Web Analytics Made Easy - Statcounter

فلوشیپ بیماری‌های عفونی با بیان این‌که ابتلا به کرونا و تزریق واکسن باعث مصونیت دائمی در برابر این ویروس نمی‌شود، گفت: بیمارستان‌ها مملو از بیماران مبتلا به کروناست. - اخبار اجتماعی -

دکتر مسعود مردانی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا، درباره ایمنی ناشی از واکسن و ابتلا به کرونا اظهار کرد: ابتلا به بیماری کرونا و واکسیناسیون باعث مصونیت مادام‌العمر دربرابر ویروس کرونا نمی‌شود؛ تزریق واکسن کرونا باعث می‌شود در صورت ابتلای افراد، مرگ و میر و بستری در ICU کاهش یابد‌ بنابراین حتی اگر افراد اخیراً به کرونا مبتلا شده و یا واکسن کرونا زده‌اند نیز باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فلوشیپ بیماری‌های عفونی درباره وضعیت کرونا در بیمارستان‌ها نیز گفت: بیمارستان‌ها مملو از بیماران مبتلا به کروناست. بخش‌‌های کرونا و ICU ها تخت خالی ندارند و مردم باید همکاری لازم را برای کنترل کرونا داشته باشند و از مسافرت رفتن و دورهمی و شرکت در تجمعات پرهیز کنند.

مردانی با بیان این‌که شروع علائم ابتلا به کرونای دلتا معمولاً با گلودرد و مشابه سرماخوردگی است، ادامه داد: در صورتی که افراد تب بیش از سه روز، تنگی نفس، سرفه‌های مکرر و احساس فشار روی قفسه سینه دارند به پزشک مراجعه کنند.

دستور وزیر بهداشت: سن واکسیناسیون کرونا 3 سال کاهش یابدآمار کرونا در ایران| فوت 527 نفر در 24 ساعت گذشتهتاکنون چند دوز واکسن کرونا وارد و تزریق شده است؟ + جدول گمرک

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واکسن کرونا بهداشت و درمان ویروس کرونا واکسن کرونا بهداشت و درمان ویروس کرونا ابتلا به کرونا بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۹۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین دستگاه دیالیز در بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد

 فرامرز دهمرده  اظهار کرد: این دستگاه از نوع ATF و کاملا ایرانی است که توانایی پاسخگویی کامل به بیماران دیالیزی شهرستان را داراست و بیماران دیگر نیازی به مراجعه به سایر شهرستان‌ها ندارند.

وی ادامه داد: با توجه به رشد بیماران دیالیزی مبتلا به فشار خون بالا و دیابت که منجر به نارسایی سیستم کلیوی می‌شود لازم است تا افراد نسبت درمان به موقع اقدام و با تغییر در سبک زندگی به ایجاد جامعه سالم کوشا باشند.

رئیس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با اشاره به فعال بودن چهار دستگاه دیالیز در این بیمارستان تصریح کرد: دسترسی افراد دیالیزی به خدمات بهینه و منجر به بهبود کیفیت زندگی بیماران شده است.

به گفته وی ؛ در حال حاضر ۱۶ بیمار دیالیزی در میرجاوه حضور دارند که سال گذشته ۲۵۰۰ جلسه دیالیز ویژه این افراد انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارمین دستگاه دیالیز در بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند