Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@12:40:46 GMT

دو صندلی با یک شهردار

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۰۸۸۶۸

دو صندلی با یک شهردار

ایسنا/زنجان یکی از نکات جالبی که در انتخاب شهردار در دو شهر ابهر و خرم‌دره وجود دارد این است که شورای اسلامی هر دو شهر، امیرهوشنگ نوری‌آرا را به عنوان شهردار به استانداری معرفی کرده‌اند.

با روی کار آمدن شوراهای اسلامی دور ششم، یکی از بحث‌هایی که این روزها به صورت داغ در اغلب شهرهای استان مطرح بوده، بحث انتخاب شهردار است که پیرامون این موضوع در فضای مجازی اکثر شهرها نیز بحث و گفت‌وگوهای فراوانی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتخاب شهردار در دو شهر ابهر و خرم‌دره این روزها با حرف و حدیث‌های فراوانی همراه است. نکته جالب این موضوع این است که شورای شهر هر دو شهر یک گزینه واحد یعنی امیرهوشنگ نوری‌آرا را که در دور قبلی نیز سکاندار شهرداری خرم‌دره بود را برای تصدی صندلی شهرداری به استانداری معرفی کرده‌اند؛ انتخابی که در ابهر با حاشیه‌های فراوان همراه بوده و شورای شهر این شهر را به حاشیه برده است.

در رابطه با آخرین وضعیت انتخاب شهردار خرم‌دره، رئیس شورای اسلامی این شهر، می‌گوید: قطعاً تلاش خواهیم کرد که شهرداری کارآمد و کاربلد برای خرم‌دره انتخاب شود.

عین‌الدین رجبی با یادآوری اینکه در بحث انتخاب شهردار دو معیار قانون و معیارهایی که اعضای شورای شهر دارند در نظر گرفته شد، تصریح می‌کند: برای انتخاب شهردار نیز فراخوانی منتشر شد تا کسانی که از توانمندی لازم برخوردار هستند، سنجش شوند.

این مسئول با اشاره به اینکه با ارائه این فراخوان، رزومه‌های ارسالی از سوی شوراهای اسلامی شهر خرم‌دره مورد بررسی قرار گرفت، ادامه می‌دهد: این رزومه‌ها به دقت بررسی شد و با قطعیت اعلام می‌کنیم در این بررسی‌ها احجاف در حق کسی صورت نگرفت.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر خرم‌دره نیز در این رابطه می‌گوید: اعضای شورای اسلامی شهر خرم‌دره در کمال دقت و صبر و حوصله نزدیک به ۵۵ روز در بحث انتخاب شهردار با مشارکت و همدلی و از طریق فرآیند تعریف شده و کاملاً علمی مبتنی بر تعریف شاخص‌های انتخاب شهردار برابر آئین‌نامه و رعایت ضوابط مربوطه و تعیین معیارهای انتخاب یک شهردار توانمند بعد از ارائه فراخوان و دریافت مدارک و مستندات متقاضیان و نیز پیگیری خود اعضای شورا در خصوص گزینه‌های پیشنهادی شهروندان برنامه کاری را شروع کردند.

سیده‌فریبا شرفی با یادآوری اینکه در فراخوان بومی بودن شهردار البته در کنار شاخص‌های تعریف شده نیز مورد نظر اعضای شورای اسلامی شهر بود، می‌افزاید: با توجه به تماس‌های متعدد و درخواست ملاقات حضوری با برترین گزینه مورد نظر بومی با موافقت نکردن آنان مواجه شدیم که چندین بار این درخواست‌ها تکرار شد.

این مسئول بیان می‌کند: در بین قریب به بیست متقاضی، بعد از بررسی مدارک شرایط دوازده گزینه برابر شاخص‌های آئین‌نامه و شاخص‌های موجود بود بعد از نزدیک به چهل ساعت بررسی و مصاحبه با اعضای شورا به چهار گزینه از بین دوازده گزینه رای دادند.

شرفی با بیان اینکه در مصاحبه‌ها امیرهوشنگ نوری‌آرا، زارع‌پور، رزاق محمدی و شفیعی، حائز آرا برابر شدند، عنوان می‌کند: مجدداً مصاحبه دوم با این گزینه‌ها انجام و توسط برخی اعضای شورای اسلامی شهر تحقیقات میدانی هم به طور فردی به عمل آمد و در جلسه بعد از مصاحبه دوم، امیرهوشنگ نوری‌آرا شهردار سابق با چهار رای انتخاب شد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر خرم‌دره، با یادآوری اینکه قطعاً هر انتخابی مواجه با موافقان و مخالفانی خواهد بود ولی تشخیص مصالح و منافع شهر و رضای پروردگار ملاک رای‌دهی همه اعضای شورا بود، تاکید می‌کند: در حال حاضر صورت‌جلسه به استان ارائه و پیگیری‌های لازم انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه درخواست ما از شهروندان، حفظ رعایت حرمت و احترام به آرای شورا است، ادامه می‌دهد: محاسن عملکرد شورای شهر خرم‌دره، وفاق و همدلی و اتحاد بین اعضا در راستای صرفاً رضایت الهی و حفظ منافع شهر و به دور از هر حاشیه و تنش و مطابق با عدالت‌محوری، قانون‌محوری و اخلاق‌مداری است، به همین خاطر امیدواریم همه شهروندان با رعایت موضوع فوق، همچنان در صف متحد حمایت از منتخبان خود با ارائه نظرات و پیشنهادات سازنده در راستای توسعه مدیریت شهری باشند.

شرفی اظهار می‌کند: طی قریب به دو ماه اکثر اوقات همه اعضای شورا در جلسات متعدد و طولانی مدت و حتی جلساتی بیش از شش ساعت در یک جلسه به طور جهادی و در عین حال با فرآیند علمی و درست و به طور دقیق بررسی‌های فراوانی انجام داده که حاصل این عملکرد، انتخاب امیرهوشنگ نوری‌آرا بوده است.

این مسئول با اشاره به انتخاب شهردار منتخب شورای ابهر به عنوان گزینه شهرداری ابهر، تصریح می‌کند: در نهایت خود نوری‌آرا است که تصمیم خواهد گرفت در ابهر خدمت کند یا خرم‌دره.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر خرم‌دره خاطرنشان می‌کند: امیدواریم با بررسی‌های مشکلات فراوان این شهر و شهروندان و ارائه برنامه‌های قوی و با درخواست جدی از شهردار در صورت تائید توسط مراجع ذی‌صلاح بتوانیم سرعت اجرای برنامه‌ها را به طور جدی افزایش دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها زنجان شوراهای اسلامی شهر و روستا شورای اسلامی شهر خرم دره رئیس شورای اسلامی انتخاب شهردار اعضای شورای اعضای شورا شورای شهر دو شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۸۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند

ایسنا/کرمان در قالب پویش «شهردارشو»، در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی به عنوان شهردار محلات رفسنجان تحت آموزش‌های تخصصی قرار گرفته و از امروز کار خود را به‌صورت رسمی آغاز کردند.

محمدمهدی فداکار استاندار کرمان عصر امروز، ۹ اردیبهشت‌ماه در آیین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز به‌کار شهرداران نوجوان دهه هشتادی با حضور دستیار رییس جمهور در امر مردمی سازی، اظهار کرد: کاری که شهرداری رفسنجان با همراهی شورای شهر انجام دادند کار بسیار بزرگ، منحصر بفرد و فراموش‌شده‌ای است.

وی به شهادت تعداد زیادی دانش‌آموز در دوران دفاع مقدس اشاره و بیان کرد: بزرگترین فرصت را همین جوانان برای جمهوری  اسلامی به وجود آورند.

استاندار کرمان عنوان کرد: در مسائل شهری مردم توقعات متنوعی دارند که زمانی که یک جمع هزار نفری در تصمیم‌گیری‌های شهری دخالت می‌کنند، تصمیم‌گیری‌ها پیامد خوبی خواهد داشت.

فداکار تصریح کرد: مدیرپروری یکی دیگر از نتایج این پویش است و مهم‌تر از آن کاری‌ست که با محوریت مسجد انجام می‌شود و این کار جای تقدیر دارد.

الگوی موفق شهرداری رفسنجان در کشور اجرا شود

امام جمعه رفسنجان نیز در این مراسم گفت: کاری که شهردار و شورای اسلامی شهر رفسنجان انجام دادند کاری بود که امام راحل(ره) بنیان آن را بنا نهادند. در دوران دفاع مقدس جوانانی مانند شما چالش بزرگی را در انقلاب اسلامی به سرانجام رساندند.

حجت‌الاسلام اصغر عسکری افزود: شهردار رفسنجان به جوانان دهه هشتادی میدان دادند و از فکر و تدبیر آنها برای کار و اداره شهر بهره می‌گیرند. شهردار به این جوانان اعتماد کرد و اداره شهر را به آنان سپرد و به آنها شخصیت داد.

امام جمعه رفسنجان خطاب به شهردار رفسنجان گفت: مطمئن باشید این آقایان و خانم‌ها غیرتی پای کار خواهند بود و شما را به‌عنوان شهردار موفق در کشور معرفی خواهند کرد.

عسکری خطاب به دستیار رئیس جمهور نیز اظهار کرد: از دستیار رئیس جمهور هم تقاضا دارم این تجربه موفق را به هیات دولت و کشور معرفی کنند که این همه مدیر در حال تربیت است. این الگوی موفق را در کشور عملیاتی و اجرایی کنید و مطئمن باشید کشور از جوانان مدیر و مدبر و ارزشمند برخوردار است.

امام جمعه رفسنجان تصریح کرد: سردار سلیمانی در دوران دفاع مقدس حدودا ۲۳ ساله بودند که یک لشکر را فرماندهی می‌کردند. الگوی موفق مدیریتی جوان به کشور معرفی کنید.

به گزارش ایسنا، معاون هنری شهرداری رفسنجان نیز در این مراسم به رویکرد محله‌محوری شهرداری اشاره کرد و ادامه داد: سیاست‌های شهرداری درباره محلات را با تأیید شهروندان محلات دنبال کردیم و در همین راستا بسیاری از جلسات در محلات شهر با حضور شهروندان آغاز شد و تصمیمات در مساجد محلات گرفته شد.

سیدعباس حسینی به تقسیم شهر رفسنجان به ۵۰ محله با محوریت مسجد و امام محله اشاره و عنوان کرد: یکی از خروجی‌های مهم بحث محله‌محوری میدان دادن به شهروندان پویا و فعال در محلات بود که به‌عنوان یک بازوی مهم و مطمئن برای شهرداری و شهر رفسنجان باشند. از همین‌رو بحث شورای محلات را آغاز کردیم و در ۳۰ ماه گذشته شورای محلات در رفسنجان تشکیل شد و امروز در ۵۰ محله، ۳۵۰ نفر در ۵۰ شورای محله فعال هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به پویش رقابتی «شهردارشو» اشاره و با بیان این‌که شرکت‌کنندگان در این پویش دهه‌هشتادی هستند، گفت: با هدف توانمندسازی این افراد، ایجاد نشاط و امید، آموزش و قرار گرفتن این قشر در محیط واقعی مدیریتی این جسارت بزرگی بود که مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان انجام داد و پای کار ایستاد که این اتفاق بزرگ در رفسنجان افتاد که مدیریت محلات را به دهه‌هشتادی‌ها بسپاریم.

وی ادامه داد: پس از فراخوان ۳۰ روزه و ثبت‌نام اولیه ۳۵۰ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و بر اساس شاخص‌های شورای محله، شهردار محله انتخاب شد. امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم در رفسنجان داریم که هر کدام از آن‌ها تیم ۹ نفره دارند و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمدند. این افراد تحت آموزش‌های تخصصی قرار گرفتند و از امروز کار خود را به‌صورت رسمی آغاز می‌کنند.

حسینی افزود: قرار است این شهرداران طرح‌ها و برنامه‌های خود متناسب با احصای مشکلات محله در شورای محله ارائه داده و در عین حال الزامات بودجه شهرداریرعایت خواهد شد. پس از تصویب طرح در شورای محله، طرح به شهرداری ارائه و بودجه مورد نظر به این طرح ارائه و اجرا خواهد شد. در ضمن این طرح به وسیله خود شهرداران دهه‌هشتادی می‌تواند اجرا شود.

معاون هنری شهرداری رفسنجان در پایان تأکید کرد: الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان متکی به آموزه‌ها و منویات رهبر انقلاب در زمینه حکمرانی مردم، سیاست‌های کلان دولت، نظرات علمی توسعه اجتماعی و جماعت‌محور و ۳۰ ماه تلاش همکاران من در مجموعه شهرداری رفسنجان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • شوراها در تاثیرگذاری مردم در سرنوشت خود تاثیرگذار هستند
  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد