Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، سخنگوی سازمان غذا و دارو در پاسخ به برخی اظهارات که در روزهای اخیر درباره تعلل نسبت به خرید واکسن مطرح شده‌اند، گفت: عزیزان وزارت امور خارجه و سایر بخش‌هایی که در دولت درگیر موضوع خرید واکسن بودیم تاکنون از هرجایی که امکان خرید واکسن بوده، واکسن خریده‌ایم.

کیانوش جهانپور درباره نتیجه ورود بخش خصوصی به موضوع واردات واکسن، بیان داشت: شرکت‌های خصوصی که ماه‌ها است برای واردات واکسن مجوز گرفته‌اند تاکنون تنها یک مورد موفق به واردات ۳۱۴ هزار دز واکسن شده‌اند، آن هم با قیمتی بالاتر از آنچه تاکنون خریداری شده و با تاریخ مصرف حدود یک ماه که تمامی آنها مصرف شد، سایر بخش‌های خصوصی هم اگر می‌توانستند واکسنی بخرند تاکنون به داخل کشور انتقال می‌دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین درباره ابهام مطرح شده درخصوص استفاده نکردن ایران از کمک‌های پزشکان بدون مرز برای مبارزه با کرونا، اظهار داشت: آن کمک‌ها نه انتقال تجربه خاصی به همراه داشت و نه محتوای کمک‌ها قابل توجه بود و نه اصلا قابل استفاده بود.

مشکلی در هزینه کردن برای واردات واکسن وجود نداشته است

سخنگوی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه مشکلی در هزینه کردن برای واردات واکسن وجود نداشته، گفت: اینکه بیان شده باید ۷۲۰ میلیون یورو هزینه شده برای دارو را صرف واکسن می‌کردیم، نشان می‌دهد ما مشکلی برای تامین هزینه واکسن نداشتیم بلکه مشکل در تامین واکسن بوده است.

ضمن اینکه باید در نظر داشت تامین دارو و تامین واکسن دو مقوله جدا از هم هستند و نمی‌شود به بیماری که مبتلا به کرونا است به جای دارو، وعده واکسن برای ماه‌های آینده را داد! بلکه این مقوله باید به موازات هم پیش رود.

پرداخت۲۰۰ میلیون دلار توسط ایران تنها برای خرید واکسن از سبد کوواکس

جهانپور درباره تلاش‌ها برای تامین واکسن، افزود: یک نمونه خرید واکسن از سبد کوواکس بوده که پیش پرداخت‌ها برای خرید ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دز واکسن صورت گرفته است. هزینه‌ای که برای تامین این میزان از واکسن انجام شده حدود ۲۰۰ میلیون دلار است و باید توجه داشت که این تنها یکی از مسیرهایی است که ما برای تامین واکسن رفته‌ایم.

بیشترین حجم واکسن خریداری شده تاکنون از چین بوده که برای آن هزینه شده و می‌شود و ادامه خواهد داشت، مسیرهای دیگری را نیز در حال پیگیری هستیم اما تا زمانی که نهایی نشود نمی‌توان درباره آن اظهار نظر کرد.

جهانپور در پایان اظهارداشت: پیش‌بینی می‌کنیم با تحقق تلاش‌ها برای خرید واکسن، تا اوایل مهر حدود ۴۰ میلیون دز واکسن را از منابع مختلف خارجی خریداری و تامین کنیم.

گفتنی است، هفته گذشته برخی افراد اظهاراتی درباره لزوم تامین واکسن حتی با قیمت بالاتر داشتند. برداشت‌ها از این اظهارات به گونه‌ای بود که شاید آنطور که باید برای تامین واکسن هزینه نشده و گویی کانتینرهای واکسن در اطراف کشور برای ورود معطل پرداخت هزینه واکسن هستند. این در حالی است که هفته گذشته در گزارشی درباره تحریف واقعیت‌ها درباره واکسن توضیحات مبسوطی ارائه دادیم. مسائلی از جمله تحریم‌های دارویی، کمبود واکسن در دنیا به دلیل نیاز خود کشورهای تولید‌کننده، بدعهدی تولید کنندگان واکسن و... از جمله مواردی بوده که تاکنون مانع تامین واکسن به‌اندازه نیاز کشور بوده است. به این موارد اظهارات سخنگوی سازمان غذا و دارو را هم که از نظر گذشت باید اضافه کرد.

منبع: روزنامه کیهان

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دارو دلار بخش خصوصی کیانوش جهانپور خرید واکسن سازمان غذا و دارو سبد کوواکس واردات واکسن تامین واکسن برای واردات برای تامین خرید واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۰۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟

زمان فروش باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس توسط مالکان خصوصی آنها مشخص شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در روز 5 اردیبهشت ماه سال جاری  مالکیت باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس رسماً به بخش خصوصی واگذار شد. بر این اساس 85 درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (30 درصد)، ملت (20 درصد)، تجارت (20 درصد)، صادرات (پنج درصد)، رفاه (پنج درصد) و اقتصاد نوین (پنج درصد) انتقال پیدا کرد. 10 درصد سهام دو باشگاه نیز پیش‌تر به هواداران واگذار شده بود. طبق اعلام وزیر ورزش قرار است 5 درصد باقی‌مانده سهام دو باشگاه نیز به زودی به پیشکسوتان واگذار شود.

پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ 5 درصد

در این میان سؤالی مطرح است که آیا مالک خصوصی چه زمانی قادر به واگذاری باشگاه مورد تملکش است؟ پاسخ این سؤال نیازمند رعایت یک پیش‌نیاز است.

از آنجایی که دو باشگاه به‌صورت اقساطی خریداری شدند، طبق توافق صورت گرفته، سرخابی‌ها تا شش سال زیر نظر سازمان خصوصی‌سازی خواهند بود و مالکان بخش خصوصی آنها باید تا تاریخ معین شده، اقساط خود را  به دولت بپردازند. حتی اگر بخش خصوصی سریع‌تر از زمان موعود (پیش از شش سال)، اقساط خود را تسویه کند، می‌تواند فردای همان روز سهام باشگاه موردنظر را در فرابورس عرضه کند. در غیر این‌صورت بعد از پایان شش سال و تسویه مطالبات دولت از محل سرخابی‌ها، بخش خصوصی قادر به فروش سرخابی‌ها خواهد بود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • شمش خم کن چیست؟
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها مجاز است
  • آمارهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • تعیین نرخ ارز قاچاق، از بیش اظهاری واردات و کم اظهاری صادرات
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها