Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – اکرم شعبانی؛ اگرچه طلا در معاملات دو روز گذشته موفق به تثبیت روند صعودی شده است، اما به نظر می‌رسد که نقره برای تثبیت این روند در بازار نیازمند تلاش بیشتری است. بر این اساس روز گذشته طلای آتی اکتبر با ۰.۷۰ دلار افزایش به قیمت ۱۷۵۰.۶۰ دلار در هر اونس و نقره آتی سپتامبر در بازار کومکس نیویورک با کاهش ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۲۳ دلاری به قیمت ۲۳.۱۶ دلار در هر اونس معامله شد.

از داده‌های اقتصادی منتشر شده ایالات متحده در روز گذشته نرخ تورم بود، چرا که شاخص قیمت تولید کننده PPI در ماه جولای با افزایش ۱ درصدی نسبت به ماه ژوئن، بیش از حد انتظار بود. این در حالی است که بر اساس برآوردها و پس از مقایسه در دو ماه ژوئن و می، انتظار می‌رفت این شاخص در ماه جولای به ۰.۶ درصد برسد. به صورت سالانه شاخص قیمت تولید کننده ۷.۸ درصد افزایش نشان می‌دهد. بازار فلزات گرانبها و دیگر بازارها نسبت به انتشار این داده اقتصادی واکنش خاصی نشان نداده‌اند. داده‌های اخیر تورم در ایالات متحده و دیگر کشورها بیش از پیش بینی‌ها بوده و احتمالا همین مساله موجب شده تا بازارها واکنش خاصی به شاخص قیمت تولید کننده نداشته باشند.

بازارهای جهانی سهام روز گذشته روند ترکیبی داشتند، همچنان عملکرد بازارهای اروپایی عمدتا صعودی و بازارهای آسیایی عمدتا نزولی بوده است. در ایالات متحده آمریکا هم هر سه شاخص اصلی روند صعودی داشتند. از جمله ویژگی‌های بازار در شرایط کنونی رکود تابستانی است و در نتیجه شرایط کنونی چندان تعجب آور نیست. 

در بازارهای کلیدی خارجی شاخص دلار آمریکا پس از دستیابی به بالاترین سطح چهار ماه و نیم گذشته، روند افزایشی خود را ادامه داد. قیمت‌های آتی نفت خام نیمکس تقر یبا ثابت بود و هر بشکه حدود ۶۹.۲۵ دلار معامله شد. کارتل نفتی اوپک اعلام کرده است که شیوع کرونای دلتا احتمالا تقاضای جهانی نفت خام را در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ تحت تاثیر قرار خواهد داد. همچنین آژانس بین‌المللی انرژی روز گذشته اعلام کرد که کاهش تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۱ را با کاهش ۱۰۰ هزار بشکه در روز ادامه خواهد داد تا تولید روزانه نفت در جهان به ۵.۳ میلیون بشکه در روز برسد. بازده اوراق قرضه ده ساله خزانه‌داری ایالات متحده نیز روز گذشته در محدوده ۱.۳۶۶ درصدی معامله شد.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت طلا)

از دیدگاه فنی، روند صعودی معاملات آتی طلای اکتبر در اواخر هفته در بازار تثبیت شده است. با توجه به آنکه قیمت‌ها در معاملات روز دوشنبه به پایین‌ترین سطح چهار ماه گذشته خود رسید روند نزولی معاملات همچنان از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح مقاومت ۱۸۰۰ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها دستیابی به پایین‌ترین سطح قیمت معاملات هفته یعنی ۱۶۷۶.۴۰ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست طلا در بالاترین سطح قیمت معاملات هفته یعنی ۱۷۶۳ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم ۱۷۷۵ دلار در هر اونس است در حالی که سطح پشتیبانی نخست طلا در پایین‌ترین سطح قیمت معاملات روز چهارشنبه یعنی ۱۷۲۴.۳۰ دلار در هر اونس و سطح پشتیبانی دوم ۱۷۱۶.۵۰ دلاردر هر اونس عنوان شده است.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت نقره)

قیمت‌های آتی نقره در معاملات روز دوشنبه به پایین‌ترین سطح هشت ماه گذشته رسید و همین مساله موجب شده روند نزولی معاملات از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار باشد. هدف بعدی صعودی قیمت نقره دستیابی به سطح مقاومت فنی ۲۵ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها دستیابی به سطح حمایتی و پایین‌ترین سطح قیمت معاملات هفته یعنی ۲۲.۲۹۵ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست طلا در بالاترین سطح قیمت معاملات روز سه شنبه یعنی ۲۳.۶۷۵ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم بر روی ۲۴ دلار در هر اونس مشاهده می‌شود در حالی که سطح حمایتی نخست نقره بر روی پایین‌ترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۲۲.۹۷ دلار در هر اونس و سطح حمایتی دوم بر روی ۲۲.۵۰ دلار در هر اونس قرار گرفته است. 

پربیننده ترین قیمت سکه امروز چند؟ (۱۴۰۰/۵/۲۱)​ قیمت دلار ۲۱مرداد ماه۱۴۰۰ قیمت دلار ۲۰مرداد ماه۱۴۰۰ دلار بعد از تحلیف رییسی افزایش قیمت فلزات گرانبها همگام با نفت / فلز زرد در تلاش برای ادامه روند صعودی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پایین ترین سطح قیمت معاملات دلار در هر اونس و سطح ایالات متحده معاملات روز سطح مقاومت روند صعودی روز گذشته هدف بعدی قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۵۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟

آل اسحاق با بیان این که شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد، گفت: برخی با نشان دادن فضای ملتهب ناشی از بحران‌های سیاسی منطقه، نرخ ارز را بالا می‌برند و اقدام به فروش دلار می‌کنند و سپس با آرام شدن فضا اقدام به خرید ارز می‌کنند تا جیب‌های خود را پر کنند.

به گزارش ایسنا، یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با اشاره به این موضوع که نرخ ارز در کشور تحت تاثیر جریان‌های روانی است، گفت: در سایه جریان‌های روانی انتظارات تورمی شکل می‌‎‌گیرد و این انتظارات نیز عاملی برای افزایش تقاضا و نرخ ارز است.

چه کسی از افزایش نرخ دلار سود می‌برد؟

وی افزود: عده‌ای متخصصِ ایجاد جنگ روانی هستند؛ بنابراین مخالفان دولت در حین رخداد تنش‌‎های سیاسی از ابزار جنگ روانی استفاده می‌کنند؛ البته برخی از ذی‌نفعان نیز از بالارفتن نرخ دلار سود می‌برند؛ در نتیجه شرایطی را ایجاد می‌کنند تا مسیر انتظارات مردم را تغییر دهند.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق اظهار داشت: برخی با نشان دادن فضای ملتهب ناشی از بحران‌های سیاسی منطقه، نرخ ارز را بالا می‌برند و اقدام به فروش دلار می‌کنند و سپس با آرام شدن فضا اقدام به خرید ارز می‌کنند تا جیب‌های خود را پر کنند.

وی افزود: با حمله به کنسولگری ایران در دمشق شوک و تنش سیاسی در کشور ایجاد شد و سوداگران با سواستفاده از این شوک‌ها باعث افزایش نرخ دلار شدند.

نیاز‌ها قانونی کشور در حال تامین است

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با بیان اینکه گاهی نرخ ارز به علت تغییر در واقعیت‌های اقتصادی یعنی عرضه و تقاضا افزایش پیدا می‌کند، اظهار داشت: هم‌اکنون از سمت کانال اقتصادی تغییری در قیمت دلار رخ نداده؛ چون تمامی نیاز‌های قانونی کشور با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ و نرخ حدود ۴۰ هزار تومان مرکز مبادله تامین می‌شود، بنابراین التهابات ناشی از تنش‌های سیاسی، تنها عامل افزایش نرخ ارز است.

آل اسحاق با اشاره به این موضوع که شرایط کنونی بازار ارز ناپایدار است، گفت: تحولات بازار ارز به علت رخداد‌های سیاسی است؛ بنابراین زمانی که این فضا آرام شود؛ نرخ ارز به صورت خودکار به محدوده‌های قبلی خود بازمی‌گردد.

وی در پایان تاکید کرد: درصورتی که شوک جدید سیاسی رخ ندهد، شرایط اقتصادی کشور با آرام شدن فضای منطقه و مسائل سیاسی، احتمالا به گونه‌ای رقم می‌خورد که دلار آزاد به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد.

دیگر خبرها

  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • سکه ۴۰ میلیون تومان شد ؛ کاهش قیمت طلا ادامه دارد ؟
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • احتمال بازگشت دلار به کانال ۶۱ هزارتومانی
  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات ۸ اردیبهشت
  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟