Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دکترای جغرافیا و برنامه ریزی شهری گفت: منافع مردم باید در فرآیند تهیه و اجرای طرح‌های شهری مدنظر قرار بگیرد.

سعید زنگنه در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با تاکید بر اینکه مدیریت شهری باید از جنس مردم باشد، اظهار کرد: مدیریت شهری متشکل از شهرداری و شورای شهر باید از جنس مردم باشد زیرا نهادی مردمی و نه دولتی است که با انتخاب مردم به صورت مستقیم یا غیر مستقیم آغاز به کار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مدیریت شهری باید تلاش کند تا منافع مردم از سمت نهادهای بالاتر مثل استانداری و فرمانداری پیگیری شود.

این دکترای جغرافیا و برنامه ریزی شهری خاطرنشان کرد: مقامات مسئول باید به بهانه‌های مختلف به محلات شهر سر بزنند و جلسات مختلفی با شهروندان ساکن در محلات شهر داشته باشند و با ریش سفیدان و معتمدان محل و گروه‌های مختلف مثل زنان، جوانان و سالمندان دیدار کنند و خواسته‌های آنان را مدنظر قرار دهند.

وی تاکید کرد: ارائه پیشنهادات و راهکار توسط مردم در سطح محلات بسیار کارآمدتر از آن است که تصمیماتی بر اساس پیشنهادات کلی در سطوح کلان شهر گرفته شود.

زنگنه تصریح کرد: شهرنشینی سریع و شتابان و جمعیت پذیری روز افزون شهرها موجب ایجاد معضلاتی برای شهرها شده است که نیازمند به‌کارگیری شیوه جدید مدیریت از پایین به بالا است تا با کسب درآمدهای پایدار شهری نسبت به انجام طرح‌های کلان شهری اقدام شود.

وی اضافه کرد: علت تعدادی از معضلات شهری به خصوص در شهرهای بزرگ خارج شهر است اما برخی مسائل که به مدیریت داخلی شهر مربوط می‌شود، مدیریت شهری و شهرداری باید عزم برطرف کردن آنها را داشته باشد.

این دکترای جغرافیا و برنامه ریزی شهری اضافه کرد: برخی مواقع پروژه‌های خوبی در سطح شهرها پیاده سازی می‌شود، اما مدیران شهری باید نظارت کافی را بر روند اجرای پروژه داشته باشند به طور مثال طرح مسکن مهر کلیت خوبی داشت اما کار در مرحله اجرا به درستی پیش نرفت.

وی گفت: مکان یابی نادرست، فاصله از شهرها، طراحی یک شکل بدون توجه به ویژگی‌های جغرافیایی، فرهنگی و اجتماعی از مشکلات این طرح بود.

این دکترای جغرافیا و برنامه ریزی شهری گفت: پروژه‌های بسیار خوبی در سطح شهرهای مختلف تهیه و تصویب می‌شود اما این طرح‌ها در زمان اجرا به درستی پیاده سازی نمی‌شود لذا نیاز است مدیریت شهری نظارت بر اجرای طرح‌ها در بخش‌های مختلف داشته باشد و در این فرآیند منافع شهروندان را در نظر داشته باشد.

کد خبر 514457

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهر مدیریت شهری شهروند شوراي شهر شهرداری شهرداران طرح شهری پروژه های شهری توسعه پایدار محلات شهر سازمان های مردم نهاد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۳۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مافیا جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم

سخنگوی شورای شهر گفت: برخی هرچه می توانند انجام می دهند که مدیریت شهری این دوره نتواند توفیق پیدا کند؛ تا بتوانند در انتخابات بعدی استفاده‌اش را ببرند.

علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای شهر در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی خبرگزاری دانشجو در رابطه با مافیای خودرو اظهار داشت: اگر بخواهم خیلی صریح و قابل لمس بگویم، به هر دلیلی و بدون قضاوت کردن، در دوره گذشته و در چهارسال پیش از دوره‌ی ما در خصوص نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی (مترو، اتوبوس، تاکسی و ون) اتفاقات مناسبی نیوفتاده است.

 

وی افزود: حتما باید پای صحبت آن عزیزان نیز بنشینیم، شاید دلایل خاص خودشان را، مانند در عدم همکاری دولت وقت داشته باشند. چون به هر حال این امری است که اگر در آن کمک های دولت در ادوار مختلف اگر اتفاق نیوفتاده باشد، شهرداری توفیقی نیز نداشته است.

 

وی بیان داشت: اما چیزی که توصیف می شود کرد و به دست ما رسید، ناوگانی فرسوده با تعداد اندک بود که مردم را به شدت در وضعیت بدی قرار می داد. علی الخصوص در زمان همه گیری کرونا که ما لازم داشتیم مردم در اتوبوس ها و مترو با فاصله تردد بکنند وجود داشت.

 

نادعلی گفت: به هر حال توصیف شرایط وظیفه ما نیست. مسئولیت ما این است که شرایط را به رسمیت بشناسیم و به دنبال برطرف کرد موانع برویم.

 

وی افزود: در این دوره مدیریت شهری دولت کمک کرد، رئیس جمهور و وزرای صمت پای کار آمدند. با این حال فضای بروکراتیک عظیمی که برای هر اتفاق این چنینی در کشور وجود دارد و شرایط بد خارجی، موجب می شود که هر اتفاقی که بخواهد رقم بخورد، یک همت بالایی به آن معطوف شود و این همت در تمامی قسمت ها وجود داشته است.

 

نادعلی در رابطه با مشکلات پیش رو بیان داشت: باید در نظر داشت که حتی اگر ما تمام کارها را انجام دهیم، بازهم ساخت برعهده ما نیست و ممکن است طرف مقابل بد قولی کند. و یا مثل الان، برخی سعی می ‌کنند چوب لای چرخ کار بگذراند که متاسفانه مردم نتیجه این کار را می‌بینند.

 

وی افزود: برخی هرچه می توانند انجام می دهند که مدیریت شهری این دوره نتواند توفیق پیدا کند؛ تا بتوانند در انتخابات بعدی استفاده‌اش را ببرند. این کارهای سیاسی همواره به کارهای خدماتی در کشور لطمه زده است. هرگاه سیاست زدگی کنار کار فنی و خدماتی می‌آید، مردم لطمه می‌خورند.

 

وی در ادامه گفت: امسال آخرین سال دوره مدیریت شهری ما است، و حتی اگر ما در نتیجه گیری به این دوره از مدیریت شهری نرسیم و نتیجه اتفاقات در دوره‌ی بعد باشد، بازهم کار مهم در دوره ما اتقاق افتاده است.

 

سخنگوی شورای شهر افزود: ما می توانستیم بگوییم که ممکن است این کار سنگ بزرگ زدن باشد و حتی احتمال نشدن آن وجود داشته باشد، پس ورود نمی کنیم. اما افتخار این کار برای هرکسی که می خواهد باشد، مهم این است که مشکلات مردم حل شود و شهروندان یک کلان شهر که تمام نگاه ها روی آن است بتوانند شرایط بهتری را تجربه کنند.

 

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آسفالت معابر از اولویت‌های شهرداری است
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • مناطق حاشیه‌نشین️، بزرگترین مشکل شهر ارومیه است
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • چرا مافیا جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم
  • نیروی انتظامی آماده تعامل بیشتر با مدیریت شهری است
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان