Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتر پیتر امبارِک، که به مدت چهار هفته سرپرستی هیئت تحقیقاتی سازمان بهداشت جهانی درباره منشا ویروس کرونا را بر عهده داشت، ابتدا گفته بود این نظریه که ویروس از آزمایشگاهی در این شهر باشد، «بسیار بعید» است.

اکنون دکتر امبارک که متخصص بیماری‌های واگیردار و ایمنی غذایی است، گفته است احتمال دارد یکی از کارکنان آزمایشگاه ووهان در تماس با خفاش به ویروس کرونا آلوده شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او به شبکه تی‌وی۲ تلویزیون دانمارک گفت: «یک فرضیه محتمل این است که یکی از کارکنان [آزمایشگاه ووهان] در جریان نمونه‌برداری در محل آلوده شده باشد. این جایی است که ویروس مستقیم از خفاش به انسان منتقل می‌شود. در این صورت، [عامل سرایت بیماری] در عوض یک روستایی ناشناس یا هر فرد دیگری، یک کارمند آزمایشگاه است که مرتب با خفاش‌ها در تماس بوده است. این در واقع در رده [گزینه‌های] محتمل قرار دارد.»

به گزارش ایندیپندنت، دکتر امبارک افزود با این حال، سازمان بهداشت جهانی هیچ شاهد و مدرکی مبنی بر اینکه همه‌گیری کووید-۱۹ به پژوهش‌های موسسه ویروس شناسی ووهان مرتبط باشد، نیافته است.

او تاکید کرد که کارشناسان سازمان بهداشت جهانی شواهد مستقیمی دال بر اینکه شیوع ویروس کرونا به پژوهش‌ روی خفاش در آزمایشگاه‌های ووهان ارتباط داشته باشد، پیدا نکرده‌اند. 

از هنگام بروز نخستین موارد بیماری در ووهان در دسامبر ۲۰۱۹، میان کارشناسان درباره منشا ویروس کرونا بحث و اختلاف نظر فراوان وجود داشته است اما بسیاری از متخصصان تصور نمی‌کنند که نشت ویروس از آزمایشگاه عامل شیوع بیماری کووید-۱۹ بوده باشد. 

در ماه مه، جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا، به تیم خود دستور داد پاسخ پرسش‌هایی را که در مورد منشا بیماری وجود دارد، بیابند. او گفت که سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا در پی نظریه‌های متفاوت از جمله احتمال بروز سانحه آزمایشگاهی‌اند. چین همواره نظریه نشت ویروس از آزمایشگاه را رد کرده است. 

یوان ژیمینگ، مدیر آزمایشگاه ایمنی زیستی در موسسه ویروس‌شناسی ووهان، پیش‌تر گفته بود که آن‌ها قبل از بروز همه‌گیری، ویروس جدید کرونا را در این محل نگه می‌داشتند و روی آن تحقیق نکرده‌اند.

او گفت: «تاکید می‌کنم... موسسه ویروس شناسی هرگز ویروس جدید کرونا را طراحی نکرده، نساخته و نشت نداده است.»

در همین حال چین اعلام کرده که با طرح جدید سازمان بهداشت جهانی برای بررسی منشا ویروس کرونا همکاری نمی‌کند.

سازمان بهداشت جهانی اطلاعات بیشتری درخواست کرده که بخشی از آن برای ادامه تحقیق درباره تئوری نشت ویروس از آزمایشگاهی در چین است.

اما مقامات چین اعلام کردند که نظریه انتشار کووید از آزمایشگاه نباید بررسی شود. به این دلیل که سازمان بهداشت جهانی در ابتدا گفته بود که بسیار غیرمتحمل است که منبع انتشارویروس از آزمایشگاه باشد.

چین معتقد است که تحقیق درباره منشا ویروس با اهدافی سیاسی انجام می‌شود. اما درمقابل شماری معتقدند که چین در این مورد پنهانکاری می‌کند.

310 310

کد خبر 1544948

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ووهان چین سازمان بهداشت جهانی ویروس کرونا سازمان بهداشت جهانی ویروس از آزمایشگاه ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۰۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوگل ۲۰ کارمند دیگر را به علت حمایت از مظلومان غزه اخراج کرد

گروهی که اخیراً تظاهراتی را در اعتراض به قرارداد شرکت آمریکایی گوگل با رژیم صهیونیستی سازمان داده است، اعلام کرد که این شرکت ۲۰ کارمند دیگر را به علت حضور در این اعتراضات اخراج کرده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه خبری سی‌اِن‌اِن، گروهی که اخیراً تظاهراتی را در اعتراض به قرارداد شرکت آمریکایی گوگل با رژیم صهیونیستی سازمان داده است، اعلام کرد که این شرکت 20 کارمند دیگر را به علت حضور در این اعتراضات اخراج کرده است.

گروه "فناوری برای آپارتاید ممنوع" No Tech for Apartheid که اخیراً تظاهراتی را در دفاتر گوگل سازمان داده بود، در بیانیه‌ای اعلام کرد که این شرکت آمریکایی علاوه بر 30 کارمندی که هفته گذشته اخراج شدند، 20 نفر دیگر نیز از کار خود برکنار شده‌اند.

 این گروه ادعا می‌کند که برخی از کارمندان اخراج شده در اعتراضات و تحصن سه شنبه دو هفته گذشته در دفاتر گوگل در نیویورک و سانی ویل، کالیفرنیا، "نظاره گر غیرشرکت کننده" بودند و فعالانه شرکت نداشتند.

این بیانیه اخراج‌های دسته جمعی را در گوگل محکوم کرد و آن را "اقدام تهاجمی و انتقام جویی از روی استیصال" خواند.

سخنگوی گوگل از بیان دقیق تعداد کارگرانی که به دلیل اعتراضات اخراج شده‌اند خودداری کرد، اما در بیانیه‌ای که سه‌شنبه برای شبکهCNN  ارسال شد، تأیید کرد که اخراج‌های بیشتری رخ داده است.

سازمان دهندگان این اعتراض در عین حال می‌گویند که برخی از کارگران اخراج شده هیچ اختلالی در داخل دفاتر گوگل ایجاد نکرده‌اند.

"گروه فناوری برای آپارتاید ممنوع" در این بیانیه اعلام کرد که گوگل عصبانی شده است چرا که مدیران این شرکت از قدرتی که کارکنان در تحصن‌های تاریخی سه‌شنبه گذشته نشان دادند و همچنین از واکنش نادرست خود خجالت می‌کشند.

این بیانیه افزود: اکنون، این شرکت به هر کارمندی که از نظر فیزیکی در مجاورت تظاهرات بوده از جمله کسانی که اصلاً در این کمپین شرکت نداشته‌اند، ضربه می‌زند.

در گزارش سی‌ان‌ان آمده است: قتل عام غیرنظامیان در غزه شکاف عمیقی در افکار عمومی آمریکا ایجاد کرده است و اعتراضات گسترده علیه حمایت دولت ایالات متحده... از اسرائیل در سراسر دانشگاه‌ها و شرکت‌های این کشور در هفته‌های اخیر افزایش یافته است.

اعتراض کارکنان گوگل به قرارداد رایانش ابری این شرکت با دولت اسرائیل بیش از شش ماه پس از حمله 7 اکتبر حماس شکل گرفت و این در حالی است که حملات اسرائیل به غزه اکنون بیش از 34 هزار کشته برجای گذاشته است که بیش از 70 درصد از کشته شدگان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را هم اخراج کرد!
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را به علت حمایت از مظلومان غزه اخراج کرد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • مرگ دو کارمند سازمان آب و برق در حادثه سقوط مینی‌بوس به دره
  • ایران به عضویت سازمان جهانی ارزیابی و انطباق درآمد
  • عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق