Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۸۴ هکتار از جنگل‌ها و مراتع استان طعمه حریق شده است.

عبدالرحیم لطفی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اغلب آتش‌سوزی‌هایی که در جنگل‌ها و مراتع استان رخ داده، از زمین‌های کشاورزی سرایت کرده است.

وی با اشاره به اینکه نیروهای ما با امکاناتی که در اختیار داشتند ۷۰۰ کیلومتر کمربند حفاظتی ایجاد کردند، گفت: از کشاورزانی که اراضی آنها در حاشیه جنگل‌ها و مراتع قرار دارند، درخواست داریم خودشان نسبت به ایجاد آتش‌بُر اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان با بیان اینکه تجهیزات انفرادی فردی کافی برای اطفای حریق در استان وجود دارد، تصریح کرد: در آتش‌سوزی‌ها، لباس ضد حریق و وسایل انفرادی اطفای حریق در اختیار مردمی که به کمک می‌آیند، قرار می‌گیرد.

لطفی بیان کرد: بر اساس استانداردها برای هر یک هزار هکتار جنگل، یک قرقبان و ۱۵ هزار مترمربع مرتع یک قرقبان باید در نظر گرفته شود. بر اساس این استاندارد، در استان باید ۵۴۰ نیرو داشته باشیم اما در عمل ۵۰۷ نیرو در اختیار داریم. البته در فصل گرما ۲۵ دیدبان نیز در مناطق مستعد آتش‌سوزی به کار گرفته می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به آتش‌سوزی‌های آخر هفته گذشته در چند نقطه از استان، گفت: آتش‌سوزی در منطقه یانه‌سر در حوزه شهرستان کردکوی در منطقه صعب‌العبور به وقوع پیوست که با تلاش نیروهای منابع طبیعی و مردم محلی آتش مهار شد.

مدیرکل منابع طبیعی گلستان تصریح کرد: در این حریق ۱۲ هکتار از عرصه‌های جنگلی منطقه طعمه حریق شد.

لطفی خاطرنشان کرد: در آتش‌سوزی منطقه رضی شهرستان رامیان نیز ۵ هکتار از جنگل‌های سوزنی‌برگ دست کاشت طعمه حریق شد.

وی بیان کرد: امسال با توجه به شرایط گرما و خطر آتش‌سوزی در جنگل‌ها، تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان جنگل‌ها و وزارت دفاع برای به‌کارگیری بالگرد منعقد شد. در همین راستا برای مازندران و گلستان یک فروند بالگرد اطفای حریق در نظر گرفته شده است. در آتش‌سوزی اخیر در منطقه یانه‌سر نیز از بالگرد استفاده شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان بیان کرد: از مردم درخواست داریم با توجه به گرمای هوا، از روشن کردن آتش در جنگل‌ها خصوصاً جنگل‌های سوزنی‌برگ خودداری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی آتش سوزی در جنگل ها گلستان مدیرکل منابع طبیعی منابع طبیعی طعمه حریق شد جنگل ها آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۹۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم

هر ساله تعدادی از جنگل‌های  کشور درگیر آتش سوزی می‌شوند، اما در برخی موارد عمدی بودن این آتش سوزی‌ها غیر قابل انکار است، زیرا قاچاقچیان چوب گاهی به دلیل ناکامی در قاچاق چوب درختان اقدام به آتش زدن جنگل‌ها می‌کنند.

طی سال‌های اخیر با پیشرفت علم و تکنولوژی و روی کارآمدن هوش مصنوعی می‌توان از این تکنولوژی برای جلوگیری از قاچاق چوب و آتش سوزی جنگل استفاده کرد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی در فروردین ماه سال جاری رفع تصرف شد 
  • برخورد قاطع با متصرفان اراضی ملی در شهرستان دهلران
  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم
  • حفاظت و حراست از اراضی ملی اولویت دستگاه‌های متولی باشد
  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد