Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس ضمن تشریح جزئیات نشست ارائه برنامه های وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: عبدالملکی یک چهره علمی است که از نظر جوان و قابل اعتماد بودن، قابل دفاع است، البته جمع بندی پیرامون برنامه های وی به نشست دیگری موکول شده است.

به گزارش برنا، «مجید انصاری» در تشریح دستور کار امروز کمیسیون اجتماعی مجلس  با وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در این نشست «حجت الله  عبدالملکی» به مدت ۲ ساعت به ارائه برنامه های خود جهت اداره این وزارتخانه پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما دو بحث عمده داشتیم، یکی اینکه تراز وزرا را براساس اسناد بالادستی، قانون، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی که صراحتاً فرمودند نیروهای دولت باید جوان، انقلابی، پاک دست و دانا نسبت به مسائل اقتصادی باشند، بسنجیم، بنابراین اگر بخواهیم از این منظر به کلیات برنامه های وی نگاه کنیم، خوشبختانه عبدالمالکی دارای ویژگی های خوبی است.

نماینده مردم ممسنی تصریح کرد: عبدالملکی یک چهره علمی است که از نظر جوان و قابل اعتماد بودن قابل دفاع است، اما به لحاظ گستردگی که وزارت تعاون دارد، کما اینکه باید تعاونی ها را از وضعیت معیوب فعلی که حدود ۷ درصد از فعالسازی اقتصاد را دارد، به سطح ۲۵ درصد برسانیم، ضمن اینکه ما با معضل بیکاری مواجهیم، بنابراین در حوزه اشتغالزایی، ایجاد زیرساخت ها، فراهم کردن زمینه ها و تصمیم سازی ها در این جهت کار بزرگی است که باید در این وزارتخانه انجام شود.

انصاری خاطرنشان کرد: موضوع تامین رفاه اجتماعی و تقویت سازمان بهزیستی و صندوق های بازنشستگی و بیمه های درمانی و حمایت های مختلفی که در این زمینه باید از مردم صورت گیرد، یکی دیگر از وظایف ساختاری این وزارتخانه است.

وی افزود: انتخاب وزیر برای اداره وزارتخانه با این کار ویژه ها و رسالت های اساسی، ویژگی های خاصی را می طلبد و وزیر آن باید از این برجستگی و شاخص های متناسب برخوردار باشد، بنابراین همکارانم در این زمینه پرسش هایی را مطرح کردند و چالش هایی از لحاظ اینکه آیا برنامه ای از سوی وزیر پیشنهادی ارائه شده، از این ظرفیت برخوردار بوده که به حل مشکلات کنونی در حوزه تامین رفاه اجتماعی برسد، مطرح شد.

نماینده مردم ممسنی بیان داشت: برنامه ها در این حوزه ها به صورت کلی ارائه شد و این در حالی است که باید به صورت کاربردی تر و جزئی تر مورد بررسی قرار گیرد، همچنین به پرسش هایی از این نظر که چکار باید کنیم تا از فسادی که در زیرمجموعه های این وزارتخانه در قالب رانت و سوءاستفاده ها ایجاد شده، از بین برود، و اینکه چگونه اجازه ندهیم گاه نهادهای فرادستی و خارج از این وزارتخانه اختیار را از دست وزیر تعاون خارج نکنند، باید پاسخ داده شود.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی یادآور شد: به نظر می رسد باید وقت دیگری تعیین شود تا همکاران ما به صورت کاربردی تر در ابعاد تخصصی این مسائل را مطرح و بررسی کنند تا بتوانیم به یک جمع بندی دقیق تری دست یابیم.​

   

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی وزارتخانه انقلاب اسلامی رهبر معظم انقلاب دولت مسائل اقتصادی وزارت تعاون اقتصاد بیکاری رفاه اجتماعی بهزیستی بازنشستگی شاخص مشکلات سخنگوی کمیسیون اجتماعی وزیر پیشنهادی رفاه اجتماعی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۵۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی(ره) ضمن گوشزد کردن شرایط نامطلوب کشور به مسئولین حوزه‌ی رفاه اجتماعی در معنای عام و تأمین اجتماعی در معنای خاص، از نهاد‌های مربوطه مطالبه‌ی پیگیری سریع‌تر و جدی‌تر این سیاست‌ها را دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در رابطه با سیاست‌های تأمین اجتماعی، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی (ره) نامه‌ای خطاب به سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نوشت.

متن این نامه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

«سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی که شامل کارگر و غیر کارگر می‌شود، مدت‌ها پیش ابلاغ شده است، رئیس جمهور محترم هم دستور داده که آئین‌نامه‌هایش تهیه بشود؛ منتها آنطور که به بنده گزارش کرده‌اند، تا حالا کار‌هایی که باید انجام می‌گرفت، درست و کامل انجام نشده».
بیانات دیدار با کارگران ۰۵ /۰۲/۱۴۰۳
وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی
و نمایندگان مجلس شورای اسلامی.
احتراماً سلام علیکم

متن سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۱ به شرح زیر منتشر شد:
بر اساس دستور رهبر انقلاب اسلامی و در اجرای بند (ج_۱) الزامات تحقق سیاست‌های کلی نظام، قوه‌ی مجریه موظف است با کمک مجلس شورای اسلامی و قوه‌ی قضائیه و با بسیج دستگاه‌های مسئول، برنامه‌ی جامع تحقق این سیاست‌ها را شامل تقدیم لوایح، تصویب مقررات و اقدامات اجرایی لازم، در مدت شش ماه ارائه کند. ابلاغیه سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی ۲۱/۰۱/۱۴۰۱

باتوجه به گذشت بیشتر از دوسال از ابلاغ سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی توسط مقام معظم رهبری و ارائه نشدن لایحه‌ای از طرف نهاد‌های ذی‌ربط، در ادامه به ذکر برخی نکات جهت ضروری بودن اصلاحات در بدنه جامعه، می‌پردازیم:

ناظر به اهمیت مؤلفه‌هایی به رفاه اجتماعی و تأمین اجتماعی در هر جامعه‌ای، سالم و کارامد بودن آن‌ها برای امنیت، سلامت و وضعیت رفاهی آن جامعه ضروری و مبرهن است.
حال آنکه با نگاهی به شرایط فعلیِ رفاهی کشور، وضعیت نامطلوب آن بیشتر از هر زمانی به چشم می‌خورد.
نابسامانی و ناترازی در صندوق‌های بازنسشتگی، آن‌ها را مجبور به استقراض از بانک‌ها کرده که به موجب آن افزایش نقدینگی را به همراه داشته و باعث افزایش تورم در جامعه شده و می‌شود. این خود باعث کوچک‌تر شدن سفره‌ی مردم است. مشکلاتی از این دست نه‌تن‌ها نارضایتی افراد بیمه پرداز و مستمری بگیر را در پی دارد بلکه گریبان اکثر مردم جامعه را نیز گرفته است.


افزایش تورم و در پی آن افزایش فقر در جامعه که قسمتی از آن به سیاست‌های کهنه و مریض در همین حوزه‌ی تأمین اجتماعی بر می‌گردد، باعث شده که چرخه‌ی فلج کننده‌ی نقدینگی، تورم و فقر تکرار شود و توان قشر ضعیف جامعه روز به روز زیر بار مشکلات اقتصادی کمتر شود. این خود تهدیدی برای نسل‌های بعدی است و آینده جامعه را با خطراتی از جمله پیری جمعیت و ... مواجهه می‌کند.
این چرخه‌ی معیوب کلیدش در دست دستگاه‌های دولتی از این جیب به آن جیب می‌شود در حالی که با استقرار یک نظام تأمین اجتماعی جامع، کارآمد، فراگیر و چند لایه احتمال بهبود یافتنش بسیار بالا است.
اکنون با وجود گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی و اتمام مهلت شش ماهه‌ی آن‌ها، خبری از اجرایی شدنشان نیست و در همان مراحل اولیه‌ی ارائه‌ی لایحه معطل مانده‌اند.


انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه‌طباطبایی (ره) باتوجه به تأکیدمجدد مقام معظم رهبری بر به نتیجه نرسیدن این سیاست‌ها، ضمن گوشزد کردن شرایط نامطلوب کشور به مسئولین حوزه‌ی رفاه اجتماعی در معنای عام و تأمین اجتماعی در معنای خاص، از نهاد‌های مربوطه مطالبه‌ی پیگیری سریع‌تر و جدی‌تر این سیاست‌ها را دارد.

دیگر خبرها

  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟
  • سطح رفاه اجتماعی در لرستان را ارتقا دهیم
  • زمان برگزاری آزمون استخدامی مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاور مدارس
  • با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست
  • روند کاهشی نرخ بیکاری کرمانشاه در پارسال
  • برگزاری آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش»؛ فردا جمعه/ ۱۹ هزار مربی اول مهر وارد مدارس می‌شوند