Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر نمایش «بلافیگورا» گفت: گروه ما تقریبا یکسال زحمت کشید اما در نهایت آن حمایتی که باید میشد، اتفاق نیوفتاد؛ کرونا تنها برای تئاتر بود چراکه همه کافه‌ها، رستوران‌ها و... باز است و تنها مخاطبین تئاتر نباید به تماشا بنشینند.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ شیوا مهرجو در گفتگو با خبرنگار حوزه تئاتر برنا با اشاره بر اجرای نمایش بلافیگورا در تماشاخانه مشایخی، بیان کرد: بلافیگورا به معنی تصویر زیباست؛ در تمامی آثار خانم یاسمینا رضا همه کاراکترها نقابی به چهره دارند و همگی برای یکدیگر تصویری از خود نشان می‌دهند که واقعی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نمایش بلافیگورا این حصار شکسته می‌شود و همه با این وجه ناپیدا رو به رو می‌شوند.

او ادامه داد: آندرا شخصیتی بود که من ایفای نقش می‌کردم، این نقش بسیار تنها و غمگین بود. آندرا خودش را بسیار شاد نشان میداد و این شیطنت بسیاری داشت؛ البته این روند در یک جایی شکسته می‌شود. البته باید به این موضوع نیز اشاره کنم که صحنه ششم را آقای چگینی کاملا متفاوت با دیگران کارگردانی کردند و این اتفاق بسیار جذاب بود و فکر می‌کنم به دلیل آنکه این شخص در این صحنه تازه خودرا بروز می‌دهد و مخاطب می‌فهمد که این شخصیت چقدر دوست داشتنی است، تحلیل درست تری است.

این بازیگر تئاتر افزود: تنهایی که در آثار یاسمینا رضا و به خصوص نمایشنامه بلافیگورا وجود دارد به طور کلی با جامعه تفاوت بسیاری دارد و بسیار شدید تر است چراکه با نوعی اجبار این تنهایی در کنار جمع را نشان می‌دهد؛ این درحالیست که همگی در این جمع در فضای دیگری قراردارند و مجبورند تنها به دلیل نیاز خود کنار یکدیگر قرار بگیرند.

او ادامه داد: یکی از پیچیده ترین و سخت ترین نقش‌های آثار این نویسنده را بازی کردم؛ آندرا از نظر روانشناختى برایم بسیار عجیب بود و باید پستوهای داخل ذهنش را برای بازی پیدا می‌کردم؛ من در هر اجرا  چیزی جدید از آندرا متوجه میشدم، حتى در شب اختتامیه یکى از پنهان شده ترین وجه هاى او را احساس کردم، من میخواستم دلیل همه حرف‌های این کاراکتر را بفهمم و یک کنجکاوی خاصی برایم وجود داشت برای من بسیار جالب بود.

شیوا مهرجو در پایان با اشاره اولین تجربه بازیگری تئاتر برایم بسیار شیرین بود، عنوان کرد: گروه ما تقریبا یکسال زحمت کشید اما در نهایت آن حمایتی که باید میشد، اتفاق نیوفتاد؛ کرونا تنها برای تئاتر بود چراکه همه کافه‌ها، رستوران‌ها و... باز است و تنها مخاطبین تئاتر نباید به تماشا بنشینند. لازم به ذکر است می‌بایست از زحمات استادم آقای شاهین چگینی نیز تشکر کنم که در طول این یکسال برای تک تک اعضای گروه زمان گذاشتند و انرژی بسیاری صرف کردند تا این اثر به سرانجام درست بنشیند، در روزهایی که کمتر کسی به کمک تئاتر و اهالی تئاتر میامد، استاد در کنار ما بودند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۶۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • فراخوان اولین سالانه تبادل عکس ایران منتشر شد
  • فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران
  • آماده‌باش اردستان در پایان هفته/ مرخصی‌ها لغو شد
  • عکاسی فیلم هیچ‌گاه نمی‌میرد/ سینما و تئاتر هنر فردی نیست
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟