو ۲۰۲۰ بازی های آسیایی ایران در المپیک سرپرست کاروان وزنه برداری ۲۰۲۰ توکیو کسب کردیم مدال طلا دو رشته کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۵۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جام جهانی پاارتیراندازی| مدال طلای تپانچه بادی به نسرین شاهی رسید/ جوانمردی سوم شد

بانوان ملی‌پوش تیراندازی جانبازان و توان یابان در ماده تپانچه بادی بانوان موفق به کسب مدال طلا برنز شدند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،در ادامه مسابقات جام جهانی پاارتیراندازی که در کره جنوبی در حال برگزاری است، نسرین شاهی، ساره جوانمردی و فائزه احمدی بانوان ملی‌پوش پاراتیراندازی کشورمان در ماده تپانچه بادی بانوان P ۲، کلاس SH ۱، در مرحله مقدماتی با قرار گرفتن در جمع ۸ نفر نهایی راهی مرحله فینال شدند.

در مرحله فینال که با حضور ستارگان تیراندازی برگزار شد، نسرین شاهی با ۲۳۹.۷ امتیاز در جایگاه نخست ایستاد و مدال طلا و عنوان قهرمانی را از آن خود کرد. ساره جوانمردی در امتیاز شوت آف با کسب ۲۱۴.۸ امتیاز در رده سوم ایستاد و موفق به کسب مدال برنز شد. فائزه احمدی دیگر نماینده کشورمان با ۱۴۸ امتیاز در رده ششم قرار گرفت.

پیش از این نیز رقیه شجاعی در ماده تفنگ بادی ایستاده در جایگاه هشتم قرار گرفته بود و تیم تپانچه بادی میکس کشورمان متشکل از محمدرضا میرشفیعی و نسرین شاهی به مدال نقره رسیده بودند. همچنین محمدرضا میرشفیعی در ماده تپانچه بادی آقایان موفق به کسب مدال نقره شده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حالا آرون بروکس، تیلور جوان آمریکایی‌هاست؛ نه بزرگش کنیم نه دست کمش بگیریم
  • حضور چشمگیر نیروهای هلال احمر در کاهش آلام سیل زدگان / امدادرسانی به بیش از ۵۷ هزار نفر
  • احتمال حضور ۵ کشتی‌گیر خوزستانی در مسابقات المپیک
  • فرزانه فصیحی، اولین بانوی ایرانی در دوومیدانی لیگ الماس
  • جام جهانی پاارتیراندازی| مدال طلای تپانچه بادی به نسرین شاهی رسید/ جوانمردی سوم شد
  • در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش کشتی در المپیک کمک کنند
  • کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟