Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@05:02:30 GMT

برخی از مسئولان به ویروس بدبینی دچار هستند

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۰۸۹۹۷

برخی از مسئولان به ویروس بدبینی دچار هستند

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، زینب رمضانی صبح امروز در ویژه برنامه تلویزیونی چراغ هدایت، با تأکید بر اینکه سبک زندگی یعنی شیوه و روش زندگی یک گروه، اظهار داشت: سبک زندگی اسلامی بسیار مهم است به طوری که در زیارت عاشورا هم از خدا درخواست می‌کنیم که سبک زندگی ما به سبک زندگی امام حسین(ع) نزدیک کند.

وی بیان داشت: سبک زندگی اسلامی ما قبل از انقلاب و حتی بعد از انقلاب متأثر از کم‌کاری برخی مسئولان به سمت سبک زندگی غربی رفته که می‌طلبد مسئولان برای تغییر سبک زندگی مردم به سمت فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی تلاش بیشتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال فرهنگی و جهادی خراسان‌جنوبی مهم‌ترین هدف قیام امام حسین(ع) را احیای امر به معروف و نهی از منکر ذکر کرد و افزود: تبلور این زیبایی را در جایی می‌بینیم که امام حسین(ع) خانواده خودشان را هم برای احیای این رسالت همراه خودشان می‌برند و شهید می‌شوند.

رمضانی با تأکید بر اینکه سبک زندگی حسینی یعنی نه گفتن به تمام زشتی‌ها و پلشتی‌ها و قیام امام حسین(ع) هم از همین نه گفتن به زشتی‌ها شکل گرفت، تبیین کرد: امر به معروف و نهی از منکر یعنی توصیه به خوبی‌ها و نهی از بدی‌ها لذا این مهم مخصوص قشر و صنف خاصی نیست حتی در زندگی عادی و روال و رویکرد عادی هم بین یک زن و شوهر و یا فرزندان و والدین می‌تواند امر به معروف داشته باشند.

وی همچنین به سخنان رهبر معظم انقلا اسلامی بر مقوله امر به معروف و نهی از منکر اشاره و تبیین کرد: رهبر معظم انقلاب به بحث نهادینه شدن امر به معروف و نهی از منکر زیاد تأکید دارند و از آن به عنوان واجب خاموش شده تعبیر می‌کنند که باید احیا گردد.

فعال فرهنگی و جهادی خراسان‌جنوبی نقد مسئولان را یک نوع امر به معروف دانست و اضافه کرد: متأسفانه ظرفیت نقدپذیری برخی از مسئولان در جامعه پایین است و انتقاد را به تخریب برداشت می‌کنند در حالی که رهبری بارها تأکید کردند که انتقاد با تخریب تفاوت دارد، ظرفیت نقدپذیری لازمه یک مدیر تراز انقلاب اسلامی است که باید قائل به این موضوع باشد که مشکلات و نواقص خود را از لسان اطرافیان خودش و حتی تریبون‌ها رسانه‌ای بشنود و او پاسخ لازم و کافی را برایش پیدا کند و راهکارهایی را برای رفع این نواقص داشته باشند اما مدیران ما انتقاد را تخریب خودشان می‌دانند و در مقابل آن واکنش نشان می‌دهند و ایستادگی می‌کنند.

رمضانی ادامه داد: برخی از مسئولان به ویروس بدبینی دچار هستند و هیچ انتقادی را بر نمی‌تابند که باید در بحث مدیریت‌ها این بحث اصلاح شود، خبرنگاران امروز وقتی سؤال یا چالشی را از برخی مدیران می‌پرسند با برخورد آن‌ها روبرو می‌شوند که جای تأسف دارد و امید است این موضوع با یک روحیه نقدپذیری خوبی از سوی مسئولان برطرف شود.

وی بهترین شیوه برای امر به معروف و نهی از منکر را صحبت کردن با نرمی و زبان خود آن فرد ذکر و مطرح کرد: این باعث می‌شود که اگر فرد ترک فعل کرد و یا منکری را مرتکب شد وقتی با نرمی با او سخن گفته شود در ذهن خودش وادار به فکر خواهد شد و امر به معروف و نهی از منکر با لسان زیبا باعث می‌شود که محبت در دل آن فرد ایجاد شود و این امر به معروف مؤثر واقع شود.

فعال فرهنگی و جهادی خراسان‌جنوبی تأکید کرد: برای نهادینه شدن امر به معروف و نهی از منکر در جامعه باید فرهنگ‌سازی را از مدارس شروع کنیم چون از کودکی در ذهن دانش‌آموز ملکه می‌شود و شیرینی انجام آن در ذهنش می‌ماند و در آینده به سمت جامعه‌ای که به راحتی امر به معروف می‌کنند پیش خواهیم رفت.

رمضانی با بیان اینکه معتقدیم در چارچوب قانون به دو شکل می‌توان کار کرد که یکی کار با روال عادی و دیگری جهادی است، توضیح داد: کار جهادی یعنی اینکه مشکلات کوچک را بزرگ نبینیم و به توانمندی خودمان تکیه کنیم و کارها را جلو ببریم.

انتهای پیام/۳۴۰۳/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خراسان جنوبی بیرجند امر به معروف نهی از منکر امر به معروف و نهی از منکر امام حسین ع سبک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۸۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت

مورد تاسف‌بار مرد هلندی که بیش از یک سال‌ونیم به کووید-۱۹ مبتلا بود، در گزارش جدیدی مستند شده است. این مورد با ۶۱۳ روز ابتلا، طولانی‌ترین عفونت کووید است که از آن اطلاع داریم. درواقع این عفونت به‌قدری طولانی بود که ویروس فرصت داشت تا در بدن این مرد به واریانت جدیدی تبدیل شود.

به گزارش خبرآنلاین، مرد ۷۲ ساله‌ی هلندی سابقه‌ی سلامتی پیچیده‌ای داشت. او قبلا برای درمان نوعی سرطان خون، پیوند سلول‌های بنیادی انجام داده بود؛ اما بعد‌ها سرطان دیگری به‌نام لنفوم بزرگ سلول بی منتشر (DLBL) در او تشخیص داده شد. این مرد در نتیجه‌ی دارو‌هایی که برای درمان بیماری خود مصرف می‌کرد به‌شدت دچار نقص سیستم ایمنی شد؛ به این معنی که مورد جدی ابتلا به کووید-۱۹ همیشه برای او به عنوان خطری بالقوه به‌شمار می‌رفت.

مرد هلندی در فوریه‌ی ۲۰۲۲ به کووید مبتلا شد و با ترکیبی از آنتی‌بادی‌های مونوکلونال و استروئید‌ها تحت درمان قرار گرفت؛ اما متاسفانه دارو‌ها اثر نکردند و عفونت او ماندگار شد. اگرچه این مرد پیش از ابتلا به بیماری چندین دوز واکسن کووید دریافت کرده بود، هیچ شواهدی مبنی‌بر پاسخ آنتی‌بادی در بدن او مشاهده نشد.

بیمار برای بیش‌از ۶۰۰ روز آلوده به ویروس باقی ماند و مجبور شد چندین‌بار در بیمارستان بستری شود؛ اما خیلی زود و تنها ۲۱ روز پس از نخستین درمان، علائم جهش ویروس در او مشاهده شد. در ابتدا تعیین توالی نشان داد که ویروس در بدن مرد جهشی پیدا کرده که با سوتروویماب (یکی از دارو‌هایی که بیمار با آن تحت درمان قرار گرفته بود) مرتبط است.

ویروس در بدن بیمار بیش از ۵۰ بار جهش داشت

تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتر ۲۷ سواب بینی جمع‌آوری‌شده بین فوریه‌ی ۲۰۲۲ تا سپتامبر ۲۰۲۳ حکایت از این داشت که ویروس در بدن این مرد بیش از ۵۰ بار جهش داشته است. برخی از این جهش‌ها در پروتئین اسپایک رخ داده بود؛ اتفاقی که نشان می‌دهد ویروس درحال سازگاری برای فرار از سیستم ایمنی بدن انسان است.

مشکلات سلامتی اساسی در مورد مرد هلندی به این معنی بود که سیستم ایمنی بدن او درواقع هرگز فرصتی برای پاکسازی ویروس نداشت. بستری‌شدن طولانی مدت در بیمارستان، همراه با نیاز به انجام اقدامات احتیاطی بیشتر برای جلوگیری از آلوده‌شدن دیگران، کیفیت زندگی مرد را تحت‌تاثیر قرار داده بود. به‌گفته‌ی تیم پزشکی، هیچ مدرکی وجود ندارد که واریانت جهش‌یافته در بدن این مرد، افراد دیگری را در جامعه آلوده کرده باشد.

بیمار در ماه اکتبر ۲۰۲۳ و در نتیجه‌ی عود بیماری زمینه‌ای خود از دنیا رفت. تاکنون هیچ موردی مشاهده نشده که تا این حد طولانی‌مدت دوام آورده باشد و از طرفی عفونت‌های پایدار پدیده‌ی شناخته‌شده‌ای هستند که با ویروس کرونای عامل کووید ۱۹ ارتباط دارند. برخی از تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که از هر ۱۰۰ عفونت، تنها سه مورد ممکن است بیش از یک ماه باقی بماند.

مشکل این است که هرچه ویروس به‌مدت طولانی‌تری در بدن انسان تکثیر شود و تکامل یابد، شانس بیشتری برای ایجاد جهش‌های فرار ایمنی وجود دارد. این یکی از تئوری‌های مطرح‌شده در مورد چگونگی پیدایش اومیکرون است. باید توجه داشت که هر گونه‌ی جهش‌یافته به واریانتی نگران‌کننده تبدیل نمی‌شود؛ اما همچنان مهم است که عفونت‌های مداوم تحت نظر قرار گیرند و بیمارانی که از قبل با سایر مسایل پزشکی درگیر بوده‌اند، بهترین مراقبت‌های ممکن را دریافت کنند.

نویسندگان مقاله در بیانیه‌ای می‌گویند: «مدت زمان عفونت کووید در مورد مرد هلندی بسیار زیاد بود؛ اما عفونت‌های طولانی‌مدت در بیماران دارای نقص ایمنی در مقایسه با عموم افراد جامعه شایع‌تر است. کار بیشتر تیم ما شامل توصیف گروهی از عفونت‌های طولانی‌مدت بین یک ماه تا دوسال در بیماران نقص ایمنی بستری در بیمارستان بود. بااین‌حال به‌طور کلی عفونت‌های طولانی‌مدت اتفاق نادری است؛ چراکه افراد دارای نقص ایمنی تنها درصد بسیار کمی از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.»

مورد مرد هلندی در کنفرانس جهانی ESCMID ارائه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • دلسوزی شاگرد منتظری برای شهید مطهری/ تشکیل 700 پرونده برای مشاوران املاک یک استان!
  • امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر باعث پیشرفت و تعالی جامعه می شود
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • پرونده معاون امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان شفاف‌سازی شود
  • تاکید بر برخورد قانونی با سایتهای ضد اخلاقی مازندران در فضای مجازی
  • پاسخ آیت الله نوری همدانی به سوالی درباره طرح عفاف و حجاب پلیس (طرح نور)
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • «طرح نور» نیروی انتظامی مورد حمایت است
  • عفاف و حیا حافظ حریم انسانی و شخصیت وجودی زن و مرد است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت