Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان آموزش فنی‌‌وحرفه‌ای گفت: تحقق شعار «هر خانه یک کارگاه» اولویت سازمان فنی‌ و حرفه‌ای در سال پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، بعدازظهر امروز طی مراسمی با حضور معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای 2 مرکز آموزشی جوار کارگاهی در 2 شهرستان آبیک و البرز افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مراکز جوار در 2 شرکت تولیدکننده قطعات فولادی آبیک و شرکت تولید لوازم خانگی شهر صنعتی البرز به صورت رسمی تأسیس و راه‌اندازی شدند تا بعد از برگزاری دوره‌های آموزشی و اخذ آزمون گواهی‌نامه ارتقای مهارتی را برای مهارت‌آموزان صادر کنند.

رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای در آیین افتتاح و راه‌اندازی این 2 مرکز جوار کارگاهی گفت: تحقق شعار «هر خانه یک کارگاه» اولویت سازمان فنی‌ و حرفه‌ای در سال پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید است. در ضمن عملی کردن شعار «هر خانه یک کلاس مهارتی» هم امروز در دسترس ما قرار دارد که این امکان به مدد شبکه آموزش مجازی مهارت اتفاق افتاده است.

علی‌‌اوسط‌ هاشمی با بیان اینکه توسعه آموزشکده‌های جوار کارگاهی جزو اولویت‌های نخست این سازمان شمرده می‌شود، اضافه کرد: امروز نباید حوزه اشتغال‌زایی را مشروط و منوط به فعالیت‌های دولت کنیم و در حال حاضر هر شخصی می‌تواند با تکیه بر استعدادهای ذاتی خود و همچنین کسب مهارت در بازار کار اشتغال پیدا کند.

وی ادامه داد: بازار نیروی کار امروز به نیروهای انسانی ماهر و متخصص احتیاج دارد و امروز هیچ‌ شخصی نباید توقع داشته باشد، به صرف داشتن مدرک شاغل شده و این دوران مدت‌هاست که به سر آمده است.

توسعه اشتغال میان جوانان و زنان تحصیل‌کرده هدف ایجاد مراکز جوار است

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه آموزش تئوریک هیچ‌‌گاه جای آموزش تجربی را نخواهد گرفت، گفت: بنابراین آموزش در محیط واقعی و کارگاهی که در طرح جوار کارگاهی مورد تأکید است، نقش بی‌بدیلی در تربیت نیروی کار صاحب تخصص و مهارت دارد و به همین خاطر امروز باید هر واحد تولیدی و صنعتی را به یک مرکز جوار کارگاهی مبدل کنیم.

هاشمی افزود: توسعه اشتغال میان جوانان و زنان تحصیل‌کرده دانشگاهی یکی از اهداف ایجاد و راه‌‌اندازی مراکز جوار کارگاهی است و با اتکا به مراکز یادشده می‌توانیم گروه‌های یادشده را صاحب مهارت کرده و در نهایت شاغل کنیم.

وی ادامه داد: مراکز جوار کارگاهی یک محیط گلخانه‌ای برای رونق و جهش تولید فراهم می‌کنند و در چنین فضاهایی مهارت‌آموزی و ارتقای دانش تخصصی به خوبی اتفاق می‌افتد. در ضمن در مراکز جوار کارگاهی فقط به دنبال یادگیری و انتقال مهارت نیستیم و بنا داریم که اندیشه‌های خلاقانه را رشد داده تا مراکز جوار به واحدهای کارآفرینی و تکثیر ایده‌های درآمدزا تبدیل شوند.

معاون وزیر کار در قزوین: مهارت آموزی یکی از راهکارهای اصلی عبور از تحریم‌ استاستاندار قزوین: واحدهای صنعتی دارای مراکز جوار کارگاهی در اولویت ستاد رفع موانع تولید قرار می‌گیرندانعقاد تفاهم‌نامه ارتقای مهارت‌ کارجویان بین سازمان فنی‌وحرفه‌ای و استانداری قزوین / نابینایان ‌آفیس می‌آموزند

22 مرکز جوار کارگاهی در استان قزوین ایجاد شد

مدیرکل سازمان فنی‌وحرفه‌ای استان قزوین هم در ادامه این مراسم با بیان اینکه در 2 سال اخیر 22 مرکز آموزش مهارتی جوار کارگاهی در استان قزوین راه‌اندازی شدند، گفت: مطابق برنامه‌ریزی صورت‌گرفته تعداد مراکز جوار کارگاهی ما تا آخر سال 2 برابر خواهد شد و در اسفندماه سال جاری بیش از 40 مرکز آموزش مهارتی تحت عنوان جوار کارگاهی در صنایع و واحدهای صنعتی استان قزوین خواهیم داشت.

محسن مددی اضافه کرد: متأسفانه در دوره‌های قبل موضوع ایجاد مراکز جوار کارگاهی مورد بی‌توجهی قرار گرفته بود و در 2 سال اخیر اجرای طرح احداث و توسعه مراکز جوار کارگاهی در استان قزوین احیا شد و در سال 1400 هم شاهد جهش آمار احداث این مراکز در صنایع و کارخانه‌های استان قزوین هستیم.

وی ادامه داد: واحدهای صنعتی و تولیدی که مراکز جوار کارگاهی را ایجاد می‌کنند از معافیت مالیاتی برخوردار می‌شوند و اگر شرکتی چنین مرکزی را در مجموعه صنعتی خود ایجاد کند، از تخفیف بالایی در پرداخت مالیات بر ارزش افزوده بهره‌مند می‌شود.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه فنی و حرفه ای استانداری قزوین مهارت آموزی وزارت کار دانشگاه فنی و حرفه ای استانداری قزوین مهارت آموزی وزارت کار مراکز جوار کارگاهی جوار کارگاهی فنی وحرفه ای استان قزوین سازمان فنی خانه یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۵۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: امسال ۱۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان در قالب طرح مهارت‌آموزی ۳ مهارت فنی، نرم و سواد دیجیتال را آموزش می‌بینند و ۲۷۰ هزار نفر در قالب طرح «تاک» از آموزش‌های مهارتی بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش ایسنا، علی حسین شهریور درباره طرح‌هایی که در سال جاری از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای دنبال خواهد شد، گفت: یکی از راه های رسیدن به جهش تولید و رونق اقتصادی با مشارکت مردم توجه به آموزش و توسعه مهارت است چون سرمایه گذاری در آموزش و برنامه های توسعه مهارت می تواند به افراد کمک کند تا دانش و مهارتهای لازم را برای مشارکت در اقتصاد کسب کنند، علاوه بر این مهارت می تواند به بهره وری،نوآوری و رقابت بالاتر منجر شود و نهایتا جهش تولید و رونق اقتصادی را به دنبال داشته باشد.

وی ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور یکی از سازمانهای توسعه ای است که مسئولیت خطیری در حوزه تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص برای معرفی به بازار کار دارد.بر همین اساس امسال ما به صورت ویژه ۴ طرح را در دستور کار قرار دادیم.

اجرای طرح مهارت افزایی ۱۵۰ هزار نفر از دانش آموزان

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: یکی از طرح ها در حوزه دانش آموزی است و برای اینکه دانش آموزان را با مهارتها آشنا و فرهنگ سازی کنیم و آنها هدایت شغلی و تحصیلی خود را دنبال کنند طرح مهارت افزایی دانش آموزان را پیش بینی کرده ایم که هم در قالب طرح تابستانی مهارت و هم در قالب استفاده از ظرفیتهای دولتی و آموزشگاه های آزاد دنبال خواهیم کرد و بر اساس آن آموزش ۱۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان را امسال در دستور کار داریم تا دستکم ۳ مهارت را در بحث مهارتهای فنی،مهارتهای نرم و سواد دیجیتال با توجه به موضوع فناوری های اطلاعات و تکنولوژی های روز فرا بگیرند.

آموزش ۷۰ هزار نفر در طرح مهارت افزایی دانش آموختگان

شهریور طرح دوم را مهارت افزایی دانش آموختگان عنوان کرد و گفت: طرح دوم ما بحث مهارت افزایی دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاههاست و ما هدفگذاری کردیم ۲۴۰ استاندارد مشاغل جدید روبه رشد را در حوزه فناوری های برافکن و در حوزه هوش مصنوعی و بیگ دیتا و رایانش ابری و حوزه هایی که به روز هستند و جدیدترین مشاغل هستند تهیه کردیم و با تفاهم نامه هایی که با وزارت علوم به امضا رساندیم موضوع آموزش فارغ التحصیلان در مراکز دولتی و پارکهای علم و فناوری را دنبال خواهیم کرد.

به گفته وی امسال آموزش ۷۰ هزار نفر از فارغ‌التحصیلان پیش بینی شده تا مهارتهای مرتبط با فناوری های جدید را آموزش ببینند.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در عین حال طرح دیگر سازمان فنی و حرفه ای در سال جاری را ارائه آموزشهای ترکیبی عنوان کرد و گفت: تمایل شدیدی در جامعه دانشجویی وجود دارد که در کنار آموزش نظری و تئوری، به شکل عملی هم با مهارتها و موضوعات درسی خود آشنا شوند.ما این طرح را با عنوان طرح مهارت افزایی دانشجویان از طریق ارائه آموزشهای ترکیبی و هیبریدی پیش بینی کرده ایم که همزمان با تحصیل بتوانند حداقل ۳۰۰ ساعت را در کارگاههای آموزشی فنی و حرفه ای در سراسر کشور در قالب کارورزی و کاربینی و کارآموزی بگذرانند.

آموزش مهارتی ۲۷۰ هزار نفر در قالب طرح «تاک» 

شهریور متذکر شد: ما دانش آموزان و دانشجویان و فارغ التحصیلان را به عنوان ۳ جامعه هدف پیش بینی کرده ایم و ارتقای ظرفیت اشتغال پذیری آنها را مدنظر قرار دادیم ولی گروه آخر که بسیار مهم است و به آن نیاز شدید داریم، کارکنان و شاغلین بنگاههای اقتصادی است که این طرح را تحت عنوان توانمندسازی و توسعه آموزش شاغلین بنگاههای اقتصادی (تاک)  امسال دنبال می کنیم و در این طرح پیش بینی کردیم که ۲۷۰ هزار نفر در قالب این طرح هم مهارت آموزی و هم سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای داشته باشند که با گواهینامه ای که دریافت می کنند فعالیتشان را در بازار کار دنبال کنند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد
  • آموزش مهارت تیراندازی به ۱۰ هزار دانش آموز قزوینی
  • توسعه اقتصاد دریا و شعار سال اولویت‌های اصلی هرمزگان در سال جاری
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • تدوین ۱۱ برنامه کشاورزی برای تحقق شعار سال در قزوین
  • نخبگان مهارتی استان اردبیل تسهیلات کم‌بهره دریافت می‌کنند
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد/ تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است