Web Analytics Made Easy - Statcounter

"استفان دوجاریک" سخنگوی دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد سازمان ملل عمیقا از تحولات جاری افغانستان نگران است .

به گزارش برنا؛ "استفان دو جاریک " سخنگوی دبیر کل سازمان ملل روز پنجشنبه به وقت محلی افزود سازمان ملل  ضرورت دستیابی طرف های درگیر در این کشور به توافق سیاسی تاکید دارد.

سخنگوی سازمان ملل متحد تصریح کرد که این سازمان وضعیت امنیتی افغانستان را ارزیابی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به گزارش آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد درباره تاثیر این درگیری بر زنان و دختران و ابراز نگرانی آن اشاره کرد و گفت بر اساس این گزارش زنان و کودکان حدود ۸۰ درصد از افرادی را تشکیل می دهند که از ماه مه مجبور به فرار از خانه و کاشانه خود شده اند.

آژانس های سازمان ملل درباره وقوع فاجعه انسانی در افغانستان هشدار داده اند زیرا پیشروی طالبان در سراسر این کشور سبب شده است ده ها هزار تن از شهروندان افغان در بحبوحه گرسنگی، خانه های خود را ترک کنند.

سخنگوی دبیر کل سازمان ملل درباره حضور نیروهای سازمان ملل در افغانستان گفت که تخلیه یا خروج کارکنان سازمان ملل از افغانستان در دستور کار نیست.

دوجاریک  اظهار داشت که  تعدادی از کارمندان سازمان ملل متحد از شهرهای دیگر افغانستان به کابل منتقل شده‌اند، اما این سازمان قصد ندارد هیچ‌کدام از کارمندانش را از این کشور خارج کند.

رزماری دی کارلو معاون دبیرکل سازمان ملل نیز از وضعیت افغانستان ابراز نگرانی عمیق کرد و گفت که غیرنظامیان بیشترین خشونت را متحمل می شوند.

وی با تاکید بر اینکه  صلح و توسعه پایدار از طریق نظامی به دست نخواهد آمد، تصریح کرد سازمان ملل  آماده کمک برای به نتیجه رسیدن مذاکرات است.

دبورا لیونز نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور افغانستان هفته گذشته تعهد طالبان در حل و فصل سیاسی را زیر سوال برد و به شورای امنیت گفت که جنگ وارد مرحله مهلک‌تر و مخرب‌تر شده است.

نماینده سازمان ملل در امور افغانستان در سخنانی اظهار داشت که طالبان تلاش می کند مراکز استان ها را در افغانستان با توسل به سلاح، در دست بگیرد و حملات خمپاره ای طالبان باعث کشته شدن شمار زیادی از غیرنظامیان شده است.

نماینده سازمان ملل در امور افغانستان از جامعه جهانی خواست مانع حرکت افغانستان به سوی فاجعه بزرگ شود و هشدار داد فاجعه ای که افغانستان شاهد آن است پیامدهایی فراتر از مرزهای این کشور خواهد داشت.

پیش از این، «عبدالله عبدالله» رییس شورای عالی مصالحه‌ ملی افغانستان خواستار برگزاری نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد در خصوص این کشور شد.

وی گفت که در نتیجه‌ حملات اخیر طالبان بر کلانشهرهای افغانستان، هزاران نفر کشته و زخمی شده و صدها هزار تن دیگر از خانه‌های خود آواره شده‌اند.

طالبان از ماه آوریل در حالیکه نیروهای خارجی پس از ۲۰ سال اشغال افغانستان، در حال خروج از این کشور هستند، حملاتش را برای شکست دولت کابل افزایش داده است.

 امرالله صالح معاون ریاست جمهوری افغانستان گفته است به مردم اطمینان می دهم که تحت هیچ شرایطی  در برابر هیچ امتیازی و بخاطر هیچ مصلحتی سلطه طالبان را بر مردم افغانستان نمی پذیرم و به هیچ معامله ای که طالبان شرایط آن را دیکته و تحمیل کند، تن در نمی دهم.

اشرف غنی رئیس جمهوری افغانستان بدتر شدن وضعیت امنیتی در کشورش را ناشی از تصمیم "ناگهانی" خروج نیروهای آمریکایی اعلام کرده است.

رئیس جمهوری افغانستان به پارلمان کشورش گفته است: ما با یک وضعیت پیش بینی نشده در سه ماه گذشته مواجه بودیم. دلیل وضعیت کنونی ما این است که این تصمیم (خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان) ناگهانی گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دبیر کل سازمان ملل سازمان ملل متحد افغانستان پناهندگان ملل متحد زنان کودکان سازمان ملل طالبان معاون خشونت توسعه پایدار شورای امنیت جنگ جامعه شورای امنیت سازمان ملل کشته و زخمی دولت ریاست جمهوری افغانستان سازمان ملل طالبان سازمان ملل متحد سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۷۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت انتقال ۶ نیروی مرزبانی به خاک افغانستان چه بود؟

۶ نفر از کارکنان گروهان احتیاط مرزی خراسان جنوبی به نقطه صفر مرزی رفته بودند که در مواجهه با نیروهای طالبان و برای جلوگیری از بروز تنش و انجام درخواست نیروهای طالبان برای رفع سوءتفاهم پیش آمده، به مذاکره پرداختند که پس از ساعتی موضوع حل شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مرزبانی فراجا در اطلاعیه‌ای درباره انتقال 6 مرزبان ایرانی توسط نیروهای طالبان به داخل خاک افغانستان، از خاتمه سوءتفاهم پیش‌آمده و انتقال این مرزبانان به کشور خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: بعدازظهر امروز تعداد 6 نفر از کارکنان گروهان احتیاط مرزی استان خراسان جنوبی که برای رصد و پایش نوار مرز در نقطه صفر مرزی حضور یافتند، با نیروهای طالبان مواجه می شوند و به دلیل جلوگیری از بروز هرگونه تنش مرزی و انجام درخواست نیروهای طالبان مبنی بر رفع سوتفاهم پیش آمده، به مذاکره پرداخته که پس از چندساعت با ورود مرزبان درجه 2 و انجام ملاقات مرزی با همتای کشور مقابل موضوع خاتمه یافت و کارکنان مرزبانی با کمال احترام و در صحت و سلامت کامل به کشور بازگردانده شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کابل: هیچ گروه تروریستی در افغانستان فعال نیست
  • طالبان: سه کشور همسایه زمینه داعش در منطقه را فراهم کرده‌اند
  • اطلاعیه مرزبانی درباره مشکل پیش آمده برای ۶ مرزبان در مرز افغانستان
  • علت انتقال ۶ نیروی مرزبانی به خاک افغانستان چه بود؟
  • آزادی ۶ مرزبان بازداشت شده در جنوب شرق کشور
  • تحریم های آمریکا ظالمانه است
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل برای تحولات افغانستان
  • افزایش تعاملات دوجانبه کابل و آستانه
  • روسیه: نشست درباره افغانستان باید در هماهنگی با کابل باشد
  • کرسی افغانستان در سازمان ملل به طالبان واگذار شود