Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، این رسانه افزود: اکنون چندین ماه است که شرکت های سازنده واکسن می گویند انتظار دارند افرادی که به طور کامل واکسینه شده اند برای پیشگیری از ابتلا به گونه جدید ویروس کرونا نیاز دارند واکسن های تقویتی بیشتری را دریافت کنند.

اکنون تعداد فزاینده ای از کشورها همچون شیلی و آلمان و رژیم صهیونیستی قصد دارند در مواجه با ویروس کرونای دلتا که سرعت انتقال بالایی دارد، واکسن های تقویتی خود را به شهروندان مسن تر یا افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارد تزریق کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اداره غذا و داروی آمریکا پنجشنبه شب مجوز استفاده از دوزهای تقویتی واکسن کرونا ساخت شرکت های فایزر و مدرنا را برای افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، صادر کرد. فایزر در کنار شرکت آلمانی شریک خود بیون تک و شرکت مدرنای آمریکا بیش از ۶۰ میلیارددلار برای فروش دوزهای تقویتی واکسن کرونا بین سالهای ۲۰۲۱  و ۲۰۲۲ سرمایه گذاری کرده اند.

این توافق شامل تامین دو دوز از واکسن اولیه و میلیاردها دلار واکسن های تقویتی احتمالی برای کشورهای ثروتمند است.

تحلیلگران پیش بینی کرده اند که در آمد فروش این واکسن ها بیش از ۶.۶ میلیارد دلار برای شرکت های فایزر و بیون تک و ۷.۶ میلیارد دلار برای مدرنا در سال ۲۰۲۳ باشد که عمدتا حاصل از درامد دوزهای تقویتی واکسن است.

شرکت های واکسن ساز می گویند  شواهدی که نشان می دهد سطح آنتی بادی بدن افراد واکسینه شده بعد از شش ماه کاهش می یابد و افزایش پیشرفت بیماری در کشورهایی که عمدتا تحت تاثیر شیوع ویروس دلتا هستند، از ایده نیاز به تزریق واکسن تقویتی حمایت می کند.

  هنوز معلوم نیست که چه تعداد از افراد به واکسن های تقویتی نیاز دارند و در چه بازه زمانی باید این واکسن به آنها تزریق شود. سود حاصل از واکسن های تقویتی احتمالی ممکن است به تعداد رقبای که وارد بازار فروش آن می شود بستگی داشته باشد.

برخی از دانشمندان این سوال را می پرسند که آیا شواهد کافی برای نیاز به واکسن تقویتی به ویژه برای جوانان و افراد سالم وجود دارد یا خیر.

سازمان جهانی بهداشت از دولت ها خواسته است تزریق واکسن تقویتی را تا زمانی که همه مردم جهان دوزهای اولیه واکسن را دریافت نکرده اند متوقف کنند.

  شرکت فایزر از اظهارنظر در این زمینه خودداری کرده است. مدیران این شرکت گفته اند بر این باورند دوز سوم برای شش تا هشت ماه بعد از واکسیناسیون اولیه لازم است.  

اگر استفاده مدام از واکسن های تقویتی کووید-۱۹ در بین مردم ضروری باشد این بازر شبیه بازار فروش واکسن آنفولانزا خواهد شد که سالانه بیش از ۶۰۰ میلیون دوز واکسن توزیع می کند.

  تحلیلگر موسسه آتلانتیک اکوئیتیز گفت واکسیناسیون آنفولانزا در کشورهای ثروتمند ۵۰ درصد از جمعیت را شامل می شود و واکسن های تقویتی کووید-۱۹ احتمالا در صورت تصویب گسترده همین الگو را دنبال خواهد کرد.

شرکت های استرازنکا و جانسون اند جانسون اطلاعات بیشتری را درباره واکسن های تقویتی خود جمع آوری می کند و ممکن است شرکت داروسازی آمریکا نوواکس، کیورواک آلمان و شرکت داروسازی سانوفی فرانسه از واکسن های تقویتی استفاده کنند هر چند که واکسن های آنها هنوز مجوز نگرفته است.

یکی از عوامل که می تواند قیمت واکسن ها را کنترل کند این است که دولت آمریکا بهای واکسن های تزریقی در این کشور را بپردازد و اجازه دخالت بیمه کنندگان بخش خصوصی را ندهد.

برچسب‌ها قاره اروپا ایالات متحده آمریکا واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قاره اروپا ایالات متحده آمریکا واکسن کرونا قاره اروپا ایالات متحده آمریکا واکسن کرونا واکسن های تقویتی واکسن کرونا واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۲۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن قصد خودکشی داشت!

به گزارش خبرآنلاین «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با یک برنامه رادیویی فاش کرد که در گذشته به سبب مرگ همسر اولش، «نیلیا» و دختر ۱۳ ماهه او، «نائومی» دچار افسردگی و افکار روانپریشانه همچون خودکشی و معتاد شدن به مشروبات الکلی شده بود.

به نوشته پایگاه اینترنتی «هیل» بایدن در این مصاحبه که عمدتا با موضوع اتفاقات زندگی شخصی و دوره ریاست جمهوری او برگزار شد درباره افکار خود پس از مرگ آنها که در دسامبر ۱۹۷۲ رخ داد، گفت: «من می‌نشستم و به این فکر می‌کردم که فقط مشروب بخورم و معتاد به الکل شوم.»

به نقل از ایسنا بایدن در ادامه با گفتن اینکه فکر خودکشی نیز به سرش زده بود، گفت: «برای اینکه خودکشی کنید لازم نیست دیوانه باشید.»

او ادامه داد: «من به این فکر می‌کردم که به پل یادبود دلاوِیر بروم و از آنجا به پایین بپرم.»

رئیس جمهور آمریکا که در ماه‌های گذشته بارها گاف‌ها و رفتارهای غیرعادی و عجیب از او در برابر انظار عمومی سر زده و سلامت جسمی و روانی خود را زیر سوال برده در این مصاحبه مدعی شد کسانی که فکر خودکشی دارند را تشویق به روان درمانی می‌کند.

جو بایدن که لقب پیرترین رئیس‌جمهور تاریخ ایالات متحده را به خود اختصاص داده، بیش از هر زمان دیگری به دلیل نزدیک‌تر شدن به انتخابات ۲۰۲۴ و هم‌چنین گاف‌های بی‌پایانش زیر ذره‌بین قرار دارد.

جو بایدن از ابتدای شروع ریاستش تاکنون گاف‌ها و حرکات نمایشی مضحکی را در مقابل حضار و بینندگان پخش زنده انجام داده است؛ این موارد از اشتباهات لفظی گرفته تا افتادن روی صحنه و هم‌چنین هذیان‌گویی شهرت و محبوبیت رئیس‌جمهور آمریکا را به خطر انداخته است.

نشریه انگلیسی «سان» اخیرا با استناد به یک نظرسنجی تازه نوشت بسیاری از رای‌دهنگان آمریکایی نگرانند که «جو بایدن» پیرترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا در صورت پیروزی مجدد در دور بعدی انتخابات، حین ریاستش فوت کند.

نشریه سان در این مطلب با اشاره به اظهارات رای‌دهندگان آمریکایی ‌نوشت:«بسیاری از آمریکایی‌ها خواستار پیروزی ترامپ هستند زیرا معتقدند او نسبت به بایدن قادر به انجام کارها است. آن‌ها به طور کلی رئیس‌جمهوری را می‌خواهند که به لحاظ ذهنی سالم باشد و بتواند پا به پای رهبران جهان قدم بردارد.»

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900091

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • «پلن بی» آمریکا در برابر انصارالله چیست؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • حمایت جامعه دانشگاهی اهواز از اعتراضات دانشجویی در آمریکا علیه صهیونیست‌ها
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • مرد آمریکایی شرکت کننده در تظاهرات همبستگی با غزه مسلمان شد+ فیلم
  • بایدن قصد خودکشی داشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد