Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد-کتاب “تبلیغات اقناعی در رسانه های اجتماعی” نوشته “دکتر علی غیاثیان” با باور به اینکه شبکه های اجتماعی اینترنتی در حال ایجاد تحولی جدی در تمام شئون حیات اجتماعی از اقتصاد و سیاست گرفته تا فرهنگ و… هستند بر این نکته تاکید دارد که در دوران کنونی این شبکه ها تولید و توزیع معانی را […]

امتداد-کتاب “تبلیغات اقناعی در رسانه های اجتماعی” نوشته “دکتر علی غیاثیان” با باور به اینکه شبکه های اجتماعی اینترنتی در حال ایجاد تحولی جدی در تمام شئون حیات اجتماعی از اقتصاد و سیاست گرفته تا فرهنگ و… هستند بر این نکته تاکید دارد که در دوران کنونی این شبکه ها تولید و توزیع معانی را دستخوش تغییر کرده‌اند و به رسانه ای شدن موضوعات فرهنگی، سیاست و اجتماعی ختم شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش امتداد، رهبر معظم انقلاب در مراسم تنفید حکم ریاست جمهوری آیت ا… رئیسی با اشاره به اینکه تحرکات امروز دشمن علیه ایران اسلامی، بیشتر از جنس تحرکات تبلیغاتی و جنگ نرم است بر لزوم عملکرد “هوشمندانه‌تر و قوی‌تر” در زمینه کار تبلیغاتی و رسانه ای تاکید موکد فرمودند.
به نظر می‌رسد اعلام این رهیافت نو از سوی ایشان در بطن خود نقدی است بر شیوه فعالیت اصحاب رسانه و تبلیغات و هشداری برای بازبینی و نوسازی مدل های مواجه با دشمن در جبهه جنگ نرم است.

در همین راستا کتاب “تبلیغات اقناعی در رسانه های اجتماعی” نوشته “دکتر علی غیاثیان” با باور به اینکه شبکه های اجتماعی اینترنتی در حال ایجاد تحولی جدی در تمام شئون حیات اجتماعی از اقتصاد و سیاست گرفته تا فرهنگ و… هستند بر این نکته تاکید دارد که در دوران کنونی این شبکه ها تولید و توزیع معانی را دستخوش تغییر کرده‌اند و به رسانه ای شدن موضوعات فرهنگی، سیاست و اجتماعی ختم شده‌اند.

غیاثیان در این کتاب با تاکید بر اینکه “رسانه ها در به روزرسانی تبلیغات نقش مهمی دارند” می نویسد: کمتر کسی است که از اهمیت فرآیند اقناع و نقشی که رسانه های اجتماعی در این میان در جهت شکل دادن به افکار عمومی ایفا می کنند، آگاه نباشد.

نویسنده کتاب “تبلیغات اقناعی در رسانه های اجتماعی” با اشاره به این واقیعت‌ها، هدف از نگارش این کتاب را چنین توضیح می دهد: بررسی چگونگی به کارگیری شیوه اقناع در تبلیغات رسانه‌های اجتماعی هدف این کتاب است و در آن بیان می‌شود که رسانه‌ها چگونه با اتکاء بر مهم‌ترین ویژگی های اقناعی، شیوه‌ای که به طور گسترده در رسانه ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، بر مخاطب تاثیر می‌گذراند.

بر این اساس به نظر می‌رسد کتاب یاد شده فعالان رسانه‌ای فعال در شبکه‌های اجتماعی را برای درک بهتر بستری که در آن مشغول به کار هستند، یاری می‌کند.
کتاب حاضر در ٣٦٢ صفحه از سوی نشر اندیشه و با ویراستاری علمی دکتر علیرضا محمودی به بازار نشر عرضه شده است .نویسنده پیش از این کتاب‌های «رسانه و بسته‌بندی» و «تبلیغات در رسانه» را به رشته تحریر در آورده که با استقبال مخاطبان روبه‌رو شد.

برچسب ها : علی غیاثیان-تبلیغات اقناعی - رسانه های اجتماعی

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی رسانه ای دکتر علی شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۳۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجمه «قلمروزدایی علم و دین» روانه بازار نشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «قلمروزدایی علم و دین» تألیف گریگور داوس به تازگی با ترجمه جواد درویش آقاجانی منتشر و روانه بازار نشر شده است.

پروفسور گریگور داوس (زاده ۱۹۵۷)، استاد دانشگاه نیوزلند است که در زمینه فلسفه دین مدرک دکتری دارد. هدف این کتاب، تحلیل منازعه «علم و دین» از طریق توسعه رویکردهای ممکن به روابط بین آن‌ها و همچنین توسعه مفهومی علم از یک سو و دین از سوی دیگر است. کتاب در مقابل مدل‌های ساده‌تر از روابط علم و دین، مدل پیچیده‌تری را پیشنهاد می‌دهد که شامل چهار بُعد برای پرداختن به رابطه علم و دین است و عبارت‌اند از: بُعد شناختی، غایت‌شناختی، نهادی و معرفت‌شناختی، بُعد شناختی به محتوای گزاره‌های علمی و دینی می‌پردازد. بُعد غایت‌شناختی به اهداف مندرج در علم و دین اختصاص دارد. بُعد نهادی شامل بررسی رابطه علم و دین از طریق سازمان‌های اجتماعی مرتبط با آن‌هاست. بُعد معرفت‌شناختی هم به صورت‌های مختلف معرفت، زبان و منابع دانش می‌پردازد.

مجموعه بن‌مایه‌های کمبریج تا به‌حال در ۲۵ سرفصل موضوعی مختلف منتشر شده است. سرفصل موضوعی فلسفه این مجموعه در ۱۵ شاخه و تاکنون ۲۲۸ کتاب تقدیم جامعه علمی کرده است. همچنین در سرفصل موضوعی دین نیز ۸ شاخه مختلف مورد توجه قرار گرفته و ۸۱ کتاب منتشر شده است. همان‌طور که گفته شد در شاخه فلسفه دین تا به حال ۳۱ کتاب منتشر شده است که در حال حاضر ترجمه ده کتاب از آن مجموعه به فارسی عرضه شده است.

فلسفه دین در کشورمان نیز در سال‌های اخیر مورد توجه استادان و محققان به‌ویژه نسل جوان‌تر قرار گرفته است. البته با توجه به گستره موضوعی مباحث فلسفه دین، میزان دغدغه‌مندی نسبت به هر کدام از این موضوعات در جوامع مختلف متفاوت است. موضوعاتی نظیر «معنای زندگی»، «علم و دین»، «خداباوری»، «تکثرگرایی» و «مسئله‌های شر و رنج» که در زمره موضوعات اصلی و مشترک مباحث فلسفه دین‌اند، مصادیقی از چالش‌های فکری محیط‌های علمی ایران نیز محسوب می‌شوند. به هر روی، انتشار کارهای متنوعی در سال‌های اخیر در فضای فکری فلسفه دین ایران ستودنی است. مجلات، کتاب‌ها، مقالات و رساله‌های دانشجویی مختلف در کنار برگزاری رویدادهای علمی و پژوهشی متنوع، اگر چه سرمایه‌ای خوب هستند اما ناکافی برای تحقیقات بیشتر و کامل‌تر در آینده است.

این کتاب با ۱۲۴ صفحه، شمارگان ۱۰۰ نسخه و قیمت ۹۰ هزار تومان عرضه شده است.

کد خبر 6090175 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد/ اولین کتاب تخصصی انتظارات تورمی در ایران
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • پیام لیبرمن به سیاستمداران اسرائیلی: ساکت باشید
  • عملیات نجات نفس‌گیر در سیل عربستان؛ مهارت این جوان ستودنی است! | فیلم
  • ترجمه «قلمروزدایی علم و دین» روانه بازار نشر شد