Web Analytics Made Easy - Statcounter

«اشرف بروجردی»، چهره سیاسی اصلاح طلب، در رابطه با  فاصله اصلاح طلبان از قدرت و روند ترمیم عقبه اجتماعی در این جریان گفت: قدرت بخشی از سیاست است؛ وقتی کار سیاسی می کنید تماما بر اساس قدرت نیست. اینکه شما به عنوان یک فرد سیاسی باید دغدغه جامعه داشته باشید دغدغه جامعه را داشتن، به معنی رصد کردن وقایع، حوادث و اتفاقات جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بخشی از این دغدغه ها در عرصه سیاست بروز و ظهور پیدا می کند. اصلاح طلبان قاعدتا باید حالا که در قدرت نیستند، آن بخش از سیاست را که مربوط به چرخش سیاسی است و مربوط به جایگاه سیاسی آنها است پیدا کنند و تحلیل بدهند و انسجام خود را حفظ کنند و بتوانند به عنوان یک دولت سایه همواره نظارت لازم را داشته باشند و به کسانی که در قدرت هستند متذکر شوند و اگر احیانا خلافی را شاهد بودند، اعلام کنند.

بروجردی تاکید کرد: جامعه یک صدایی جامعه ای نیست که بتواند اصلاح را تجربه کند. مهم این است که از کسانی که صاحب نظر هستند استفاده شود. اگر کسانی را که خلاقیت، علم و تجربه لازم را دارند فراموش کنند خودشان متضرر خواهند شد و نمی‌توانند به خوبی کار را پیش ببرند. برخی از این ها چهره هایی هستند که اولین بار است وارد کار اجرایی می شوند. در این شرایط شخص در آزمون و خطا نمی تواند تصمیمات خوبی بگیرد.

او در پایان گفت: دولت باید از تجارب کسانی که در قدرت نیستند ولی سابقه دارند و تجارب اصلح طلبان استفاده کند این شیوه به رشد و بالندگی کمک می کند و موجب می‌شود همه نسبت به سرزمین خود احساس تعلق خاطر داشته باشند. این موضوع کمک می کند تا صدای افراد شنیده شود. ما امیدواریم که دولت از تجارب مجریان بهره لازم را ببرد./ برنا

منبع: فردا

کلیدواژه: اصلاح طلبان دولت سایه اشرف بروجردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۳۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد تند جهره شاخص اصلاح‌طلبان از سوپر افراطی حزب‌اللهی دیروز!

عضو مجمع روحانیون مبارز انتقاداتی را از مواضع مهدی نصیری، مدیر مسئول اسبق کیهان مطرح کرد.

آنگونه که جماران روایت کرده، سید محمد علی ابطحی فعال سیاسی اصلاح طلب در انتقاد از اظهارات اخیر، مهدی نصیری مدیرمسئول اسبق روزنامه کیهان نوشت:

آقای مهدی نصیری سوپر افراطی حزب اللهی دیروز حق دارد نظراتش تغییر کند و سوپر اپوزیسیون امروز شود. اما هم برای دیروزش و هم برای امروزش توهم مضر است.

نه بولتن نویسی واظهار نظرهای تند حزب اللهی اش در گذشته توانست ریشه اصلاح طلبی را برکند و نه مواضع فعلی اپوزیسیونی اش مورد قبول اپوزیسیونی قرار میگیرد که چهل سال است در تلاش براندازی هستند و نیازی به تازه وارد از راه دور آمده ندارند.

گفته اند شکاف تاجزاده و شاهزاده باید برداشته شود. خودش می داند نه شاهزاده می تواند به تاجزاده نزدیک شود و نه تاجزاده علاقه مند به همکاری با شاهزاده است.

مهندس موسوی و نرگس محمدی و فائزه هاشمی و تاجزاده هم که آقای نصیری از آنها یاد می کند در ایران باقی مانده اند و در زندان و حصر هستند.

بد پوست خربزه ای زیر پای آقای نصیری انداخته اند تا تمامش کنند. هم از داخل حاکمیت و هم از خارج و از درون اپوزیسیون.

دیگر خبرها

  • کرباسچی: مهدی نصیری تعادل ندارد؛ او فقط به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خورد
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • رئالیسم سیاسی چیست؟
  • انتقاد تند جهره شاخص اصلاح‌طلبان از سوپر افراطی حزب‌اللهی دیروز!
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • اشتباه‌ترین تصور برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند | این فیلم را حتما ببینید
  • سکوت جامعه آرامش قبل از طوفان است /حکومت پس از جنبش مهسا به رویه سابق برگشت / زندگی گراها فاقد توانمندی برای ایجاد سامانه های جدید قدرت هستند